![]() |
Curse de demult. Eh, ce vremuri! :(
Uitaţi cāteva secvenţe din raliurile īn care a participat \"vechea gardă\", aşa cum o numeşte Bubu.
Observaţie: pentru a downloada, după ce daţi clic pe link va trebui să aşteptaţi cca. 50 de sec., apoi īn partea dreaptă apare scris \"Download\", scris care s-ar putea să fie acoperit de un banner care are un X in dreapta sus. Slalom Mercur |
|
|
bv frate!!! 8)
|
:) :P te-a apucat nostalgia? :)
|
ai zis tu ca ti-e dor de oltcit dar nu credeam ca asa mult!...
p.s. vb cu gabu ca vinde rotile de pe masina! |
marpha filmul de la sibiu!! :wink:
|
Superbe vremuri.
|
|
2 Attachment(s)
si de la mine cate ceva....
|
o bere premiu pentru cine isi aduce aminte cine mergea cu olcitu alb cu dungi rosii...hai ca nu e greu sa va dati seama...se vede putin si in poza ce are el mai de pret...avea si par mai mult atunci...
|
|
Ai să dai o bere!! HAHAHAH!! Potārnichea zburătoare care este domnule!!!
|
corectttttt!!!!
|
1 Attachment(s)
ete inca unu... stiti voi, cioara si viraju 4 de pe bucovatz nu prea s-au avut pe bune.
|
Re:
Quote:
|
Nu le mai am, decāt īn format mai mare.
|
7 Attachment(s)
am aici cateva poze de la brasov din 2005,de la etapa de deschidere.....sa le vedeti cu plecere....dar sa le downloadati pe toate!
|
manu mihalache....rulz!
|
Intr-adevar :lol: Sa-mi spui daca vrei autograf =))=))
Da' tu unde ai stat pitulat la Brasov? Ca parca nu ne-am vazut. Si de ce trebuia sa astepti deschiderea de anul asta ca sa spui ca ai poze? :punch: Vreau si io :lol: |
Ăsta e un zgārcit, nu ştiai?! :lol:
|
Ce chitros :lol:
Apropo, tu ai absenta la intalnirea Extreme. Sa pui poze cu masina la sectiune acolo. Daca n-ai iti dau eu :lol: |
Dă-mi şi mie poze pe mail, īl ai. Please!
|
Nu il mai am, te-am sters :twisted:
La mine in sent arata ca mailul are 1kilo, cred ca nu a trimis pozele... Incerc mai incolo. |
Re: Curse de demult. Eh, ce vremuri! :(
nu mereg acele filmulete...de le-ati postat....zice ca au "expirat"....va rog sa le mai bagati si voi odata...sunt cele mai tary acee vremuri..nu f indepartate:D
|
pai nu merg pt ca e prea vechi topicul si or fi expirat linkurile alea.
|
ms pt raspuns dj01fad dar totusi as vrea ...dc se poate sa fac rost si eu d acele filmulete; cu cine trebuie sa iau legatura sau d p ce site as mai putea sa le iau?
|
incearca sa iei legatura cu cel care le-a pus si prima data ca poate le mai are...
|
Lao am vazut ca toate filmuletele cu "cursele de demult" tu le-ai postat ....mai pune-le odata......pls :D
|
lasa o adresa de mail ceva..ca ti le trimit eu ca le am salvate unele dintre ele
|
Laure2fast....adresa mea d mail [email protected] ms
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning