Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUDIO (https://forum.4tuning.ro/183-versus-audio.html)
-   -   Alpine sau Sony (https://forum.4tuning.ro/183-versus-audio/104963-alpine-sony.html)

vladutz2007 18-01-09 14:13

Alpine sau Sony

Salut,vreau sa-mi imbunatetesc sunetul pe masina (Leganza).Am gasit pe okazii,2 head-unituri.Primul e alpine cde-9880r si al doilea sony cdx-gt620u.Ambele sunt asemanatoare la pret pana in 400.Ambele au usb.Insa nu stiu ce sa fac.:!:

morpheusmaster 18-01-09 14:24

Re: Pioneer sau Sony

Frate tu ai vazut ce ai scris? =)) Caterink...fi atent la titlu...Pioneer sau Sony...si in mesaj vb. de Alpine si Sony :))0...eu personal iti recomand Pioneer dar nici tu nu stii ce vrei

VaLeX 18-01-09 16:37

Re: Alpine sau Sony

alpine .....

devians 18-01-09 17:44

Alpine !!!

demin2609 18-01-09 18:09

alpine

desi aceasta problema a fost discutata si rediscutata de s-au innegrit pixelii pe monitor!

un search dadea de gol suprematia alpine/pioneer si clarion

bodyspeed 18-01-09 21:10

Re: alpine

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 1991308)
desi aceasta problema a fost discutata si rediscutata de s-au innegrit pixelii pe monitor!

un search dadea de gol suprematia alpine/pioneer si clarion

E grele -- adică să caute el.
Pioneer ..dar dacă întrebarea e între Alpine şi Sony
Raspund la întrebare... Alpine

xxdadixx 18-01-09 22:03

Fa cumva si asculta-le pe amandoua.

vladutz2007 19-01-09 05:52

Ok.O sa merg pe Alpine,sper doar sa nu cumpar numele brandului ci doar calitatea lui:D

MRKXMI 19-01-09 06:49

n-are legatura alpine cu sony
sony se strica, are probleme cu cititul si saritul cd-urilor
calitatea sunetului este slaba, are distorsiuni si lipsa de putere
in concluzie alpine, pioneer sau clarion, la alegerea ta :)

iviTe 21-01-09 18:01

Alpine e de 100 de ori peste sony ... Sony = doar ptr tzarani care nu or auzit de ceva scule calumea .. parerea mea :D

Big_Slim 30-01-09 00:15

Sony au dat-o si continua sa o dea rau in bara la capitolu car audio, si alpine si pioneer si clarion sunt scule acuma depinde de ce vrei sa faci cu el si..de buget.

AudioClass 11-02-09 22:42

Din experienta mea, as spune ca Alpine ar detine suprematia in domeniul Car-Audio comercial, sa nu ajungem la Nakamichi sau Mcintosh , pacat totusi ca de vreo 4-5 ani Alpine s-a cam lasat pe-o ureche, nu o sa mai vedem modele gen CDA-9835r, sau CDA-9855r.

LAAE 13-02-09 23:09

acum catva ani am avut un sony mp80 am dat pe el o galagie de bani cu fata motorizata cd iesea din el pe un platan ca la cd playerele de casa 7benzi crosovere pe diferite frcvente tot felul de chestii pe el la vremea aceea si cand am ascultat din greseala un amarat de pio6800 lam dat a doua zii de nu sa vazut plus in 11 luni mia cazut lentila! sony = interpretarea inginerilor de la ei a sunetului nu real acum nu ca pioneer sar apropia de perfectiune!

Psycho 14-02-09 10:36

daca vrei ceva profi .. alpine .. daca vrei daor sa faci galagie sony :)

eu am sony :D

Bughilas 18-02-09 19:30

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 1999069)
Alpine e de 100 de ori peste sony ... Sony = doar ptr tzarani care nu or auzit de ceva scule calumea .. parerea mea :D

ar fi cazul sa vb frumos prieteme...nu trebuie facuta descriminarea intre Alpine si Sony doar referitor la persoanele care au acest model...
Trebuia sa zici decat Alpine sau Sony........
Esti mic inca la ceeea ce inseamna sunet.

iviTe 18-02-09 19:36

Quote:

Originally Posted by Bughilas (Post 2079260)
ar fi cazul sa vb frumos prieteme...nu trebuie facuta descriminarea intre Alpine si Sony doar referitor la persoanele care au acest model...
Trebuia sa zici decat Alpine sau Sony........
Esti mic inca la ceeea ce inseamna sunet.

crezi asta ? haha nu vreau sa incep o cearta ca nu are rost .. dar daca crezi ca ai 23 ani ... in fine fiecare cu parerea lui...;)

Daxter 18-02-09 22:01

Alpine nu intra altceva in discutie

koss_x_treeme 23-08-09 10:36

Eu am sony si sunt multumit de el. Nu stiu ce tot ziceti voi ca e firma proasta. Nu e deloc asa.:rolleyes2

morpheusmaster 24-08-09 01:22

Sony e pentru taximetristi, no offence...Alpine/Pioneer..deci Alpine clar

yonutz85 30-08-09 09:32

Alpine 100%. Calitatea sunetului mult peste Sony!

koss_x_treeme 04-10-09 14:55

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2580541)
Sony e pentru taximetristi, no offence...Alpine/Pioneer..deci Alpine clar

Bai dar vorbiti toti de parca v-ati nascut cu alpine headunit la carucior :headfones:

animalutz 05-10-09 11:50

Din pacate, nu prea ai cum sa fii multumit de Sony. Nu are nimic. Sunetul este slab, calitatea este inferioara, setarile sunt imprecise.

Bigu 05-10-09 22:33

@animalutz, nu generaliza la sony...

animalutz 06-10-09 12:21

La gama de pret la care se referea el am dreptate.

koss_x_treeme 07-11-09 21:54

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 2694063)
Din pacate, nu prea ai cum sa fii multumit de Sony. Nu are nimic. Sunetul este slab, calitatea este inferioara, setarile sunt imprecise.

Ce tot atat negativism despre sony. Poate este putin sub alpine la ce ai zis tu, dar de la a fi putin sub alpine pana a spune ca se aude ca o prastie este mult. Sony au scos produse foarte fiabile. La mine nu s-a intamplat sa se strice niciun head Unit de la sony. In niciun caz nu se aude ca o prastie, au design placut si functii cat de cat. Nu pot sa inteleg oamenii ca tine care blameaza atat de mult in zeci de posturi o marca de cd playere care nu e chiar asa de proasta cum zici tu. E adevarat ca Alpine si Pioneer fac produse in car audio dintre cele mai bune. Tot la fel de adevarat e ca sony nu este praf, nu este de calitate inferioara si se aude cat dai pe el. Dai 200 ron de 200 se aude. dai 500 de 500 se aude dai
1000 de 1000 se aude. Si ca tot vine vorba azi am testat cateva Headunituri. Am ramas surprins si de calitatea audio a unui LG. Chiar se auzea mai bine decat Pioneer-urile de acolo semn ca se fac progrese de catre toate firmele producatoare de Hu.

animalutz 07-11-09 23:16

Nu sunt "putin" sub alpine, sunt MULT sub ele. La orice. Setari, reglaje, calitate, constructie.

cRbL 07-11-09 23:30

SONY sux

THUNDER77 08-11-09 00:18

Eu as merge pe Alpine. Am avut pe masina pana acum vreo 4 H.U.-uri : Kenwood, Pioneer , Sony , JVC si in cele din urma Alpine , mai exact un 9853 R . Am ramas placut impresionat de calitatea sunetului , reglajele aparatului , functionalitate si , de ce nu , faptul ca arata foarte bine in bordul oricarei masini . Desi , in urma unor probleme financiare , a trebuit sa-l dau , am preferat sa-l schimb pe un alt Alpine mai slabut ( 9870 RM ) si o diferenta mica de bani , decat sa-l schimb pe un Sony sau alt brand si diferenta mai mare . Nu spun ca cei de la Sony nu fac aparate bune ( Xplod-ul a fost o serie performanta ) , insa in segmentul de low si midd class este clar sub Alpine , Pioneer , Kenwood si chiar JVC . Nu vreau sa jignesc pe nimeni , eu vorbesc din experientele avute cu aparatele montate pe masina si nici unul nu mi-a placut cum se aude in comparatie cu Alpine-ul . Nu ma pronunt in privinta Clarion-ului pentru ca deocamdata nu am avut :P :D ...deocamdata ;) , insa am auzit multe lucruri bune si despre ele . Acum , fiecare isi ia ce isi permite si ce-i place, dar , totusi , eu recomand Alpine . Respect si bafta tuturor !

Madalik 22-04-11 23:41

Alpine este peste Sony in domeniul Car-Audio.Vot Alpine

nonic 23-04-11 10:23

Am avut Sony cand nu stiam prea multe:) acum am /////Alpine, clar nu exista termeni de comparatie!
+ /////Alpine

cynegeticos 23-04-11 12:37

Banuiesc ca omul si-a cumparat deja unul de vreme ce anuntul are vreo 2 ani...

buddy_lexx 23-04-11 21:45

Quote:

Originally Posted by cynegeticos (Post 4277449)
Banuiesc ca omul si-a cumparat deja unul de vreme ce anuntul are vreo 2 ani...

da..tare ar fi sa-si fi luat sony :))

dydy-andrey 27-04-11 11:11

mor pe oamenii (sa nu-i numesc altfel) care habar nu au si cumpara dupa cum bate vantul in domeniul car-audio
am intalnit oameni care se lauda "mi-am luat subufar de 2400w sony explod"
WTF?!
mi-am facut un obicei... daca ma intreaba "de cat am boxele" in masina...
nu le raspund... ii invit direct sa asculte...

deci clar... orice, dar nu SONY !

playerul meu este Alpine :D

Stage1 08-05-11 16:42

Quote:

mor pe oamenii (sa nu-i numesc altfel) care habar nu au si cumpara dupa cum bate vantul in domeniul car-audio
am intalnit oameni care se lauda "mi-am luat subufar de 2400w sony explod"
WTF?!
Asa cum exista amd vs Intel, logan vs bmw, pal vs mdf, cola vs apa, in care ambele-si au avantajele bine definite, intr-o piata sanatoasa trebuie sa existe concurenta, la fel de bine exista si va exista mereu sony vs X,Y :-)
Are si sony avantajele lui, care-s alea? nu stiu :lol: dar trebuie sa aiba ceva diferit, poate design, pret, la urma urmei, cred ca-i vorba de gusturi, majoritatea-si cumpara un player dupa cum arata, nu neaparat dupa ce stie, sa cante/sa arate si lumea-i happy :-)

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning