![]() |
E36 - IF 01 NSL
6 Attachment(s)
MASINA ME A.
motor m50b25 galerie turbo SPA turbina SPA garnitura chiuloasa MLS prezoane ARP injectoare 550cc pompa bezina 255lh radiator ulei MOCAL ambreiaj ceramica cutie m3 dif 3.15 roll bar wichers scaune sparco volan sparco exterior kit m3 e36 suspensie FAST (racing nik) discuri frana tarox+placute si conducte bari intre amortizoare fata + spate wichers ceasuri STACK temp ulei.temp apa,boost .afr AEM soft RBN (rabane) |
Re: E 36 . IF 01 NSL
8 Attachment(s)
|
Re: E36 - IF 01 NSL
1 Attachment(s)
te`ai hotarat in sfarsit sa ne arati si nou ce ai facut cu masina. felicitarile mele
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte tare pisika!!!!!! una drintre cele mai tari din Ro dupa parerea mea. abia astept sa o vd la treaba cu motoru asta :D
|
Frumoasa matza , cam cati CP are cu tot cu turbo ?
|
Un proiect reusit si unic , care a aratat ce poate de fiecare data cand a avut ocazia.Bravo,ai toata admiratia si respectul meu pentru pasiunea,timpul si banii depusi...
PS: Keep up the good work! |
11 Attachment(s)
In primul rand felicitari pt masina si mai ales pt munca depusa...masina este superba mai ales motorul trage super....! felicitari inca o data!
PS: Pun si eu niste poze sper ca nu se supara nimeni! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Suberba masina...........masina a fost si de vanzare la buzau:D:D:D::D:D....dar daca nu a vrut-o nimeni:D:D::D:D:D:D:D:si era si ieftina:D
|
tare masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
Quote:
|
Pentru mine, reprezinta cel mai reusit bmw E36 din RO. De ce ? :
1. Foarte frumos aranajata la interior si exterior, curata !, fara exagerari incat sa iasa din tiparul original. 2. Referitor la modificarile aduse la partea tehnica, s-a tinut cont nu doar de motor, ci si de frane si suspensie, roll cage, iar cu toate ca are un intercooler masiv, are bara pe fata. |
1 Attachment(s)
boost controller
|
ce mi place ce vad foarte frumoasa. felicitari
|
Quote:
da si CTL park era la 3000 euro dak tin bine bine:D:D:D:D a fost super oferta atunci ca scazuse taxa park:)))))))si nu mai aveau valoare turbatele astea mici:D |
Quote:
asa se explica : https://www.youtube.com/watch?v=sY23h...e=channel_page bravo Ionut . Bafta in continuare . |
Quote:
|
Quote:
se poate si in rate?? |
Quote:
|
Felicitari ... cai multi ... frumoasa ... dar cel mai mult imi place cum pleaca de pe loc ....BOMBA....!!!:D:D:D
|
Quote:
un proiect foarte frumos.... un motor pe gustul meu... exterior , interior care pastreaza tema proiectului (racing) . cred ca orice pasionat de bmw isi doreste o masina ca a ta. PS: masina are launch control?.... ca la ce sunete scoate la plecarea de pe loc...asa se pare. sau ma insel? PS2: ceva poze , filme noi cu masina?. n-am mai auzit de ea..de mult timp si "imi era dor" :) |
Quote:
|
Quote:
sefu se explica da si ata trage foarte gravvvvvvvvvvv |
Quote:
Multumesc ! Mai am de lucru o groaza ca sa te ajung din urma totusi ... |
nota 10. mai mult nu comentez - nu are rost
|
10 pe linie si de la mine ...
|
6 Attachment(s)
poze...................
|
Quote:
|
Quote:
|
ionute nu pot sa iti zic decat felicitari si spor la treaba in continuare,bafta ai un bmw special
|
Am si eu doua intrebari:
1. Te-ai dat cu wpp (masina)??? 2. Ce capaciatate are motorul care il faci acum? |
Quote:
nu nu m am dat cu wpp..motoru asta care il fac este 2.8 nu e nici un secret(e o incercare a me a daca va reusi vom vedea) |
Imi place ca e performanta, imi place ca arta bine exteriorul, in schimb nu imi plac ornamentele de pe capota, doar iti strica un pic din aerodinamica. Oricum masina e grava.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
NU MAM DAT CU WPP.si nu ma intereseaza ce vb lumea dintre ursi turbo mam dat doar cu BOH care trage grav si a stat in bara mea spate dar are motor m20b25 . |
mii de laude din partea mea...un bmw extraordinar.dupa cum a mai zis un coleg d p forum....visul oricarui posesor de e36=>felicitari!respect
|
bafta cu masina boss..... ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning