![]() |
AUDI A4,AR99DLD
7 Attachment(s)
...Salut!
..as vrea sa imi prezint si eu masina mea: AUDI A4,1.8,an 1995 |
Re: AUDI A4,AR99DLD
Clean look..exact cum ii sta bine unei masini :)
ce suspensie ai pe ea? |
..da,da...beton bolanda
sa ai noroc si cat mai multi km fara incidente:!::!::!: |
Foarte frumoasa masina
Succes in continuare si fara incidente :) |
frumoasa alb perlat :-) Jantele ce dimensiuni au?
|
frumoasa masina ,sa te bucuri de ea fara incidente neplacute
|
oo frumoasa tare masinutza! s`o conduci sanatos si fara incidente!ceva planuri de viitor?
|
:!::!:...Mersi fain la toti!!!...planuri deocamdata nu....la vara sper sa mai fac ceva la ea:!:
|
Superba, sa ai parte de ea!
|
Am si eu tot un B5 alb.M`ar interesa si pe mine ceva sfaturi.....ca vad ca a ta arata bine.As vreau sa`i moidific si eu spoilerele, jante, praguri eleron.Daca ai putea sa`mi spui unde gasesc, la preturi rezonabile:D. Peace&drive safe
|
Este super un sigur lucru ias mai face ias scoate sigla spate:D
|
frumoasa in topul meu este pe locul doi mai stiu un audi de 1.8t maodificat tot asa cu gust fara spoilare si alte magari de genul asta,sa o satapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente
|
....ce se mai aude domnu de bolanda asta:?::!:
|
waaaw:)jentiile alea si culoarea fac toata masina misto....avem aceeas masina si k si an si k si motor....
no comment,sa te folosesti sanatos d ea,grija mare o sugestie din artea mea ar fi sa schimbi stopuriie cu fumurii sau max cv led sa ai contrast k asa nu prea da bine si un badboy si poate poate plafon negru... in rest nu te baga sincer la bari exagerate si bla bla....arata frumos asa bafta |
super masina
|
cea mai frumoasa b5 de pe aici:D....
jantele nu le dai?sau un schimb ceva cu mine(am rh pe 17) super super masina pe faruri cat ai dat? bafta in continuare si ceva noutati? |
nu cred ca ai postat unde trebuie;)roaga un moderator sa iti mute anuntul
|
frateeee...mai scrie si u ceva paici..ce ai mai bobinat la masina...una alta....
|
frumoasa masina...si eu sunt un posesor de a4 b5....si sunt interesat ce jante sunt.....si am o intrebare pt cei care stiu...daca modifici dimensiunea la jante nu te fura la kilometraj?...mie in carte mia pus maxim pe r15...daca le schimb pe r16 sau 17 ma fura la kilometraj?...si ce as putea face sa numa fure...
|
jos cu palaria dom'le :-P
masina cu gust, jante super, si macar am vazut cum i-i sta cu faruri d'astea tuning negre (ca si eu tot B5 alb am, si as vrea faruri cum ai tu, dar pana acuma nu am vazut montat niciuna) felicitari! |
1 Attachment(s)
scuzati-ma daca gresesc sau confund masina dar 80% sunt sigur ca a facut jantele jumate negru jumate alb si e cam senzatie:):):)
|
Quote:
|
app.. am vazut ca ai un ursulet frumos....dar nu ti l-am vazut niciodata prin Arad. Nu ai fost nici pe la intalniri la patinoar...
|
Quote:
La Multi Ani si multa sanatate!!! |
5 Attachment(s)
scuze pt dublu post...acum am primit ceva poze de la stapanul masinii:lol: si am vrut sa le urc...
|
Frumos... dar dupa cum spun spuneam stiam ca sunt altfel vopsite jantele..oricum frumos.
P.S. Daca vii pana in 15 ianuarie in RO dami un pm ca sunt curios tare sa iti vad splendoarea de urs:) |
niste stopuri fumurii sau inegrite
+ o toba mai frumoasa(ex dtm 2rotunde si caapatu in sus)apoi aia e simpla si frumoasa... |
foarte reusita !
cat mai multi km fara incidente :) |
salut Cicio spune-mi te rog de unde ai achizitionat acele lucasuri transparente?! (electricianul) :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:25. |
- Copyright 2026 4Tuning