![]() |
Drift sau joaca controlata?
Ma gandeam , in zilele de condus prin oras, pe unde mai pot sa trag si eu o frana de mana in timpul zilei sau na seara, asa vre-o cateva minute sa ma potolesc, la evenimente nu prea merge ca ai tendintza sa rupi masina, dar e bine:), acuma ca vine primavara si sa speram ca va fi uscat unde ne putem da cu masinile fara sa deranjam tracicul sau sa speriem pietoni etc.?
|
Re: Drift sau joaca controlata
Asta se discuta intr-un cadru mai restrans, pentru ca pe forum mai stau si greierasii ;) Sunt prea putine locuri, si se populeaza pana la urma si alea cu "piloti" care s-au plictisit de spart in figuri in rond.
|
da la fundatie am vazut o multime care era sa si-o ia, ba cu pietoni sau altceva/
|
eu abia astept sa'l vad pe zyz cu bemvu cum trage frana de mana >:)
|
off-topic pt cel ce nu a inteles si pt avertisment :-?:boxing: : "DOH ....""
on-topic: cine ma invata si pe mine sa fac drifte ? |
vezi ovidiu tiai gasit profesorul:)):lol::D=)))... si nu se raspunde cu DOH se raspunde Yes D.K.:D:D
|
na eu ziceam , in cazul majoritatii care au tractiune pe fata, normal ca cu o tractiune puternica pe spate nu este necesar frana de mana.
ca si diferente ce model de bmw merge mai bine dintre: 320 i si 320 d, privind si consumul, si 320 d se poate juca?! |
tot 150 CP are ... sigur ca te poti juca ... pentru inceput cu cat mai putini cu atat mai bine pt sofer.
singura chestie e ca omori diesel-ul la asa ceva ... dar cu siguranta te joci mai lejer cu un 320i ... cazul meu =p~ |
Quote:
Multumesc! |
ca si idee, pt ce naiba s-o mai montat la bmw-uri frana de mana?!!!
|
Quote:
|
deobicei stiu ca e bine sa stea masina in viteza, dar ai dreptate cu caracteristica franei de mana.
|
Re: Drift sau joaca controlata?
sonic, sa stii ca una din tehnicile de initiere a driftului, este folosirea franei de mana..
|
in sfarsit cineva care ma aproba, deobicei drifturile sau orice scartz de roti nu este specificat ca fiind bun pentru masina, deci ceva legat de asta n-o sa gasim vre-odata in specificatiile din cartea masinii:P
|
bine, acum sa nu crezi ca producatorii pun frana de mana sa ne jucam noi cu ea, ea are rol de a imobiliza masina cat timp stationeaza... iar frana de mana care se foloseste in drift sau raliu, de obicei e una modificata, hidraul;ica si care rezista la mai multe chinuri decat una obisnuita....
|
Quote:
|
helo...primiti si incepatori la masa cafenelei voastre? :D
|
sigur ...
|
Drift SI soaca controlata:
https://www.youtube.com/watch?v=D8GUlfggyTY https://www.youtube.com/watch?v=Bad8FHi7nVo Bravo "brigada ursuleti" ! Cine stie, face 8) |
am vazut azi ursuletzul albastru tragea un polo:)
am realizat ca se poate folosi si la altceva un bmw, ca tot timpul l-am vazut pe tip cu cauciuce arse |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning