![]() |
[Vand] colectie machete auto
7 Attachment(s)
Constrans de actuala evolutie financiara :( scot la vanzare colectia de machete auto.
1/18 CMC - Mercedes-Benz SLR McLaren - Rosu [700lei] 1/18 Maisto - Chrysler Crossfire - Gri [70lei] Adaugam pe lista: 1/18 Maisto - Mercedes-Benz SLR McLaren - Negru [100lei] - pentru majoritatea machetelor am si cutie; sunt impecabile Stima, ...poze gasiti si mai jos... |
Re: Se vine colectie machete auto
o lista de preturi se poate?
|
Eu nu le pot evalua obiectiv pentru ca au valoare sentimentala :-)
Spune-mi ce model vrei, cat esti dispus sa oferi si incercam sa ajungem la un acord. :-) |
In ce stare se afla slr din CmC?(Daca ai putea pune poze cu el recente) m-ar interesa si la ce pret?!:D
|
Pret ceva si poze cu Saleen?
|
Re: [Vand] colectie machete auto
poze..si pret pentru Gallardo Spyder Negru?
|
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Mersi! Quote:
|
Quote:
adjudecat! |
Am crezut ca-l dai la pret de second(maxim 500 ron),l-am vazut si pe un site cu 490 ron,la peste 700 ron il gasesti nou pe orice site,daca revii cu o oferta buna mai discutam,la banii astia nu se justifica,oferta fiind pret de magazin,ai dreptate ca a mai crescut euro dar nou e 770ron:D
|
Quote:
...in "magazin" e 770 pentru ca a fost importat anul trecut cand euro era unde era. Roga-l pe dl. de la "magazin" sa iti aduca acum unul si sa vezi ce pret iti ofera... Am facut un "studiu de piata" inainte de a posta anuntul, cunosc ofertele! In cazul meu, nevoia de bani nu imi alunga bunul simt si reusesc in continuare sa apreciez corect valoarea unui produs. ...vremuri de criza, solutii de criza... :)) |
Vorba aceea, daca tot e criza atunci sa fie pt toti, glumesc. Intr-adevar pretul este pentru macheta noua. Pe la un pret intre 450-490 discutam oricand, chiar te rog sa imi dai un PM. Merci
|
Quote:
|
Countach-ul acela ce parinti are?
|
Quote:
|
mai e valabil anuntul?
ce a mai ramas de vanzare? |
Saleen-ul a ajuns intreg si nevatamat!!!SLR-ul negru...niste poze....poate vrei si un schimb???
|
Quote:
E OK daca a ajuns. Incerc sa ii fac poze sambata seara, duminica cel tarziu. Iti voi trimite un pm cand le pun. Quote:
S-au vandut Saleen si Gallardo. Restul sunt in continuare la vanzare. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning