![]() |
Dodge lanseaza Challenger R/T Classic
4 Attachment(s)
De parca noul Dodge Challenger nu ar avea un design destul de retro, Dodge a lansat o versiune a muscle car-ului cu un design si mai retro, denumita Classic. Noua versiune are la baza modelul Challenger R/T si este propulsata de un motor V8 de 5.7 litri ce dezvolta 376 cai putere (cutie manuala) sau 372 cai putere (cutie automata). Echipat cu transmisia manuala, muscle car-ul poate accelera de la 0 la 60 mph (96 km/h) in mai putin de 6 secunde.
Din punct de vedere al designului, noul Dodge Challenger R/T Classic beneficiaza de prize de aer pentru capota, stickere speciale, jante pe 20 inci, grila cu logo-ul R/T, evacuare dubla si eleron pentru portbagaj. Pretul acestei versiuni este de 34.005 dolari, iar cumparatorii vor putea alege din 6 culori: Brilliant Black Crystal Pearl, Bright Silver Metallic, Stone White, Orange, TorRed si B5 Blue. |
Re: Dodge lanseaza Challenger R/T Classic
e frumos .....
|
motorizarea ma lasa rece ...
|
superb:X
|
se afla un cumparator printre noi ? :))
|
Frumos si la un pret ok,dar motorul f mare pt tara noastra.Culoare e criminala!
|
chiar frumos..dupa parerea mea motorizarea in tara la noi nu prea e potrivita
|
Masina asta e o parte din legenda...ce rost ar avea sa aiba motor 1.9 tdi???nu ar mai avea nici un farmec sa ai challenger!!!mie unu mi se pare mic motorul,pentru un muscle car veritabil...oricum arata bine!
|
Challenger este una din masinile care ma pasioneaza .... dc nu se mai fabrrica modelele noi :|:|:((
|
d c nu se vinde si la noi cu 34.000$:((
|
frumoasa masina nu am ce zice.....eu nu inteleg o chestie.....din 5.7 litri scoate doar 376 de cp.......in general la masinile americane sunt motoare imense in schimb cai putini pentru asa niste motoare
|
Quote:
ontoppic: deci eu mi-as dori o masina ca asta si cu motor de 2l sincer.... sa merg usor.... este pur si simplu frumoasa |
Quote:
Transport USA - Constanta ~ 3000$. |
Quote:
on-topic: good god ce bine arata cu jantele american classic muscle.:dribble: The_Mask, nu ai idee cat ar fi inmatricularea? asa, de curiozitate... |
beautyfull...........34 mii $ nu-i scumpa, numai ca la motorul ala te omoara taxele, dar ce ar mai fi un charger fara V8 ? ....ferice de cei care isi permit :) ...noi restul....sa ne multumim cu ce avem si nu ne ramane decats a visam, stima voua!
|
numa l-o stricat cu croamele alea
|
Quote:
|
35k este toata masina sau doar pachetul de optionale? :)))
|
traditie cu upgrade-ul facut
|
Sweet. Jantele si detaliile precum sigla laterala fac totul. Dar nu-mi plac benziile lateral, mai frumoase sunt pe capota.
|
La masina asta,nu ai ce sa ai reprosezi,poti doar sa admiri si sa asculti zumzetu motorului. OFf topic,oare in bulgaria kat or fi taxele so inscri!?la bani astia,ceti iei in europa?as vrea si eu una,kand mai cresc,financiar,binenteles.
|
Quote:
Puterea la masinile americane se obtine din volum, nu din turatie ca la masinile europene. Ontopic: Arata bine... foarte bine. :) |
LOVE IT! :x
|
O CULOARE FOARTE REUSITA DAR DUNGILE SI JANTELE SUT CRIMA
|
Te lasa fara cuvinte
|
ramane cel mai frumos muscle car dupa parerea mea
|