![]() |
Diferential LSD de la AC Schnitzer pentru BMW Seria 1, Seria 3 si MINI
3 Attachment(s)
AC Schnitzer este o companie germana specializata in modificarea modelelor BMW si MINI. De aceasta data, tunerul german nu ne mai prezinta o masina modificata, ci ne anunta disponibilitatea unui diferential LSD pentru modelele BMW Seria 1, Seria 3 si MINI.
Principiul de functionare este simplu: atunci cand o roata incepe sa patineze, diferentialul LSD al celor de la AC Schnitzer transfera pana la 75% din puterea care ii este oferita catre roata opusa. In cazul lui Mini, care beneficiaza de tractiune fata, diferentialul LSD oferit de tunerul german imbunatateste caracteristicile de directie si reduce tendinta de subvirare. |
Re: Diferential LSD de la AC Schnitzer pentru BMW Seria 1, Seria 3 si MINI
Foarte buna idee a celor de la AC Schnitzer!!!Din cate stiu eu doar modelele de varf(M3, 130i) beneficiau de LSD.More performance, more handling!!!
|
yeeeeeeeeeee, nu este nimic mai binevenit decat un diff pe un BMW, erq demult nevoie pe 120i 123D, 335D 335I- wooooow, yupeeeeeee, abia astept sa pun mana pe un 123D ca imi si procur un LSD
|
more pushin for the cushin :D....tare chestia,era bn daca se gandeau la asta mai de mult :P
|
interesant...oricum nu ma asteptam ca bmw sa nu dispuna de asa ceva...credeam ca asta e rezolvata demult si ca pun pe toate modelele... ca la ce motoare au...
|
Quote:
|
buna ideea lor...............asa isi fac si vanzarile cu optiuni noi si au si masini mai performante.....bine au facut
|
foarte tare ... oricum bmv ului nu ai ce sa ii ceri
|
yo stiam de mult sistemul asta...probabil k e nou la ei :D :peace:
|
de cateva ani exista....si la aceste modele...de ce e stire?
ps. daca vreti noi facem pentru orice masina LSD...de la dacie pana la m-uri |
Sunt bine veniti, dar Quaife au fost primii.
|
masinile aratau mai bine stock
puteau sa umble doar la performante |
Quote:
|
Quote:
de ce ar fii "jenant" ?? eu as pune ca optiune LSD-ul ! ps. http://ro.wikipedia.org/wiki/Acid_lisergic_dietilamid |
Quote:
|
ce bine arata Seria 3... e bun LSD-ul asta :D
|
Quote:
|
Quote:
Costa 550-600e |
Super piesa... f f utila, oare cat o costa? as fii f interesat pentru k ador MINI
|
din cele 3 as alege MINI este o super masina
|
Quote:
|
Quote:
Later edit:nu stiu cata lume ar mai lua M3 daca pe 335i de ex ar fi LSD de fabrica,pare-se ca ultimele 335i au alt tip de diferential pe care inca nu poate fi montat LSD |
pt 335i exista demult diferential de la quaiffe...pe 135i au pus e-LSD...electronic, electronic dar masina face drifturi de serie cel putin :lol:
|
caut si it dau link cica pe ultimele 335uri au mi modificat ceva la diferential-nu mergea pus LSD pare-se ca nu prea mai cumpara lumea m3-uri :lol:
|
Salut,
Eu am mi-am luat un LSD Quaife din Anglia si l-am instalat pe 335d-ul meu. E pe departe cea mai eficienta modificare pentru o masina puternica cu tractiune spate! Chiar simti ca poti sa folosesti puterea motorului! |
dap fara LSD esti cam " fiul ploi " mai ales cu tractiunea spate si motor fata pt ca nu ai apasare / greutate implicit tractiune si fara LSD ai tractiune doar pe o roata :!: adikk o roata se invarte ca nebuna si cealalta sta si se uita le ea :lol::lol::lol: pe zapada pleci greu de pe loc si alt inconvenient este caracterul supravirator in viraje [ da este misto sa driftuiesti dar nu tot timpul este impetuos necesar ]:lol: in fine pt mine tractiunea 4wd este ideala si am norocul sa mai am si 3 x LSD pe masina din fabrica :shock:[ si atunci cand driftuiesti unghiul este mult mai mare ca la un rwd ];) in alta ordine de ideei degeaba ai cai daca nu poti sa i " pui jos " nici la plecarea de pe loc si [ din pacate ] nici pe viraje [ asta este cel mai mare dejavantaj ]
|
hmmm.. bmw e cam 51-49 repartizata greutatea.. deci nu are legatura ca e motorul pe fata.. e aproape aceeasi apasare pe roata respectiva. totusi, util LSD-ul pt plecarile mai nervoase.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning