![]() |
trabant -ul lui Micu re & Tuning
3 Attachment(s)
Am si eu un trabant nu prea stiu multe despre el , lam cumparta intro zi din 2008 prin septembrie si ai vrea sa si eu sa il Tunez ... am incercat sa imi fac eu niste idei ...
As vrea sa vad si parerile voaste :D |
12 Attachment(s)
De aici am incepu sa il dezmebrez ..
|
Re: trabant -ul lui Micu re & Tuning
ohoooo, imi place ca te-ai pus pe bucatit, nu gluma :lol:
imi place ca mai toate masinile vechi de pe la noi au carlige de remorcare, numa' eu n-am avut atata noroc la masinile cu care am vrut sa trag, a trebuit sa tot cumpar la carlige :-P vad ca e mult de peticit si eu tot sustin ideea unui GO-CART, iti vand eu motorul 2.0 V6 Turbo de 204CP si-l faci racheta cu sasiu fata cu tot :D:D iti dau si roti de Al pe 15 la cadru ala cu motorul :twisted: |
10 Attachment(s)
Aici am inceput sa il reconditionez :-)
|
Frumos, era destul de "macat" de rugina, din ce an e?
Tine-l aproape de stock, doar cateva elemente care sa il scoata in evidenta si e suficient. Daca incepi cu prize, cozi de rechin, cine stie ce capote, nu o sa dea bine si devine un kitsch si Trabi nu merita asa ceva :) Bafta! |
Quote:
si daca vreau sa aduc ceva modificari doar niste bare si praguri doar ata :D nu vreau sa modific nimik la motor :D |
Quote:
Si u ai Trabant :D? mar interesa niste piese :D |
Quote:
|
12 Attachment(s)
aproape gata pentru vopsit .. unele mici retusuri
|
Cam prafuit :d Glumesc ... bravo pt curajul de a te apuca de o masina care altii ar considera`o o ruginitura si nu ar da un ban pe ea. Prinde contur, bafta in continuare.
|
8 Attachment(s)
mici incidente :(
si mai am o problema la cuiul ponton ma poate ajuta cineva imi ramane deschis :( |
am vazut ca ai motoru l locul lui.de ce nu il scoti ca sa vopsesti si acolo si chiar geamurile ca sanu dai cu vopsea pe chedere.spor la treaba.
|
Quote:
|
Quote:
Depinde ce piese vrei si cati bani vrei sa investesti, daca vrei noi sau reconditionate vezi aici daca te pot ajuta https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/100118-intermediez-cumpararea-piese-schimb-tuning-trabant.html . Daca nu, vezi ca se mai gasesc la magazinul din Rahova din Bucuresti :) |
Quote:
Nu aveti care va cheder de trabant ... cred ca se potriveste si de pe spate :D? Si despre motor nu prea sunt mare trabantis si nu as vrea sa fac ceva la motor :rolleyes2 |
Quote:
|
Pai daca e sa vrei ceva si nu gasesti vorbim, ne intelegem si la comision, nu-i problema.
Sa vorbesc cu cineva, poate fac rost de cheder de parbriz, dar nu promit nimic. |
15 Attachment(s)
si ideile mele pentru tuning sunt ...
ce parere aveti ? |
portocala ....am un amic in IS..a modificat un trabi combi, negru mat cu ornamente portocalii cu flame throwere, 2 evacuari..jante Al, nebunie curata :lol:
|
Ideile sunt bune, rezultatul final e cel ce conteaza, asa dintr-un photoshop in fuga nu prea poti sa iti dai seama de el. Incerci, schimbi, strici, iar incerci, iti iese, nu iti place, faci din nou, iti place de data asta si tot asa.
Vezi spre exemplu masina lui St3FaN, de unde a plecat in 2006 si unde a ajuns in 2008, eu zic ca e de apreciat. :) E de munca si de stat de masina. Nici eu nu o duc prea bine cu timpul, dar incet incet iese ceva. :) |
sau poate alte jante ...?
am nevoie de flanse..... |
Quote:
|
Quote:
|
Pt. florin_cars : Acel trabant nu are flame throwers ci doar o bricheta la capatu evacuarii actionata manual :D ... si foloseste metoda spusa de mine :D pt a scoate flacara.
|
Quote:
si eu asa ceva :D |
[QUOTE=St3FaN;1995185] St3FaN nu ai lapile alea vechi de pe spate ?
|
Le am dar le tin de rezerva in caz ca se sparge vreuna de asta sa nu raman fara pana o schimb.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca ceva ....
|
8 Attachment(s)
ceva incercari ...
|
fain, imi place, spor la treaba in continuare :)
|
o toba,un filtru sport,ceasuri suplimentare? turometru,manere geamuri din alumiim, nu vrei?
|
Quote:
|
Quote:
|
pai zi-mi ce vrei,ca nu pot sa umplu threadu de poze.
tobe - preturi incepand de la 49 euro filtre - preturi incepand de la 15 euro tubulatura pentru filtre manere pentru macara gem - preturi incepandde la 12 euro ( 2 manere) ceasuri de la 1.5 milioane in sus neoane(interior si exterior) faruri de golf cu angel eyes( am inteles ca merg pe trabant) sisteme pop-up doors (bobina pentru deschiderea usii din telecomanda,daca o faci fara maner) - in jur de 15 euro zi-mi ce doresti si iti spun. preturile sunt de catalog si produsele sunt noi;) |
Quote:
|
ceva manere pentru ridicat geamuri daca nu gases pana atunci ceva macarale electrice ...
|
6 Attachment(s)
turometru suplientar marca jom - 45 euro
turometru digital marca jom - 25 euro voltmeru digital marca jom - 25 euro turometru marca jom - 18 euro shave door kit - 20 euro (pentru o portiera) manere deschidere geam - 17 euro (2 buc.) da-mi id-ul tau de yahoo messenger. sa discutam acolo mai multe si sa iti mai arat ceva produse:shock: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning