![]() |
Porsche a lansat noul 911 GT3 RSR
4 Attachment(s)
Cel mai puternic 911 de competitie, GT3 RSR, a primit o serie de modificari pentru modelul 2009. Proiectat pentru a concura in competitiile de anduranta, noul 911 GT3 RSR beneficiaza de o caroserie mai aerodinamica, un motor boxer cu o capacitate mai mare si un interior modificat.
In cazul modelului 2009, capacitatea motorului a fost marita de la 3.8 la 4.0 litri iar acesta dezvolta acum 450 CP la 7.800 rpm si 430 Nm la 7.250 rpm. Puterea este transmisa rotilor spate prin intermediul unei cutii secventiale cu 6 trepte. La exterior noul model beneficiaza de o serie de fante pe capota, iar eleronul spate poate fi ajustat mai mult. De asemenea, modelul 2009 a primit si un sistem de franare ce acum cantareste mai putin, in timp ce instalatia electrica ajuta si ea la reducerea greutatii. La interior avem un nou afisaj multifunctional amplasat deasupra bordului, ce indica momentul optim pentru a schimba treapta de viteza. Pretul noului Porsche 911 GT3 RSR este 380.000 euro, fara TVA. |
Re: Porsche a lansat noul 911 GT3 RSR
ca la orice porsche, imi place spatele dar fata nu. parere personala. app, cred ca e eun super motor
|
nebunie de masina.. la fata trebuia ceva ..sa o faca mai nervoasa..gen o prelungire de capota ar fi dat bine.. putin de tot..in rest e bine
|
interioru' e cam nasol :-s
|
:))) fain ultimu post :-"
|
Da... , mie nu-mi place ca are gaura in nuca de la schimbator. :lol::lol::lol:
Daca as avea eu atatia cai..... n-as avea cu ce sa-i hranesc. |
ce LAT pare din spate :D
|
:shock: ce aripi evazate are. in rest ...:love: porsche 4ever
|
Quote:
|
perfect ass :))
|
Quote:
|
in banii astia ar merge un M6 , ca sa ramana si o shpaga de CASCO , impozit si benzina =))
|
suuuuper fain , gabarit depasit :D se pare din spate ca latimea e mai mare decat lungimea " ozn" ului :D
|
ce de bani,lol, prea mult,preeea mult + ca poti avea ceva special ptr traseu,cu performante mult mai bune,la mult mai putini bani(un gtr rsr :))))))) si + qe ptr baniii aia nu primesti "engel aisuri,prelungire la capota,dvd cu gutza,navigatie si clima "bizonica" " felicitari sunteti detinator al unui shobolan cu frana :)
|
Nice da si pretu pe masura:confused:
|
SuperCar
|
foarte tare - pt circuit si atat - si ieftin :rolleyes2:shock::D de iti rupe dintii
|
Interiorul iti sugereaza ca esti intro masina de curse ... dar cer 450 de cp sunt prea putini .... exteriorul este incredibil... pretul este pe masuna
|
vad unele commenturi si nu inteleg... fratilor masina e facuta pt curse nu pt comfort si nu mai stiu eu ce... auzi u dvd... ca doar pilotul in timpul curselor sa se poata bucura de un filmulet ceva... auzi u... angel eyes... ca doar e facuta sa impresioneze spectatorii nu sa sscoata timp mai bun......:|
|
Quote:
|
pai chiar e proiectata pt curse....si voua nu va place interiorul....ati vazut voi masini de curse frumoase la interior8)
|
frumoasa masina...dar tinand cont de faptul ca are 450 cai, eu cred k al lui ONO este mai puternica si mai frumoasa de 1000 de ori decat asta...si nu costa frate atatia bani...ma rog...per-total...mijto masina :)
|
o fi a lu' ono mai frumoasa si mai puternica da si-o ia de la asta pe circuit de nu stie de ea chiar daca are numa 450 de gloabe
|
dumnezeule, colcaie de trogloditi p-aici
GT3 RSR e o masina construita exclusiv pentru a lua parte in cursele de anduranta, mai exact in clasa de omologare GT2 implicit, aspectul si performantele masinii sunt rezultatul unui regulament extrem de strict regulament care il gasiti aici http://argent.fia.com/web/fia-public.nsf/2996404BF041BD75C125751D0052C3E9/$FILE/257%20(09-10)-121208.pdf |
Quote:
|
Quote:
|
Imi place cum suna "interior modificat" :))(adica nu exista-mai modificat de atat ce ai vrea)-cred ca expresia reuseste sa prinda toata ideea lui RSR. La vanatoare de timp!!!
Din moment ce vechiul Gt3 RSR batea pe circuit Carrera GT, sunt curios ce face noul. Oricum, pt cine nu a observat si nu stia este strict de competitii - daca mi-ar vinde cineva l-as lua pe firma ca mi-as scoate TVA-ul :) 76K- performanta si ecelenta costaaaa |
as vrea si eu o tura in asa ceva.....:D
|
space ship :shock:
|
Bestiala masina! Sunt fan Porsche!
Fratilor , asta e linia lui Porsche si asta e! Ea va ramane mereu cu liniile astea in stil clasic, ptr este o masina care se respecta si stie ce are in spate , ce momente de glorie are in spate si continua pastrand acelasi linii ale modelului 911 din "65! Ma scuzati dar nu m-am putut abtine! |
adevarata masina sport : exterior, interior , sub capota ...
|
interior praf ,singurul lucru frumos este spatele dar in rest cam acelas care il vedem mereu pe strazi dar si foarte scump la bani astia sunt alte masini mai marfa dupa parerea mea
|
Quote:
oricum sunt curios ce rezultate o sa aibe ascest model...in orice caz este foarte reusit... |
cam "micut" cuplul maxim.....dar oricum 9000 rpm suna mai mult decat bine!:twisted:(no replacement for displacement !);)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning