Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   [Vand] colectie machete auto (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/105124-vand-colectie-machete-auto.html)

bst_dealer 19-01-09 16:11

[Vand] colectie machete auto

7 Attachment(s)
Constrans de actuala evolutie financiara :( scot la vanzare colectia de machete auto.

1/18 CMC - Mercedes-Benz SLR McLaren - Rosu [700lei]

1/18 Maisto - Chrysler Crossfire - Gri [70lei]

Adaugam pe lista:

1/18 Maisto - Mercedes-Benz SLR McLaren - Negru [100lei]

- pentru majoritatea machetelor am si cutie; sunt impecabile

Stima,

...poze gasiti si mai jos...

m_power87 19-01-09 16:41

Re: Se vine colectie machete auto

o lista de preturi se poate?

bst_dealer 19-01-09 16:47

Eu nu le pot evalua obiectiv pentru ca au valoare sentimentala :-)

Spune-mi ce model vrei, cat esti dispus sa oferi si incercam sa ajungem la un acord. :-)

andreigica 19-01-09 20:34

In ce stare se afla slr din CmC?(Daca ai putea pune poze cu el recente) m-ar interesa si la ce pret?!:D

alynex 19-01-09 20:39

Pret ceva si poze cu Saleen?

DannyKid 19-01-09 21:16

Re: [Vand] colectie machete auto

poze..si pret pentru Gallardo Spyder Negru?

manu_96xls 19-01-09 21:36

Te rog frumos, pune poze și prețuri , altfel mă simt nevoit să-ți închid topicul temporar!
Până mâine seară, te rog frumos să rezolvi problema!
Aceste lucruri sunt obligatorii pe această secțiune! Citește aici și aici să te convingi!Mulțumesc!;)

bst_dealer 19-01-09 21:58

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 1994303)
In ce stare se afla slr din CmC?(Daca ai putea pune poze cu el recente) m-ar interesa si la ce pret?!:D

NOU! Acum ca i-am facut poze l-am scos a doua oara din cutie... In general se vinde cu 200E, la cursul din ultima perioada inseamna aprox 860lei... Sunt ok pentru 700lei.

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 1994477)
Te rog frumos, pune poze și prețuri , altfel mă simt nevoit să-ți închid topicul temporar!
Până mâine seară, te rog frumos să rezolvi problema!
Aceste lucruri sunt obligatorii pe această secțiune! Citește aici și aici să te convingi!Mulțumesc!;)

OK, cunosc regulile! Am scris ca revin cu poze... Se rezolva! :-)

Mersi!

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 1994432)
poze..si pret pentru Gallardo Spyder Negru?

90lei

bst_dealer 19-01-09 22:13

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 1994317)
Pret ceva si poze cu Saleen?

70lei

adjudecat!

andreigica 20-01-09 15:26

Am crezut ca-l dai la pret de second(maxim 500 ron),l-am vazut si pe un site cu 490 ron,la peste 700 ron il gasesti nou pe orice site,daca revii cu o oferta buna mai discutam,la banii astia nu se justifica,oferta fiind pret de magazin,ai dreptate ca a mai crescut euro dar nou e 770ron:D

bst_dealer 20-01-09 16:00

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 1995975)
Am crezut ca-l dai la pret de second(maxim 500 ron),l-am vazut si pe un site cu 490 ron,la peste 700 ron il gasesti nou pe orice site,daca revii cu o oferta buna mai discutam,la banii astia nu se justifica,oferta fiind pret de magazin,ai dreptate ca a mai crescut euro dar nou e 770ron:D

Probabil nu m-am exprimat corect... Macheta este NOUA! Exact asa cum e cea din magazin! Eu am cerut 700, daca vrei sa faci o alta oferta, te rog. Dar nu imi arunca 400 de lei pentru ca nici CMC-ul nu vinde catre dealeri la pretul asta! Trust me! Am vazut un anunt cu un SLR la 400, probabil acelasi, in care omu' scria: "e zgariat, ii lipsesc farurile, dar in rest e ok..."

...in "magazin" e 770 pentru ca a fost importat anul trecut cand euro era unde era. Roga-l pe dl. de la "magazin" sa iti aduca acum unul si sa vezi ce pret iti ofera... Am facut un "studiu de piata" inainte de a posta anuntul, cunosc ofertele!

In cazul meu, nevoia de bani nu imi alunga bunul simt si reusesc in continuare sa apreciez corect valoarea unui produs.

...vremuri de criza, solutii de criza... :))

model collector 20-01-09 16:13

Vorba aceea, daca tot e criza atunci sa fie pt toti, glumesc. Intr-adevar pretul este pentru macheta noua. Pe la un pret intre 450-490 discutam oricand, chiar te rog sa imi dai un PM. Merci

bst_dealer 20-01-09 16:19

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 1996067)
Vorba aceea, daca tot e criza atunci sa fie pt toti, glumesc. Intr-adevar pretul este pentru macheta noua. Pe la un pret intre 450-490 discutam oricand, chiar te rog sa imi dai un PM. Merci

:)) Imi pare rau dar nu ma lasa inima sa il dau... :D

model collector 20-01-09 16:45

Countach-ul acela ce parinti are?

bst_dealer 20-01-09 16:49

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 1996127)
Countach-ul acela ce parinti are?

:-) Nu e de vanzare.

dex. 05-02-09 19:39

mai e valabil anuntul?

ce a mai ramas de vanzare?

MIRCAT 05-02-09 20:34

Saleen-ul a ajuns intreg si nevatamat!!!SLR-ul negru...niste poze....poate vrei si un schimb???

bst_dealer 07-02-09 00:16

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 2041385)
Saleen-ul a ajuns intreg si nevatamat!!!SLR-ul negru...niste poze....poate vrei si un schimb???

Salut!

E OK daca a ajuns.

Incerc sa ii fac poze sambata seara, duminica cel tarziu. Iti voi trimite un pm cand le pun.

Quote:

Originally Posted by dex. (Post 2041215)
mai e valabil anuntul?

ce a mai ramas de vanzare?

Salut!
S-au vandut Saleen si Gallardo. Restul sunt in continuare la vanzare.

All times are GMT +2. The time now is 11:40.

- Copyright 2026 4Tuning