![]() |
Revelion 2006
e facem de revelion? il facem impreuna sau fiecare de capu lui?
|
hmm....gaseshte tu un loc unde sa zici k`l faci impreuna....k vine lumea shi cu prietena...prietena cu ink o prietena...prietena aceasta cu prietenu`..shi asta doar dintr`un singur invitat...da`tzi seama ce se intampla pe la 20-30...
Nush u faci ce vrei momo...:))...Yo ink ashtept shi caut oferta...in 1-2 sapt max vreau sa shtiu unde`l fac sotto sotto!!Nu de alta dar n`am de cand sa`mi rezolv rev`u in ultimele zile... Bafta all shi have fun de rev!! |
stiu cum e sa rezolvi in ultimele zile ma rog ... anu trecut ... cu 5 ore inainte de revelion m`am hotoarat unde il fac :D
|
lasa k rev cum l`am avut yo acu` 2 ani n`a avut nici drq....
2 sapt am facut curatzenie intr`un apartament cu 3 camere transformat intr`unul cu 2 camera...... La 8 seara...pe ziua de 31 am ajuns la apartament...pana la 10 eram ranga ...rupt in gura de beat cum n`am mai fost never...m`am trezit pe la 1-2 noaptea inundasera ashtia apartamentu`...shi cand a leshinat \"sormea\"...politzie ...baietzashi din bariera bucureshti care au venit sa ne bata.....pe scurt rev`u s-a terminat in jur de 2...shi yo l`am dormit pe tot sa zic asha...!!DA DOAMNE SA NU MAI AM ASHA REVELION CAT OI TRAI!! Poate asta din 2005-2006 o ieshi ceva frumos drq...!! |
momo dar ce esti ma asa de curios unde il facem?te-au zgornit de acasa?daca vrei hai cu mine in frantza!plec pe 24 decembrie cu 2 prieteni cu un audi a6... :wink: ne intoarcem pe 5 ian.....facem o ''mica excursie... :D
|
ala da revelion frate !!
|
momo tu ai fost cu ideea tu sa cauti vila!
|
ar fi fost frumos sa facem impreuna!
cu ocazia asta d-abia vedeam si noi care suntem! k pun pariu k nu se stiu toti! eu unul nu! |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: mai ai idei d-astea? eu ma gandeam sa facem un gratar la sala! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
bogdane tu ai facut scoala de soferi cu un instructor pe nume simion care avea o skoda fabia?si ai dat examen pe un tico? :?: ca s-ar putea sa ne cunoastem....aveai un renault 21?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
|
sa vezi ce o sa ne facem de cap cand o sa plece tng-u!!! :D :D
parca zicea ca pleaca nush cand :D |
lolza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Da unde e mah Cobra ca nu prea a mai intrat?? 8)
|
shantzu
mi-e sa nu-ti iei ban pt vorbele astea :evil: vezi ca deja ai cartonash galben :twisted: |
Referitor la revelion parerea mea ca e cam imposibil sa facem asa cum propune momo ptr. fiecare se duce in alte parti si tot asa :roll:
|
Re:
Quote:
|
eu doar am intrebat, ca sa stiu ce program imi fac.
deci... nimeni nu face nimic? plecam la ski atunci :lol: |
un meeting la predeal ar fi fain.
si dupe programu de ski/pungi/sanii/etc. facem nitsel balet pe zapada. |
acuma nu vreai sa ma dau mare sau sa fac pe moderatorul dar jumatate din topicul asta este offtopic :lol: :lol:
|
crezi?
:D |
Re:
Quote:
|
mha pai hai sa merem intr-o zii la predeal!!! plecam dimineata si venim seara
ce ziceti ? :wink: |
Re:
Quote:
eu am fost la Moeciu :D hai totusi sa ramanem ONTOPIC!! |
Sa ramana topicul asta ... dar va rog nu mai faceti offtopic
Unde aveti de gand sa petreceti revelionul 2005-2006 ? Asa informativ ... ca n-are rost sa ne facem planuri .. poate revelionu viitor facem, -comunitatea rulz- :D |
Eu cred k il voi face acolo la Ploiesti alaturi de niste fosti colegi... Nu stiu insa sigur... As vrea sa inchiriez un apartament ceva...
|
frate eu am gasit o vila la breaza si una la busteni!
nu stiu unde fac! sa vad ce zic tovarasii mei! |
dar dak gaseste vreunul o locatie unde sa mergem cu totii eu merg!
|
si eu :lol: :lol: :lol:
|
Si eu mi-am gasit :lol:
|
pai zine si noua unde.... k doar daia a fost deschis topicu asta sa spuna fiecare unde ce si cum.... :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning