![]() |
B-14-TRG
11 Attachment(s)
Dacia 1410 Break...spre sa va placa masina:D
Am decis sa postez si yo cateva poze cu bestia mea :D Ce parere aveti de Bolidul meu ?:D |
Re: B-14-TRG
poi vad ca e masina de munca,are carlig de remorca ,portbagaj! ce ai de gand cu ea?
|
Quote:
|
Quote:
Ce vrei sa faca cu ea la 16 ani? |
poi poate sa o aranjeze pentru la 18 ani !
|
Quote:
|
ai mult de lucru la ea...succes in ce ti.ai propus sa tio aranjezi pana la 18 ani, ai putea sam dai chestiile acelea de pe masina jos, stickerul cu dacia de pe bara nu isi are locu acolo...bft in continuare;)
|
gata maa te-ai si laudat cu Aprindereaa taa !!!!
|
parerea mea proprie si personala este ca nu are rost sa te apuci sa lucrezi la masina asta atata timp cat nu te poti bucura de ea,pt ca nu are niciun rost:???:
banuiesc k masina e a tatalui tau...nu e a ta,in fine,nu ma priveste:rolleyes2 asa ca de fiecare data cand o sa sa incerci sa faci ceva la masina,tactu' o sa'ti dea peste nas...:-) |
hmm.. ai perfecta dreptate la partea cu "tactu o sa iti dea peste nas" pana acum mi-a facut observatie la tot ce am vrut sa pun pe ea:D,da pana la urma tot am pus8) da yo ma bucur de ea fie ca sta nemiscata in garaj si ma uit la ce am realizat fie ca stau pe scaunul din dreapta si ma uit la tata cum merge cu masina :D
|
pai da...stiu ca asa am patit si eu cu tata si tot ca mine iesea:-).oricum bafta la ce vrei sa'i faci,asta numai daca te lasa:twisted:
ps: faci scandal cand e de ceva si te va asculta la urma..sau nu...:rolleyes2:lol: |
arata f. bine bestia ta razvane...deabea ajtept sa vad chestia cu aprinderea electronica..:D
|
Poze Noi cu Dacia mea :D
6 Attachment(s)
Dak tot am fost pe la tara am mai facut cateva poza la bestia mea :D8)
|
este exact modelul pe care il detin si eu si aceeasi culoare...din pacate eu sunt nevoit sa o vand :(
|
Si cam ce planuri ai tu cu bestia ta ? cam ce ai vrea tu sa ii faci ? fara sa te certe , ala' batran ' ca i ai stricat dacia .
|
pai nu-l prea cearta ca nu e prin tara
|
da-i jos ornamentele cromate de pe spoilere...
sticker-ul cu dacia de pe spoiler spate... si una alta..... |
Quote:
|
lasa ma fai ce vrei ca si eu am inceput sa umblu pe la ea de pe la 16-17 ani.faceam eu ce faceam si zbiera mama la mine(tata e cam plecat din tzara ca e sofer pe tir)tata imi aproba cam tot,toba finala sport,filtru sport,prelungiri spoilere cam ce am vrut eu am facut.acu vreau sa bag si eu niste jante.vin si alea cat de curand.spor la treaba;)
|
e frumusica masina dar nu prea imi place bordul cum e facut
sa o stapanesti sanatos si sa vedem ce faci cu modificarile |
Cateva poze de curand..
3 Attachment(s)
Cateva poze de curand..:D8)
|
cam inalta de spate...incearca sa o lasi mai jos...si ala verde cu dacia sa dispara...:)
|
da croumu dupa ea jos !!!
|
Doar cand o cadea el singur il dau jos:P:poke:
|
tu daca ai putea si pe volan ai pune crom :)))
|
Daa ma si tapiteria as cromao si evacuarea pe dinauntru ca sa iasa fumul mai repede...ba macar nu am facut tiganie pe masina... am pus crom pe bari pt. ca asa le-au lasat aia din fabrica...
|
Deci daca tu ai 16 ani ..masina o conduce taicatu cred... daca zici ca ai fost la tara etc.. oricum la o dacia break nu prea ai multe obtiuni ptr tuning.... macar poti incepe din carlig , stiker jos, schimbata grila din fata ca arata urat modelul asta si pus una model cu plasa.... jos capacele ca da mai bine cu jantele...etc:)
Daca nu vrei sa mai faci dublu post folosesti functia Edit !! |
2 Attachment(s)
Am vazut ca mai multi ati spus sa dau sticker-ul jos... apreciez sfaturile pe care mi le dati dar la multe nici nu pot sa ma gandesc pt. ca masina e a lu tata si nu prea ma lasa sa ii fac multe...:cry:Am sa pun 2 poze si vreau sa imi spuneti... CU sau FARA stick... si astfel il voi da jos...
|
fara:)) clar
|
dar ea e certata cu apa:P?mai fai si tu baitza din cand in cand:D
si da,arata mai bine fara sticker p bara... |
Nu e certata cu apa:D... e certata cu libertatea :cry: o scot afara din garaj doar sambata si evantual duminica cand ma duc la tara:D.Dar dak sambata e frumos afara cred ca o sa ii fac o baitza:D8)...ca nu a mai facut de vre-o 7-8 luni:oops:
|
1 Attachment(s)
Am dat sticker-ul jos.. (as you wish):D
|
arata binee cu totu cu prafuu dupa ea
|
Quote:
|
bvo, arata foarte bine fara sticker...bafta in continuare:)
|
5 Attachment(s)
Prima spalare pe 2009:joy:
|
imi pare rau ca sunt rautacios dar ce rost are acest topic atat timp cat masina nu e a ta si mai mult nu te poti folosi de ea, s-au umplut deja 3 pagini cu discutii despre un sticker, nu vreau sa vad ce se va intampla pe la pagina 10-11.
masina arata destul de bine, iar modificari ar fii destule ce ai putea sa ii faci, dar................ |
srn dar dc te iei de om .. e masina lui sau al parintilor lui , stiam ca regula forumului este ca masina sa fie a ta sau a familiei nu scrie nicaieri ca el nu are voie sa isi posteze masina !! care in viitor e a lui !
On topic : incearca sa cumperi 1 spray de vopsea neagra mat si sa vopsesti bara spate ....respectiv fata ..se vede urat unde a fost stikerul acela. ;) |
1 Attachment(s)
Ce parere aveti?Ar da bn asa...?:-):?:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning