![]() |
Inscrieri in club - CONDITII
Conditii pentru inscriere in club:
Permis auto Masina care sa se poata incadra la una din urmatoarele categorii: - accelerare 402m - tuning show - sound - drift - fiecare solicitare trebuie sa fie insotita de poze cu masina Detinatoarul unei masini ce se poate incadra la una din aceste categorii poate adera la Anonymous MotorSport. Acceptul se va da de catre conducere, dupa ce acesta va participa la mai multe intalniri si dupa ce va dovedi ca este un om de incredere ce se poate integra in familia Anonymous MotorSport. De asemenea, cel ce doreste sa adere la acest club, trebuie sa fie de acord cu statutul clubului si sa ia parte la evenimentele la care se poate incadra cu masina (la cat mai multe posibil). Cel ce va fi acceptat si nu va respecta regulile statutului, nu va veni la intalnirile obligatorii si nu va participa la evenimente va fi exclus. Datorita evolutiei pe care am avut-o ca si club, nu orice masina va fi acceptata; drept urmare, avem rugamintea sa nu interpretati gresit un eventual refuz al aderarii. Am rugamintea ca cei ce vor sa se inscrie sa se intereseze de masinile ce fac parte din acest club si prin comparatie sa-si dea singur seama daca are sanse de a fi acceptat. Multumim! |
Re: Inscrieri in club - CONDITII
6 Attachment(s)
Salut baieti..
sunt Caius, din Timisoara, am 24 ani , in prezent posesor al unui BMW e46.. (cativa poate l-ati vazut la sectiunea "masina mea".) este un 320d 136cp (momentan) ... masina am personalizat'o putin dupa gustul meu, inca nu am ales una din categoriile de mai sus, putin din tuning show, as putea sa o incadrez si la liniute pt. ca in curand sper sa ajunga undeva la 170cp+ daca e ceva ce nu am specificat... va rog sa-mi ziceti... cateva poze cu masina.. in prezent are angel eyes ccfl.. |
Am si eu o intrebare..;))..daca imi iau microcar mc1...dar ii fac tunning audio si ii pun vinyle ...pot sau nu sa intru in club...ca am vazut la reguli "permisul"..[fac in mai 16 si tata mi-a promis ca imi cumpara...iar eu sunt inebunit cu masinile si motoarele]
|
Am mai avut un Microcar in club frumos facut.. depinde ce-i faci :D Mai intai achizitioneaza-l si apoi discutam. In principiu, nu ar fi o problema la aderare daca respecta una din conditii.
|
Ms mult de raspuns si succes in continuare..faceti o treaba excelenta...
|
Salutare,
ma numesc Cosmin, permis cat A+B. Am un Seat Ibiza https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/9008-seat-ibiza-powered-by-dd.html pregatit pt SPL care a participat la diverse concursuri si expozitii. Am un E30 325ix coupe care este in lucru (proiect turbo), aceasta va fi masinuta de 402m. Acum ceva vreme am fost membru al clubului Evolution Crew care s-a destramat. Mi-ar face mare placere sa ma regasesc in clubul Anonymus. Multumesc! Cu stima, Cosmin |
te asteptam la noi pe forum sa discutam si sa postezi acolo si ceva poze...
|
Conditii pentru inscriere in club:
Permis auto Masina care sa se poata incadra la una din urmatoarele categorii: - accelerare 402m - tuning show - sound - drift - fiecare solicitare trebuie sa fie insotita de poze cu masina Detinatoarul unei masini ce se poate incadra la una din aceste categorii poate adera la Anonymous MotorSport. Acceptul se va da de catre conducere, dupa ce acesta va participa la mai multe intalniri si dupa ce va dovedi ca este un om de incredere ce se poate integra in familia Anonymous MotorSport. De asemenea, cel ce doreste sa adere la acest club, trebuie sa fie de acord cu statutul clubului si sa ia parte la evenimentele la care se poate incadra cu masina (la cat mai multe posibil). Cel ce va fi acceptat si nu va respecta regulile statutului, nu va veni la intalnirile obligatorii si nu va participa la evenimente va fi exclus. Datorita evolutiei pe care am avut-o ca si club, nu orice masina va fi acceptata; drept urmare, avem rugamintea sa nu interpretati gresit un eventual refuz al aderarii. Am rugamintea ca cei ce vor sa se inscrie sa se intereseze de masinile ce fac parte din acest club si prin comparatie sa-si dea singur seama daca are sanse de a fi acceptat. Multumim! |
ok.... multumesc TOBA^ pentru informatie
|
1 Attachment(s)
ma primiti in club cu asa ceva?
|
In clubul asta se primesc membrii care stiu sa conduca, nu piloti de tractoare veniti de pe camp ce sofeaza masini galbene cu floricele.Asa ca jet.
Ps....sa o stapanesti sanatos si hai cu ea ca te asteapta baietii sa iti rupa smetia :D |
Capu lu PIA pe tava-l Vrem
|
inca putin... si va iau in ordinea nr de pe tricou
|
Salut baietzi vroiam sa va felicit pentru toata treaba asta pe care o facetzi voi,si o facetzi intr-un stil UNIC si cat de curind sper sa ader si eu la Clubul vostru cu un bimmer pe masura ink sunt in perioada alegerilor.Felicitari si tinetzi-o tot asa!!!
|
hop shi eu...super clubul
|
multumim frumos :)
inseamna mult ptr noi cuvintele astea.. |
Quote:
|
am 2 e30 in prezent spre reconditionat si un e36 toate coupe
-e30 318i coupe masina de tuning exterior , interior , e30 320i coupe de liniute in viitor alt motor mai mare ceva 24v e36 316 coupe interior exterior , masina kitt m aero jante 17 , muzik viitor xenon, angel, ceva muzik mai buna |
si ar merge si o filiala la tgv ca sunt masini destule ne strangem o data toti sau majoritatea si facem ceva poze
|
Salut baieti! As putea sa ma inscriu si eu cu masinutza la voi ? bafta in continuare
|
Cel mai tare club motorsport la ora actuală după mine,asta e părerea mea ! Bravo băieţi ţineţi-o tot aşa aţi dat dovadă de oameni adevăraţi,uniţi şi nu in ultimul rând foarte experimentaţi!Cum zicea cineva mai sus :nu oricine poate intra in anonymous! |
Am si eu un Logan 1,4. Ma dau pe la ilegale dar la legale inca nu m-am dat. Pot intra in Club?
PS: Cel mai tare club !:!: |
in primul rand noi nu participam la curse ilegale...decat ilegal mai bine facem 1300 km pana in ungaria...si la noi in club nu trebuie doar sa participi...
|
am vorbit cu Miki am inteles ce si cum e. O sa tin legatura cu el si o sa ma cheme la intalnire pt a ne cunoaste.
|
NU degeaba au acte a.c.s ;) bravo lor,bravo anonymous! |
Salut .. am si eu un Ford Fiesta 1.3i 2007 si am schimbat`o putintel :)
I`am pus pe ea tot kitul de ST urmeaza sa ii fac si un badboy look ... si diferite alte modificari acum si in functie de banuti ... credeti ca m`as putea integra in grup? Respect |
Salut,
Raspunsul poti sa ti-l dai si singur daca citesti topicul de inscriere iar daca vrei cu adevarat sa aderi, poti intra pe forumul nostru sa prezinti masina si sa pui si ceva poze cu ea. |
Quote:
|
esti tu sigur ca nu sa dat cu trotineta? oricum acum o sa vina si cu caruciorul de copii ............. sa fie intr-un ceas bun
|
da stiu ne-am intilnit la doc cind sotia mea tocmai nascuse, dar am pt tine toba niste axe, biele si pistoane forjate pt carucior si o gt30rs.
|
marfa marfa ... pacat ca eu am caruciorul aspirat ... poate mai tarziu o sa fac modificarile majore:D
|
in Craiova aveti filiala?se mai pot face inscrieri?
|
Salut baieti,
Ma numesc Alex,sunt din Constanta,am 21 de ani,carnet de 3 ani si posed la momentul actual in Peugeot 307 2.0 HDI 110 CP,am vazut masinile unor membri din acest club si stiu ca nu pot compara Peugeot-ul meu cu multe masini din club,dar eu incerc sa muncesc la el,cu fondurile disponibile.Uitati cateva poze mai jos: Modificari aduse pana acuma pe masina: Vopsea completa Faruri Angel Eyes Xcarlink USB + Ipod/Iphone Kit Xenon 6k Stopuri clare Semnalizari cromate Discuri Brembo Suspensii FK Ceasuri Sony Evacuare Borla Interior piele neagra Ornamente plus bord-ul Gri Schimbare iluminare ceasuri Iluminare picioare sofer,pasager dreapta,pasageri spate Subwoofer Ground Zero 500W + Statie Spalatoare faruri Senzori Eleron RC style Plafon negru Pleoape faruri. Am citit conditiile impuse de club pentru intrare,accelerare pentru 402 metri iese din poza cu 2.0 HDI al meu,singurele la care as putea sa ma incadrez daca mai depun putin efort sunt tuning si audio. Daca am uitat sa specific ceva va rog frumos sa ma anuntati si sper sa ne intalnim prin Constanta.O zi buna. |
gasesti un nr de contact al presedintelui Constanta pe site www.anonymous.ro !
|
Ok,multumesc mult.
|
8 Attachment(s)
Va salut din nou,cum am promis cu ceva timp in urma,visul mi s-a indeplinit,si sunt detinatorul unui Bmw 320d e46,modificarile aduse masinii sunt urmatoarele:
Angel Eyes Semnalizari fumurii Stopuri M3 fumurii Audio by Hertz Dieci DSK & Kenwood Trimuri interior carbon Asta este ce am reusit in scurt timp sa ii fac. Urmeaza si alte modificari mai masive cum ar fi : suspensie sport,jante dimensiuni majore,eventual chip tuning,evacuare sport. Va urmaresc si va admir de foarte mult timp,pe site-ul vostru,pe YouTube si nu numai,si vreau sa fac parte si eu din acest club,si sa ajut sa creasca in continuare,cu respect CoSmIn-CmN,astept parerea voastra. P.S.: Cateva poze cu masina: |
Salut ,intradevar o masina frumoasa si bine intretinuta ,dar ca sa faci parte din clubul nostru trebuie sa te incadrezi la una din cele 3 sectiuni : Tuning,Drag,Music...din pacate nu te incadrezi la nici una !
|
Ok,va multumesc.
|
3 Attachment(s)
salut. masina honda crx 1.6 suspensie , evacuare, obd0... drag s1 prezent la tulcea 2010 locul3/4 la s1
|
salut baieti am 14 ani si vreau sa fiu si eu membri va rog frumos daca se poate asta e visul meu va rog frumos vreau sa imi apara ca sunt in clubul Anonymous iubesc acest club mi-am inebunit si colegi pe toate caietele mele de la scoala scrie Anonymous?!!!!Va rog frumos
|
All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2025 4Tuning