![]() |
Imagini cu alfele voastre modificate?
Chiar nimeni nu arata niste poze cu alfa ? O sa pun eu saptm viitoare poate niste poze cu Alfa mea :) Am o alfa 33 si vreau sa mai vad si altele sa vad ce mai pot face la ea . Va astept cu poze cu Alfa ROMEO :twisted:
|
Am si eu un 33 inca in lucru. Va putea fi vazuta pe la jumatatea lunii februarie cand voi publica poze cu ea.
Deocamdata, ca sa stiti la ce sa va asteptati. boxer 1700 16V QV 150 CP jante OZ F1 16\" evacuare completa borla (saxofon, raseu si toba finala inox) arcuri sport eibach bara stabilizare sandler amortizoare pe gaz monroe sensatrac filtru de aer K&N pasaje aripi stil delta integrale HF si multe altele... sper sa va placa |
Re: Chiar nimeni la Alfa?:(
6 Attachment(s)
Alfa-Romeo 146...visez la ea, sper ca in max 1/2 an sa o am.
|
ce sa ai ??
masina sau fata??? :)) |
Quote:
o vezi aici p forum la alfa romeo 33. E una neagra. |
am si eu una dar lovita :sad: si am sa o fac cat de curand :twisted:
|
Re: Imagini cu alfele voastre modificate?
2 Attachment(s)
Scot la iveala alfa mea...deocamdata nu are numai un set de telescoape sport dar urmeaza niste modificari la motor prima sper sa vina luna asta..masina este un TS 2.0 150 Cp si sper sa o duc la 200 pana la primavara..
|
simpatica alfitza ta,interesant arata cu jantele astea de 147 da e misto
|
3 Attachment(s)
aceasta este Alfa mea
sper sa va placa urmeaza imbracarea capotei ,plafonului si a portbagajului in carbon negru de la 3M |
salutare baietii...
sammy am vazut ca masina ti de mures ... prin zona locuiesti? poate nentalnim odata cu masinile k si eu tot din mures is... am un punto:d numa bine baietii! |
Salutare...imi pare rau dar nu sunt din mures..de acolo am luat masina ...eu sunt din hunedoara..nu e problema intalniri se pot face ne luam precinii si mergem sa ne dam pe undeva ...timp si bani sa avem ..bafta
|
arata foarte bine cat o sa am ceva baniii as vrea sa imi cumpar si io un alfa 156 sper... ptr k am auzit k is masini bune si luxoooaseeeeee:x
poate o sa nentalnim odata... banii sa fie si timp cum zici tu... nu conteaza de masina... conteaza sa fim mai multi si sa ne simtim bine fiecare .... |
Asa e... masinile nu conteaza ... prieteni de ai mei nu au niciunu alfa asa ca nu conteaza ... ideea e sa ne dam un bine;):P
|
imediat ce o sa termin si eu lucrarile programate cu masinutza o sa pun niste poze aici pe forum...pt moment sunt cu un picior in gips...si chestia asta imi cam ingreuneaza treaba...dar o sa revin in fortza!:D
|
doar atatea ?
|
5 Attachment(s)
salutari din nou...
aici sunt cateva poze cu masina me'! are montat un set de arcuri KW coborare -40 fata\spate...stopurile facute in culoarea masinii...si cam atat pt moment...o sa mai aduc imbunatatiri estetice...dar toate la timpul lor:D |
5 Attachment(s)
Quote:
|
de curand iam facut farurile gen gta si as vrea sa ii pin si eleron gen gta dar nu prea stiu de unde sa fac rost daca stiti de unde as fi recunoscator
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salutare de curand in curtea mea a aparut o alfa 156 1.8 T.S :)) de care sunt foarte incantat hai sa va povestesc ce are masina
o suta si aproape 50 de cai Jante 17 (225 45 spate 215 45 fata) Suspensie sport+ bara stabilizatoare sta incredibil de bine in viraje Stopuri clare Kit tunning OMP Scaune sport Geamuri fumurii fata spate Toba sport Cam atat din ce imi aduc aminte Sper sa va placa si voua masinutza mea Bafta tuturor |
Am o alfa 159,o sa postez niste poze cand imi vin jantele...
|
Chiar nimeni nu mai are alfe modificate ????
|
4 Attachment(s)
de cand am postat ultimul mesaj...am reusit sa imi pun folii si sa imi schimb toba de esapament...cateva poze cu foliile montate...cu toba inca nu am poze dar voi posta in curand...
|
Arata din ce in ce mai bine
|
2 Attachment(s)
..pun si eu o poza , pt mihai din bucale ;)
|
7 Attachment(s)
sa va zgariu si eu ochii cu tigaia mea:
mai multe pe thread'ul "operatiunea innoirea de vara" |
de vanzare asa tuning sau fara
4 Attachment(s)
sper sa va placa masinutza mea este un 1,9 JTD 115 cai mai multe inf pe mess la id adi_razvan_petrescu
|
1 Attachment(s)
salut asta-i alfa mea
|
10 Attachment(s)
Salutare...Eu nu prea sunt DeAcord cu ALFA MODIFICATE!!! Sunt deja ft frumoase...sincer parerea mea...cu cit mai multe prostii pe ele cu atat sunt mai urate...Eu detin o alfa 147 SeleSpeed din 2000 de 150 cai motor Twin Spark 2.0 Benzina Cutie Automata, Secventiala(SeleSpeed=Schimbator pe volan)...Masina la vremea ei era FULL OPTiONAL(Piele/CLiMA/Cruise Control/Radio CD/Comenzi Volan/Incalzire Scaune etc...) unicile modificari sunt
Jenti OZ 35 Th Distanziali pe spate de 2.5 cm Suspensii sport(am si spart baia de ulei la cat de joasa este masina) Oglinzi NEGRU MAT(HOME MADE) Mici Modificari la Sistemul de iluminare iNTERiON...(LED BLUE) XENON... Cam atat despre micuta mea O zi buna! |
frumoasa alfa ta
eu din pacate am ramas fara 156-le meu :( |
Thx Thx...Accident cumva? sper k nu...
|
alecs...daca te mai consoleaza cu ceva...si eu am ramas fara 156-le meu...:cry::cry::cry:
|
5 Attachment(s)
sincer sa fiu nu am mai intrat de ceva vreme pe aici.
nu nu am avut accident doar ca am fost nevoit sa o vand.Numai facem fata la consum.Era senzatie cu ea dar mi-am dat seama ca nu pot tine o masina cu consum de 18% asa ca am trecut la un opel vectra b cu motor de 1.6 16v 101 furnici pentru vreo 2 luni. HEHEHE credea-ti ca m-am vandut ??? NU!!!Asa ca am revenit la alfa tot 156 dar sportwagon si motor de 2.4 jtd. Acum daca tot am zis de ea sa pun si niste poze nu ??? Astept pareri |
4 Attachment(s)
alecs...nimic nou nu mai ai de postat??? nu i-ai mai facut nimic la masinutza? ai inmatriculat-o? sau o lasi pe IT?
eu de curand mi-am achizitionat o alta minunatie... alfa 156 2.4 JTD M-JET 20v :twisted: astea sunt cateva poze...urmeaza sa o fac din nou SXY ;) |
ce de alfee frumusele PASIUNEA TE OMOARA
|
4 Attachment(s)
Cāteva poze cu fosta mea mașină!
|
Quote:
|
Quote:
|
decit sa pui tat ce ai pus in alfa 33 de aceia bani cumparai un subaru impreza sti
logic nuuu |
2 Attachment(s)
aceasta este alfa mea 156 t.spark desing giugiaro
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning