![]() |
Ziua in care "dai coltzu"
www.deathclock.com ... calculeazatzi ora, ziua, luna, anu in care vei da coltzu ... cam sadic :lol:
|
eu o sa dau coltzu pe 26 iulie 2060 :lol: :lol: :lol:
|
stiam site-ul si e cam balarie
spre ex. am bagat ca nu-s fumator si mi-a cazut ca o sa mor prin 2037 apoi am bagat ca-s fumator.....si mor in 2038 dar asa e destul de caterinca |
...aiurea... :lol: era bun de Divertisment... e caterinca...
|
mai e un program LifeCounter...care tot asa iti calculeaza cat mai ai de trait... :lol: :lol: :lol: :lol:
iti pune nishte intrebari penale... :lol: |
vrajeala dar vrajeala buna
cica mor in 2077 :wink: |
fara site...
eu sunt ateu (nu intru la polemici ca nu imi plac) si mi-am visat moartea... se pare ca eu sunt in masina si trec pe linie ferata...mor lovit de tren :| CULMEA: a doua zi dupa visul morbid, doua babe imi spun ca voi muri din aceeasi chestie - babele nu se cunosteau... sa fie un semn de la acel dumnezeu de care tot vb lumea ??? :roll: |
Re:
Quote:
|
nush frate.....io nu prea cred in chestii d-astea
|
Ciq eu mor pe: Your Personal Day of Death is...
Saturday, December 31, 2078 :wink: Moama ....31 decembrie....nici nu apuc anul nou... :lol: :lol: |
Thursday, May 18, 2084
mai am mult d trait :) |
Friday , December 2 2005
:shock: |
ai inebunit ma :D
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
santos =)) La mine : November 27, 2064 Si daca dau smoker tot aceeasi data spune :lol: . Tare , tare la santos =)) ! |
eu mor maine si tu zici ca e tare ?
|
fa-ti repede o lista cu ce ai de facut pana sa \"adormi\" :lol:
bai tata...te cauta moartea :lol: ntz ntz ntz :) |
Thursday, June 7, 2085
la 98 de ani...du-te mah...mai bine mor la 38 cum mi s-a prezis :D |
Re:
Quote:
Sa ramanem fara santos-ul nostru drag ? No No No nu se poate ! :hug: :hug: :hug: :icon_kiss :icon_kiss |
ma .. astia asa zic ..
eu sunt mai credul de fel .. |
stai in casa sa nu patesti ceva daca esti asa de credul :P
|
Eu in locu tau Santos as merge la Mitica ala din \"Vacanta Mare\" ...sa imi i-a masuriile ptr cosciug.. :D :D
Glumeam.....ce porcarie e situ ala....eu ar trebui sa mor pe 13 ianuarie 2007.... nici nu apuk bine sa ma bucur de U.E....si eu mor... :D |
si trebuia sa mai fie o intrebare.....Daca fugi ca dementu prin oras cu masina ....sigur se mai schimba valorile pe acolo :))
|
santos...pui p cineva sa posteze in locu tau sa vdm dak e adev =)) glumeam. crek e o prostie. ar fi tare sa stiu sigur k mor in 67. iti dai seama.. nu mi-ar mai fi frik sa ma arunk d la etaj, as incek sa traversez oceanu inotand, as traversa strada fara sa ma arigur, as calca pedala la podea etc. pt k stiu sg k nu mor :lol:
|
Re:
Quote:
asa ca nu te speria :wink: mie mi-a scris ca mor in 2077 aiurea :wink: |
frate pe 4 ianuarie 2081 ..... nu apuc sa implinesc si eu 98 de ani
|
Re:
Quote:
|
@ NeedBrain deja ma gandesc la un plan de afaceri .... caut parteneri care sa o duca pana la 90 si ....de ANI
|
ce am \"patit\" acum.....am intrat iarasi pe site....asa din plictiseala
si.....bag io datele,etc 1 iunie 2060,schimb datele tot 1 iunie 2060,le mai schimb o data tot 1 iunie 2060,intru din nou pe site,mai dau de 2 ori cu \"smoker\" si \"non-smocker\".........tot 1 iunie 2060.........nush dar parca...prea s-au repetat |
iti face calcul la data de nastere...e un fel de algoritm
santos...mai traiesti ? :lol: |
la tata zica ca moare pe 20 august 2033.
problema e ca saracu s-a dus de 2 ani. |
Eu mor ieri... :(
|
ba nush... dar dupa c se va intampla o sa vin sa va bantui k sa stiti o treaba :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
vede baiatu cu ce vine :twisted: :twisted: :twisted:
|
o sa vina cu sufletul GTI-ului...........
|
evident ca NU CRED deloc in asta dar numerele mele norocoase sunt 7 si 11 si mor pe 11.07.2064
:shock: :shock: |
well in cazu asta nu prea cred k sunt numerele tale norocoase :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
2088 NO PROBLEM :D
|
akum care vrea sa vada k poa sa moara mai repede dkt scrie akolo sa imi zica... p pm k sa nu avem martori 8) :suspiciou
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning