![]() |
r5gtt de vanzare
--------------------------------------------------------------------------------
de vanzare......r5gtt an+ motor complet (fara alternator si admisie), radiator apa cu ventilator +ambreaj complet (disc+placa valeo) + cutie viteza JB5 (5+1) ....., aripii fatza, capota, haion cu luneta, ceasuri shi multe plastice nr contact 0762677967, 1900 e negociabil |
Re: r5gtt de vanzare
salut ai cunva consola cetrala de casetofon mare cu butoane pt macaralele elctrice .sunt claudiu de la alba iulia . ma sti am mai vb la tel daca ai zimi si pune un pret daca ai
|
salut nu am acea consola
|
ashtept oferte 1800 e, urgent
|
inca valabila oferta, este negociabil
|
inca valabila oferta , negociabil pretzul
|
inca valabila oferta ,
|
urgent shi negociabil BINE
|
urgent 1650 euro
|
--------------------------------------------------------------------------------
urgent 1650 euro |
salutare,o punte spate ai?Ai putea sa pui o poza cu bordul (doar ceasurile ma intereseaza) si un pret?Ms mult si spor la vanzare!
|
sunt interesat de masina... vreau sa stiu daca actele sunt in regula,daca e inmatriculata,ce functionala,nefunctionala... poate dai un pm.
|
til vand eu pe al meu la 1800 de euro cu acte in regula cu kit de gtt boboc. :)) daca la 1000 de euro nati vrut acu e mai scump 1800
|
urgent 1650 euro
|
urgent 1650 euro
|
urgent 1650 euro
|
urgent 1650 euro
|
Fetele de usi ma intereseaza. Asta in cazul in care il dai pe bucati. ca vad ca nu se inghesuie nimeni :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning