Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cadillac prezinta noua limuzina prezidentiala (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/104552-cadillac-prezinta-limuzina-prezidentiala.html)

boy_wonder 15-01-09 12:17

Cadillac prezinta noua limuzina prezidentiala

6 Attachment(s)
Impreuna cu un nou presedinte, Casa Alba va primi si o noua limuzina creata de General Motors. Asa cum era de asteptat, multe detalii cu privire la noua limuzina prezidentiala nu au fost oferite, din motive de securitate. Tot ce stim este ca aceasta se bazeaza foarte mult pe modelul introdus in 2004 si beneficiaza de pneuri run-flat si doua steaguri in partea din fata, ce sunt iluminate cu LED-uri. La interior avem un amestec de tehnologie noua si elemente de lux traditionale, printre care si un sistem audio cu magazie pentru 10 CD-uri. Despre motorizare nu se stie nimic, insa se zvoneste ca limuzina lui Obama este propulsata de un motor diesel imprumutat de la unul dintre camioanele GM.

Marius_mym89 15-01-09 12:26

Re: Cadillac prezinta noua limuzina prezidentiala

pffff chiar se vede ca e blindata :-P

Drag_Event_Addict 15-01-09 12:31

ditai carutza =)))))) "scuzati limbajul"

-<Gedoc>- 15-01-09 12:37

se accepta termenul de carutza nu e prob dar..."insa se zvoneste ca limuzina lui Obama este propulsata de un motor diesel imprumutat de la unul dintre camioanele GM."-hmm...posibil ca aceasta carutza sa fie trasa de un bou de motor...

bmwm5 15-01-09 13:20

puteau sa o faca alba,sau special au lasat-o asa sa nu-l vada lunetistii pe obama?magazie cu 10cd-uri...Dr Dre si Snoop banuiesc ca sunt in playlist

vacaroz 15-01-09 13:22

nuj dc dar la lumuzine de km lungime le prinde mai bine pe aceste masini colturoase americane decat orice europeana sau asiatica. e o masina prezidentiala si asta spune tot. pe me nu ma intereseaza!

UNLORD 15-01-09 13:40

Street Force 1 .

allexutzzu 15-01-09 14:08

pfff...tragi cu tunu in asta si n-are nimic :P chiar ca street force one! :)

weedboy 15-01-09 15:19

a fost data si la tv...sa fi vazut ce usa,,subtirica,, are.....la fel si geamurile,saftey first

the_one_and _only 15-01-09 15:56

Ce??Fara info despre sistemu de sunet, fara sistem hydraulic in fata ca sa "topaie', fara spiners, fara grila custom, fara interior din piele de sarpe, cum va fi domnul Obama pe felie, in fata noilor sai tovarasi din DC, insa sigur va fredona "Uh Cadillac Grills, Cadillac Mills
Check out the oil my Cadillac spills." cand va fi in masina.

molady11 15-01-09 16:39

Mecedesul S 600 PULLMAN e mult mai spectaculos de cat Obama Mobil

R0b3r71n0 15-01-09 18:15

ma-s face si eu presedinte pentru o asa masina :X:X:X

JohnnyX 15-01-09 18:39

O masina 100% americana pentru un presedinte 50% american.

gandaku 15-01-09 19:36

caddilac first...obama after...oare ce pret va avea?

Claw166 15-01-09 20:01

Quote:

Originally Posted by molady11 (Post 1983925)

subscriu ! ;)

SaIBoT 15-01-09 21:43

Arata bine,macar pacat ca nu se pot oferi mai multe detalii,ar fi interesant de stiut totul despre ea!

DRAGOS_DPL 15-01-09 21:55

am auzit ca ar avea in jur de 10 tone

steffan 16-01-09 11:23

motor de camion??:))) pfoaii

laur_nsl 16-01-09 21:24

e americana si ii sta bine in limuzina dar nu prea imi plac ramele la geamuri, cred k sunt asa din cauza blindajului sau eu stiu, puteau sa mai faca ceva acolo, inrest e ok (doar atat)

pyttbull 17-01-09 16:38

vreau si eu una ca asta :oops:

razzwan 19-01-09 12:45

la o asemenea greutate trebuie si un motor pe masura .... asa ca nu se simnte prea bine motorul de camion....

DoDo NSL 19-01-09 14:28

Quote:

Originally Posted by molady11 (Post 1983925)

dar stii cat de spectaculos ar sari S600 Pullman in aer intr`un atentat in comparatie cu aceasta masina ?
si daca s`ar pune un blindaj asemanator pe S600 PULLMAN ar arata la fel de urat...la geamuri ...
gandeste`te....e una din cele mai sigure masini din lume ! ...
nu cred ca ii intereseaza prea mult aspectul ..

boy_wonder 21-01-09 11:49

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="256">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","256","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/obama_limo.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/obama_limo.JPG"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

dem_fuzl 21-01-09 12:21

sa zicem, ca intamplator, un logan intra in asta .... :-? ... cam cat de adanca credeti ca e zgarietura de pe asta, si cat de distrus va fi loganu??? sau, daca ala dinauntru, va stii ca masina in care merge a lovit/ a fost lovita de ceva?

ady` 21-01-09 12:30

faptul ca e blindata nu inseamna ca e tanc :) nu inseamna ca daca faci accident cu alta masina nu pateste nimic masina blindata ;) Si oricum..de unde ti-a venit faza cu loganu ? crezi ca o sa vina un kamikaze cu loganu sa intre in asta ?:) nu ar reusi sa se apropie nici la 50m de ea..

mihai88 21-01-09 13:08

in caz de accident nu pateste nimic ,poate vopseaua zgariata si atata,e cea mai sigura masina din lume,asculati bine ce zice reportera in filmulet,probabil limuzina asta e in topul celor mai sigure locuri din lume in cazul unui atentat chimic,blindaj de 5 inchi.....,sunt curios in cazul unei bombe ce se intampla.

(ps:nu e cazu sa o comparati cu alte masini ca nu are rival)

U_TUNING 21-01-09 13:43

Fiind negru normal ca omul a comandat un Cadillac.....:))))))))))))))))))

R0b3r71n0 21-01-09 19:00

un tanc cu acte il regula ... dar nu este nici invincibila ... in caz de accident o sa deformeze ca doar nu este invicibila ...

SERJAN 21-01-09 20:35

oricum... destule calitati si prea putine vulnerabilitati...

B3ST 21-01-09 21:16

Domnule Obama, tara este sub atac! Vom fi atacati de rusi cu bombe atomice, ce facem?

"Pe mine ma bagati in masina, restu va descurcati"

Brabus 21-01-09 21:27

cred ca o sa urmeze repede niste "rims"-uri de 22" si suspensie hidraulica

spiri14 21-01-09 23:47

deci ... unde e prezentarea??? aia e cadilac one dar versiunea veche.. aia noua apare spatele si o usa 2 secunde la final ...

jipianu 22-01-09 09:27

Quote:

Originally Posted by R0b3r71n0 (Post 1999251)
un tanc cu acte il regula ... dar nu este nici invincibila ... in caz de accident o sa deformeze ca doar nu este invicibila ...

ai dreptate....:-)8)

andi_cimpean 22-01-09 11:11

am tot auzit aici ca sunt invincibile ... total fals... ceea ce iti ofera masina... asta sunt secundele alea care te ajuta sa fugi de la locul atentatutului... va dati seama ca daca este supusa unui tir de arme si alte minunatii...nu ar rezista foarte mult. La baza este o masina, una cu steroizi, dar tot o masina.

VWluci 22-01-09 16:57

Da a dric...:D

dragos2900 22-01-09 18:36

am citit pe undeva ca motorul e duramax-ul de isuzu de 6.6 l si 330cp ...

criss4u 23-01-09 01:40

uitati-va la sf putin cand se deschide usa inainte sa iasa obama ..pff e asa groaza zici cai de seif:D:P

Mustang 23-01-09 16:55

Mare chestie de masina nu mi se pare - bravo lor ca stiu sa fie nationali si nu imprumuta masini europene pentru a le face masini prezidentiale...

allexutzzu 23-01-09 19:03

vai da cat are usa de groasa!!! :shock: tragi cu tunu in asta si nu se stramba :P e misto ca e rezistenta si la atac chimic...adevarata fortareata!

Vasi11 24-01-09 09:38

cam cat de sigura o fi limuzina asta?:)

All times are GMT +2. The time now is 21:18.

- Copyright 2026 4Tuning