![]() |
BMW 650i vs. Jaguar XK 5.0 V8
6 Attachment(s)
XK
- Putere maxima CP (rpm) 385 - Cuplu maxim Nm (rpm) 515 (0) - Viteza maxima km/h 250 - Acceleratie 0-100 km/h s 5.2 650i - Putere maxima CP (rpm) 367 - Cuplu maxim Nm (rpm) 490 - Viteza maxima km/h 250 - Acceleratie 0-100 km/h s 5,1 |
Re: 650i vs XK 5.0 V8
Eu aleg XK,ca -doh- e masina mai rara,bmw e nashpa,vezi in toate "colturile" (am zis aceasta parere sa nu se mai chinuiasca fanii vag,si nu numai sa zica astfel de "argumente solide" pe care adminii le considera k. :)
|
6 Attachment(s)
ala este vechiul XK; cel de mai jos este noul XK cu motor de 5.0 litri
|
Votez pentru XK, pur si simplu e mai frumoasa, e mai deosebita. Seria 6 are un design un pic ciudat, la unii le place, dar mie nu.
|
seria 6...mie mi-a placut de cand a aparut
|
Quote:
strict cele 2 modele sunt in discutie, as vrea sa-ti argumentezi alegerea vorbind la concret despre ele. Papucoiu, aceeasi rugaminte, vorbim despre cele 2 modele, nu despre seria 6 vs jaguar xk |
Desi este o dif de aproape 20cp in favoarea Jaguarului observam k 650i prinde suta cu 0,1 sec nu mai repede. Poate e un argument irelevant dar dupa mine indica faptul ca motorul de la 650i e mult mai bine construit decat cel de pe Jaguar. In plus Bmw are o traditie in fiabilitatea motoarelor si e mult prea bine cunoscure performanta, calitatea si fiabilitatea acestora sa mai stau si eu aici sa le spun inca o data. Momentan motorul de la Jaguar e la inceput sa vedem cum se va descurca in timp oricum este in crestere dupa mine si o dovedeste cu noul XFR. Dar pana va dovedii k sunt fiabile si isi vor crea un nume raman cu parerea k 650i e peste XK.
|
Nu stiu ce e cu jaguarurile astea ca asa se devalorizeaza de numa..probabil si din cauza ca nu sant asa fiabile da si din cauza ca au niste preturi destul de mari ca new ...
Eu merg pe bmw pt. ca si eu cred ca e mai buna din punt de vedere tehnic cu toate ca xk asta e mult mai nou , si optiuni la un 650i ca heads up display sau camera cu detectare de caldura pt noapte si multe altele nu cred ca inca exista la jaguar . |
Quote:
|
Quote:
|
Re: BMW 650i vs. Jaguar XK 5.0 V8
aleg jaguarul e mai exotic..interesanta motorizare mi-a placut mai mult conceptu de unde s-au inspirat cand au facut XK arata fabulos
|
Quote:
|
Firmele ca jaguar astoan martin si multe altele spune lumea ca sunt tari da nu este asa in plus uitativa shi voi unele au motoare uriase motor de 6l shi doar 500hp...cand vede romanu un jaguar spune ca cine stie ce este . la o masina nu conteaza doar motorul conteaza suspensiile mult (in curbe) cutia de viteze cum este facuta in cate trepte,confortul si multe altele poti sa ai tu 1000 hp daka nu distribui puterea unde trebuie degeaba ex jaguarul are mai mult cai putere shi diferenta de la 0-100 este de 0.1 sec daca am vazut eu bine
|
Quote:
|
Quote:
aleg jaguar. masinile englezesti m-au atras de mic copil. finisarea interioara e absolut perfecta, pielea si lemnul fiind frumos aranjat fiind mai cald fata de sobrietatea germana |
aleg jaguarul, are un design aparte, placut, unic. nu il vezi peste tot, e exclusivist. ei lucreaza la toate aspectele si se pare ca incep sa le iasa cate ceva!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning