![]() |
Vand piese BMW e36 4dr
-abs
-servo-frana -cardan (partea din spate) -tablou sigurante -inkidere centralizata -instalatie electrica de la faruri,usi,etc -arcuri,amortizoare,flanse fata m-tehnic -scaune + banketa -trapa -volan cu airbag -bord -ceasuri -torpedou -fete usi -faruri din sticla -bara fata -tragar -masca -capota -aripi -usi cu geamuri -portbagaj |
scaunele ma intereseaza cam ce bani ai vrea pe ele si trapa daca este electrika, la fel pret
|
doar scaunele din fata sau cu tot cu banketa ?
trapa a fost manuala,dar am impresia ca nu difera. |
motorasele de reglare de la faruri le mai ai?
|
Re:
Quote:
|
salut de unde esti?jenti are?amortizoarele cum sunt?geamulri elec.?dami si preturi te rog
|
ah si ce culoare e masina?pt capota intreb
|
da numai scaunele fara banceta ma intereseaza si sa zicem si trapa... spune-mi un pret pt ele!
|
heavystorm: sunt din bucuresti. din ce m-ai intrebat tu mai am doar arcurile si amortizoarele fata,care sunt m tehnic,si capota dar fara cuie.masina este neagra (diamantschwarz metallic)
magicone: 200e iti dau si scaunele,si banketa si trapa. |
pt geamurle electrice (tot kitul) ce pret ai? ai si pt usile din spate? asiguri eventual si montajul?
|
geamurile electrice nu le mai am.
daca gasesti de unde sa le iei te pot ajuta cu montaju. |
up
|
up
|
sal
ai un id de mess.? m-ar interesa mai multe. bord etc. si o parte de mecanica. si poze cu masina pls?
|
1 Attachment(s)
volanul cu airbag in perfecta stare !!
|
sal
bord..?
|
da
|
mai am si un motoras de geam electric
|
up
|
Re: Vand piese BMW e36 4dr
up :blahblah:
|
sal
instalatie electrica 2,5 24valve?
|
nu este intreaga..o mare parte s-a dus cu tot cu motor (computer,debitemtru...)
zi-mi exact ce te intereseaza |
instalatia ,fara debitmetru si calculator.. decat firele cu mufe,poate si releele.asta il intereseaza pe Maroo .
|
da,le am. ai pm cu nr meu
|
up up up !
|
usile cu tot cu geamuri,capota,portbagajul,aripile...haideti ca ocupa mult spatiu :)
|
salut capota la ce bani o dai?e neagra nu?poti sa pui o poza cu capota te rog?
|
e neagra capota (diamantschwarz) ...poza nu am cu ea,oricum e intreaga :)
pret 3 mil |
Sal...sunt baiatul din craiova care ti'a luat alea pt caldura..ma intereseaza deschizatorile de la usi...prostiile alea de plastic din interior cu care dechizi usa...fleacuri....si daca merg si la coupe..yo cred
|
ai cumva butonul pt geam spate? si macara geam stanga?
|
Mihaita:alea le am pe usi...si parca nu le-as da,ca poate are nevoie de ele cine cumpara si usile....sorry
lam: butoanele s-au dus cu tot cu macarale si motorase. daca te ajuta cu ceva,mai am un motoras....nu stiu de pe ce parte vine,dar nu cred ca difera numai bine |
ms frumos..mai vb noi la telefon daca e....
|
la capitolul abs ce imi poti oferi ca nu imi mai merge abs-ul (e36 320). E aprins becul de abs si blochez roata cand franez puternic!...cred ca s-au bulit senzorii! deci mai ai senzorii? si crezi ca se potrivesc la 320?
|
pt abs am computerul si pompa hidraulica (computerul e sub torpedou,iar pompa la motor)
|
au aparut si bandourile de usi
|
up .............
|
up up up !!!
|
Trapa in ce bani o dai...am dar nu stiu ce are de nu imi mere...cand o s'o desfac aflu...dar intrebam ca sa stiu daca o iau de la tine
|
vorbim pe messenger
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning