![]() |
occ
20 Attachment(s)
orange county choopers
|
14 Attachment(s)
altele
|
asa......si? :?: :?
|
clatesteti ochii. nu trebuie neaparat sa-ti bati capu. respect
|
11 Attachment(s)
inca doua mai detaliate
|
Da, -vlad-, multumim! Foarte dragut din partea ta! E al 8-lea sau al 9-lea topic aiurea pe care-l faci. Poze cu asa ceva gasim si noi foarte usor pe net. Filmele pe care le-ai pus in sectiunea Filme sunt vazute si rasvazute.
Primul si ultimul sfat: incadreaza-ti mesajele unde trebuie. Sunt o gramada de subiecte discutate pe forum; cauta-le, nu deschide topicuri aiurea. |
ma asta nu trebuia sa fie topic pt ras ca am fost pe vreo doua topicuri si nu am ras deloc
|
imi pare rau Gabi dar asa ceva nu am vazut si m-am gandit ca poate ar vrea cineva sa le vada.oricum-RESPECT. o sa postez in curand multe poze cu B-99-BUB si noul ei proprietar.poate atunci nimeni n-o sa comenteze.
|
Re:
Quote:
|
eu al II-lea :D
si fac pariu ca santos imediat dupa mien :P |
adevarat , eu sunt al III-lea .. .
pacat ca .. mi se fix rupe de masina aia acum :P e marfa ... pacat ca lipseste inima .. deci .. tu stai calm frate .. ca nu prezinti nimic nou .. bine ca ne-ai zis ca-l cunosti pe gogoasha .. faci dreaq baiatu de ras pe aici .. offf doamne |
ma trec si eu pe lista ..... cu vreo 15 drogati :evil: sa vezi ce comentarii frumose fac aia :twisted:
|
ce se vinde ma paine calda
ce ati facut coada asa! |
comentez si eu...k de cand a fost vanduta amsinutza aia... :(
@bmwfan: e MOCA!....tu de ce crezi k stam la coada? :lol: |
o intrebare :
poza chopper_thumb[1].jpg e cumva proectul Camache ,asa-i ? ca nu pre imi dau seama bine din poza dar asa cred,nu? cata munca a fost pt. rezervorul ei nici nu va inchipuiti .... si nu numai. |
Re:
Quote:
dap :D Comanche bike ...am vz episodu` le`am vz pe toate :D |
si eu
si mai mult de atat si in reluari de \"n\" ori :wink: |
mie nu prea imi plac de astia de la occ,majoritatea pieselor le cumpara!!!il pun pe vinny sau cum il cheama pe ala sa faca un rezervor sa taie o aripa la un capat,dupa aceea ii suna pe unii care vin sa ia piesele,le aduc aia gata aranjate si gata motocicleta :lol: :lol: :lol:
dar ies chiar bine motocicletele lor :) |
OCC
Au talent baieti astia ! :D Am vazut toate episoadele. Imi place ff mult VADUVA NEAGRA!!! :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:59. |
- Copyright 2026 4Tuning