![]() |
un espero tunat!!!
1 Attachment(s)
o sa iasa acusi pe strazi...dar o sa fie gata prin primavara!!!!
|
...
1 Attachment(s)
.....
|
Re: ...
1 Attachment(s)
Quote:
|
...
1 Attachment(s)
....
|
...
1 Attachment(s)
....
|
...
1 Attachment(s)
....
|
...
1 Attachment(s)
....
|
...
1 Attachment(s)
....
|
...
1 Attachment(s)
..
|
...
1 Attachment(s)
..
|
Re: ...
1 Attachment(s)
...
|
...
1 Attachment(s)
....
|
Sincer sa fiu am shi eu un espero dar nu l-asi face ca al tau, l-ai facut prea \"brad de craciun\", adika e prea imbracata :!:
|
vine craciunu,..e decembrie...merry christmas :D
|
Re:
Quote:
|
mie unul imi place tot ce am vazut mai sus, in orice caz nu mai seamana a espero si s-a muncit mult la el, se vede.
felicitari si succes! |
Re:
merci frumos...cand o termin pun poze pe net ...oricum o sa fie o diferentza mare cand o sa fie vopsita ...cu sita pusa...cu toate panaramele pe ea!!! si daca ala e ticoul tau...sincer am ramas urmit...cat a costat kitul lamborghini de la portiere!!!?
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LSD frateee...
P.S Felicitari pt masina(espero) |
masina este a mea, dar n-are kit lambo, mi-a modificat cineva poza (a pus si jante)
bara fatza in schimb exista si este pe masina (si pragurile la fel) kiturile lambo costa cam 600-800 euro numai balamalele, fara pistoanele care imping usile in sus....cam mare investitie pt tico :lol: |
Se prefigureaza o masina frumoasa....Felicitari pt ce ai facut pana acum la ea, crek oricum s-a muncit destul, si mai e destul ......Ai grija cu,culoarea :wink: :wink: :wink:
Bafta !!! |
frumushel espero va iesi!!! :lol: :lol: :lol:
|
la ce culoare te-ai gandit? sau inca nu esti hotarat? hai poate imi dai si mie o idee
ti-ai facut singur masina? |
o sa iasa un espero super spor la treaba
|
Re:
culoarea e albastru serai...sper sa se aseze bine...daca nu-mi place schimb spre un verde brotacel...:) o sa vedem noi..
|
Re:
Quote:
|
Felicitari ptr masina.Exteriorul arata foarte bine si sper sa iti iasa asa cum ti-ai propus.Bafta
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
super a iesit sincer dar ceva neoane !!! nu iti pui sau nu iti plac ? :D
Daewoo power |
Re:
ba da imi pun neoane...4 bucatzi verzi...90cm ,120cm; cu tot cu telecomanda cu toate prostioarele..
|
Re:
nu stiu...vb ta tre sa faci tu pasajele...astea care le am eu sunt mai mari...sunt cam greu de modificat...oricum sunt usor de facut...
|
Re:
daca mai am ceva banisori o sa fac cam tot ce vreau eu la interior...singura chestie care o sa lipseasca la masina mea o sa fie muzica...am o statie mosfet de 1000w 4x250 dar tre sa cumbar unu sau douar tunuri de bas...sa vedem cum stau cu bugetul :) acusi pun poze pe net cu ea... as pune poze si cu femeia dar mi-e frica ca o sa va uitatzi la femeie si o sa uitatzi de masina :) vin acusi...
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
1 Attachment(s)
eu cu iubita...
|
mai pune niste poze ca inafara de fata si pasaju spate de aripa, nu se vede nimik!! si nici pasaju nu se prea intelege raportat la restu masinii ma refer!! :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning