Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Site fara sa platesti nimic (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/104961-site-platesti.html)

AerosoLL 18-01-09 13:53

Site fara sa platesti nimic

As vrea sa aflu si eu daca se poate sa iti faci un site fara sa platesti nimic ( nu hi5 , nu piczo, nu forum , nu blog ) :-)

Diabolick 18-01-09 13:59

Re: Site fara sa platesti nimic

Nu se poate. Trebuie neaparat sa platesti un domeniu pentru ati face site !

pHlow 18-01-09 14:23

acum depinde ce vrei...Sunt hosting-uri care ofera subdomenii.(ex: numele_tau.site.com) Cauta pe google "free hosting" sau "hosting gratuit". Stiu sigur ca uv.ro ofera. Foloseste cu incredere google-ul ;)

AerosoLL 18-01-09 14:40

mersi mult o sa incerc.

AerosoLL 18-01-09 15:28

dar site-urile alea sau subdomeniile care se fac cu frontpage, sau alte programe "de facut site" stiti cumva despre ce e vorba? Daca va pricepeti explicati-mi si mie va rog

pHlow 18-01-09 15:33

pai sunt unele site-uri care ofera si "web builder" adica iti alegi o interfata predefinita si iti modelezi site-ul in functie de preferinte. Intra aici si vezi ca in josul site-ului este "creator de site-uri". Vezi acolo. Acum depinde si ce vrei tu sa faci site-ului. Da mai multe detalii si poate te pot ajuta.

PS intra direct aici si urmeaza pasii.

AerosoLL 18-01-09 15:36

As vrea sa-mi fac post de radio online si sa am si site la el :) (nu ca as vrea sa ajung prea departe cu asta dar ... sa mai invat si eu ceva nou ) :-) (nu vreau ceva prea sofisticat si de durata :D )

Suzy_01 18-01-09 20:50

Incearca si aici.

dolb 18-01-09 20:54

Quote:

Originally Posted by Diabolick (Post 1990791)
Nu se poate. Trebuie neaparat sa platesti un domeniu pentru ati face site !

te da afara informatica din casa de stii asa multe? te rog eu nu mai da informatii false !

exista de cand lumea www.home.ro unde iti poti face site cu domeniu www.domeniu.home.ro sau www.domeniu.go.ro !

exista intr-un timp si lx.ro dar nu imi mai aduc aminte! sunt foarte multe site-uri din astea de hosting ! trebuie doar sa le gasesti.

Mustang 18-01-09 21:38

Siteuri cu hosting free sunt o carca!!!
Lx.ro
Home.ro
Xhost.ro

Ca sa iti faci site, trebuie sa stii macar putin html si css. Daca vrei sa faci easy and simple, web-buildere care sunt incorporate in unele hostinguri.
Daca ai nevoie in conceperea unui site, lasa un mesaj privat si discutam. ;)

dolb 18-01-09 23:33

Si eu te pot ajuta cu conceperea unui site! Iti recomand html + flash ! intotdeauna iese ceva bun la munca usoara:)

Psycho 19-01-09 01:06

reaba cu radio-ul online este destul de grea dar nu imposibila .. caut pe google winamp shoutcast .. si vezi ca sunt o gramada de forumuri de discutie despre cum sa faci si sa tii un radio on-line .. una din cerinte este sa ai tzeava foarte buna la net ...

e frumos ce vrei sa faci tu dar este greu ...

cryssl 19-01-09 08:24

poti sa iti incarci continutul pe un domeniu gratis gen lx.ro sau asa..si apoi poti sa iti faci alt cont pe domeniugratix.tk si sa faci directionare spre siteul tau..asa o sa ai siteultau.tk

AerosoLL 19-01-09 15:23

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1992231)
reaba cu radio-ul online este destul de grea dar nu imposibila .. caut pe google winamp shoutcast .. si vezi ca sunt o gramada de forumuri de discutie despre cum sa faci si sa tii un radio on-line .. una din cerinte este sa ai tzeava foarte buna la net ...

e frumos ce vrei sa faci tu dar este greu ...

Radio-ul il am facut :-)

Acum nu stiu cu care din toate site-urile astea sa incep :-)

AerosoLL 19-01-09 20:26

dolb ai putea sa-mi dai ID-ul de mess poate ma ajuti putin si pe mine ?

dolb 19-01-09 21:39

id: piesetuning

intru cam rar ! e bine ca atunci cand imi dai add sa imi scrii si de ce ai nevoie !

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning