![]() |
Mini Cooper S
1 Attachment(s)
Cu multumirile de rigoare lui blazeyblaze care a initiat si o sectiune pentru Mini Cooper,chiar daca sunt constient ca sunt putini fani ai acestei bestiute am sa incerc totusi sa-mi prezint "jucaria". :)) S-a nascut in decembrie 2003 cu 163 de caluti sub capota,rosie cu plafon alb+trapa panoramica cu dotari decente.Am cumparat-o in dorinta de a-mi satisface o pasiune mai veche pentru aceasta marca...Poate ca nu as fi luat aceasta masina daca nu m-as fi rasturnat cu vechea masina (Ford Fiesta ST),CASCO sa traiasca :)) Pe parcus am sa fac o descriere mai detaliata a bestiei...Toate cele bune.
|
Re: Mini Cooper S
Quote:
ce planuri ai cu ea? |
Merci mult madutz2006.Am ceva planuri,dar inca sunt nehotarat.Sa vina primavara... :))
|
Foarte tare masinuta! Sunt sooper fan MINI, am si eu o dasta mica dar nu e cooper S din pacate :( Sa o stapanesti sanatos!
|
sa`ti traiasca jucaria cascadorule :D:D iti fac un casco ? :D just in case ?:)) :D
|
Quote:
numai bine |
Merci DarkSun.Hai ca ai fost tare blowwind :) oricum vorbim.FastBoy ai dreptate legat de culoarea masinii,cu modificarile inca sunt in stadiu de proiect. :)
|
Quote:
|
Legat de culoare este o chestie care tine de preferinte. ;)
|
7 Attachment(s)
poze facute in timp ce zaceam la semafor :)
|
Ce tare e machetuta aia :) E burago cumva ?
Ce imi place ca ai volanul sport.De ce nu iti pui crom inauntru? Arata sooper si nu e scump! |
Imi place pachetul crom,dar nu am avut timp sa caut... :( Ai tu pe cineva care aduce? Macheta am cumparat-o din Gima. :)
|
Pai se gaseste la BMW original. Te duce undeva la 5 milioane toate piesele. Daca nu te descurci sa-l pui suna-ma am desfacut cam tot inaintru la masina, de la usi pana la bord si scaune! :D
|
Quote:
|
Imi place muntele,dar in special "acele de par". :)
|
Foarte frumoasa masina. So porti sanatos si fara incidente neplacute.Salut !
|
Merci mult VladM. :)
|
De cateva zile mi-am facut un update la frane,mai exact discuri fata + spate ZIMMERMAN Sport perforate,placute frana Ferodo Racing. :) deocamdata astept sa se mai lase pentru a profita de ele din plin... :))
|
Pret?
|
Pretul inclusiv manopera plus o spaga la mecanic ca a facut treaba buna si repede 1800 ron. :)
|
7 Attachment(s)
Cateva poze cu noile frane...
|
Foarte tari! Sa le "tocesti" cu placere!
|
Merci mult B11EAU. :)
|
Quote:
|
Ca dimensiune sunt standard,dar se simte diferenta si nu s-au 'asezat'...:) Important e ca au o ventilatie mai buna,cele vechi in oras cam scoteau fum pe timp de vara(banuiesc ca erau de vine placutele).
|
Pai in principal ventilate pui cand se incalzesc franele mult :) tragi de masinutza ? :D
|
In limita bunului simt... :)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
DarkSun zilele astea trebuie sa-mi vina pachetul crom la interior... :) Cam astea ar fi piesele de la interior.Merci blowwind si pe aceasta cale. :)
|
Quote:
Vad ca deschizatorul de usi nu e in pachet :( |
Nu este nevoie ca oricum sunt cromate.:)
|
A, la tine sunt la mine nu :(
Deci cat costa tot pachetul ? |
Quote:
|
Mi-au mai ramas trei piese din pachetul crom care ar fi fost puse pe volan,dar cum eu am in trei spite volanul, nu se potrivesc... :(
|
Poze :)
|
Am sa fac si poze,dar de luni pentru ca weekend-ul asta lucrez de noapte si nu am timp. :)
|
9 Attachment(s)
Eram dator cu niste poze :)
|
2 Attachment(s)
In sfarsit mi-au venit si anvelopele GOODYEAR EXCELLENCE 205/45R17W :-B
|
Mama ce sooper vine cromul! Cred ca imi iau si eu ce naiba! :)
|
Se vede mai bine live :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning