![]() |
Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
5 Attachment(s)
Salutare la toata lumea !!! poate ati mai vazut si in topicul Dj-03-ARK,ca am un oltcit !!! acea masina am vandut-o pt ca nu era ceea ce cautam si nu puteam duce la capat modificarile care urmau sa ii le fac!!! intre timp am achizitionat un nou oltcit si anume DJ-38-RME !!! Sa vi-o prezint pe scurt: este un Club 11R din 83 , toata de franta , cutie in 5 trepte ,motor 1.1 super intretinut , interior din plush (fabrica) , alarma + inchdere centralizata (ceva mai deosebit) are in jur de 84.000 km , 40.000 fiind rulati in ultimii 4 ani !!!
masina cam asa arata cand am luat-o (acum 4 zile) !!! intre timp i-am cumparat alt parbriz ce urmeaza sa fie pus , praguri fibra , spoilere de TRS (revopsite) ,filtru de aer, burdufuri galerii , bujii valeo , kit ambreaj valeo!!! va voi tine la curent cu tot ce misca...legat de masina!!! ps: vopseaua e originala , si se prezinta super bine(doar unpic vopseaua sarita), avand in vedere ca a stat in fata blocului 1 an jumate si e din 83'' |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
Baftă ...poate face purici la tine, adică o ţi mai mult :lol::lol:
Şi baftă la modificări ... P.s pot inchide vechi topic__? |
Quote:
|
arata bine babuta ! e bine daca ai lasat espero pentru ea :D deci o sa iasa ceva frumos ! clasic?
|
arat bine!! spor la treaba!!!:-)
|
La ce varsta are arata bine :D
Pentru inceput sa'i dai jos carligul ala :???: |
Poate macar pe asta, o lasi stock...
|
ms mult tuturor! in primul rand : carligul dispare , si merg pe ceva cat mai stock...fara praguri joase , fara spoilere mari si impopotzonate !!! urmeaza sa fie vopsita , folie neagra , jante ceva mai late si putin coborata. totodata transfer si muzica de pe espero...asta pentru inceput!!! pe viitor urmeaza o instalatie xenon 8000k si o sa umblu putin la motor in ceea ce priveste aia 58 de magari !!! azi pusei la punct suspensia cu tot ce tine , si schimbai toate becurile (stopuri , semnalizari , faruri)
|
De ce nu lasi vopseaua originala si retusezi? Ce n-as da sa mai am si eu vopseaua originala. Ii da mai multa valoare, si sufleteasca si materiala.
|
cat e kitul de ambreiaj valeo si de unde ai luat?
|
8 Attachment(s)
Quote:
iar pt Dumitru : as lasa-o si p'asta , dar nu prea mai are luciu ala de-l vreau eu!!! intradevar ar pune-o in valoare mai mult daca ar ramane cu vopseaua asta , dar totusi daca m-am apucat de ea vreau sa fac totul ca la carte:D si fara improvizatii! poze cu interiorul si motorul !!! ps : luai si o toba noua pana ii fac ITP-u , apoi urmeaza toata evacuarea schimbata !:twisted: |
Ai luat-o de la un prieten ovidiu si masina statea in lapus! o stiu de mult, de cand eram mic:D Am eu un set de xenoane de 8000k diamond white
|
Quote:
|
STai in lapus? eu sunt bun prieten cu el
p.S am eu am niste xenoane 8000k white diamond |
Quote:
|
Băieți,vă rog, mai ușor cu off-topicul!;)
Ps:Fain olteanul! Să ai grijă de el!:) |
Ia da-i un polish, sa vezi ce luceste... Daca nu vrei e usor sa gasesti scuze!
WOW ce interior, rare astea pe albastru!! |
Pastreaza interiorul, reconditioneaza scaunele si ce mai e rupt, dar in rest eu zic sa il lasi asa!
|
Quote:
|
mai bine pui presuri negre de cauciuc decat sa pui dealea imitatie de tabla striata....
|
Quote:
|
Quote:
|
Arata ORIBIL porcariile alea din imitatie de aluminiu!!
Ai incercat macar un polish si nu ti-a placut?! |
Quote:
|
Vi pe la mine in weekend sa ii dam geamurile portocalii jos din semnalizari ?? sa le facem albe
|
Totusi, merita farurile SEIMA masacrate pt plasticele alea portocalii? Omu' a zis ca vrea sa o lase in mare stock...
|
alea galbene din semnalizari vreau sa le dau jos pentru ca nu-mi plac !!! vreau sa le fac albe si tot odata sa le fac pe interior cu negru (farul + semnalizarea) cum pot face asta? cu ce vopsesc si cum dau plasticu' ala gablen jos? ce consecinte pot aparea ? daca le vopsesc pe interior imi va lumina farul la fel de bine?
|
Vi la mine in weekend sa dam geamul portocaliu jos?
Dacă vezi că nu-ți mai găsești posturile pe forum , înseamnă că erau inutile și au fost șterse! Asta înseamnă că nu trebuie să postezi din nou aceeași aberație! Dacă vrei să discuți asemenea lucruri cu un user, folosește mesajele private, te rog!;) Și nu ar strica să citești și regulamentul forumului!Și poate citești și despre scrierea pe forum!;)... |
Quote:
|
Cum dumnezeului sa mai lumineze farul daca ii vopsesti oglinda????!!!!!!! Nu o sa mai lumineze nimic... alea sunt niste tratamente speciale... Lasa naiba farul asa cum e!
|
Eu cred ca daca ar pune o folie mai deschisa si xenoane ar iesi ceva frumos
|
Si sa vezi cat de misto arata noaptea;), eventual pui o poza langa volan si te uiti ce frumos e, ca pe drum nu e nevoie sa vedem, trebuie doar sa fie cooooooooool si tunnnnat!
|
Si daca nu vopsesti oglinda,macar plasticul ala sa il scoti ;)
|
1 Attachment(s)
ok, am inteles!!! deci daca vopsesc pe interior cu numai e la fel de eficienta lumina farului !
ps: cam asa vroiam sa iasa! |
asa le am si eu...nu e mare diferenta la lumina farului...doar ca o sa ti se deregleze probabil cand le dai jos...si ai mare grija sa nu fortezi sticla ca imediat se sparge.
|
Quote:
sticla farurilor la mine iasa foate usor pentru ca e clipseaza pe plastic si iasa foarte usor!!!:D |
2 Attachment(s)
Salut si felicitari pentru frantuzoaica!Intervin si eu in polemica cu farurile:sunt de acord cu scosul semnalizarii,dar cred ca daca vopsesti oglinda le strici tot farmecul!Pentru a-mi sustine pledoaria atasez doua poze cu o pereche de faruri "franta 83":Cu stima...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze cu farurile curatate si semnalizarile albe!:D
|
Arata mai tanar :lol:
Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |