![]() |
ME vs Achim
nu de alta dar am auzit ca faci comentarii la adresa mea gen \"zii sa vina sa se dea cu aia a mea\"..asa ca hai sa o comitem indiferent care e rezultatul
|
Duamne... tu kiar crezi ca am ceva cu tine?!
eram intr-o seara cu doi prieteni in masina la intersectie la Unirii si ti-am vazut masina (care sincer iti spun... o admir foarte mult). stand la stop, l-am vazut pe \"FMM\" la volan si ne-am salutat, dupa care l-am rugat sa plece putin mai tare sa auzim si noi motorul. la urmatoarea oprire el a spus ca se duce sa te ia pe tine de \"undeva\" si inainte sa ne luam \"la revedere\" i-am spus sa te anunte ca sunt curios care ar fi rezultatul unei curse intre noi doi... fara nici un fel de afront sau ceva... :roll: oricum, accept prieteneste aceasta provocare, ok ?! :wink: |
sa iti spun sincer nu ai cum sa ai ceva cu mine
si nici eu nu am nimic cu tine am ceav doar cu atitudinea ta ... atitudine de care vorbea ono acum ceva vreme ... daca esti baiat destept intelegi direct fara sa mai pui intrebari oricum...ca sa fim ontopic....cand esti gata anunta-ma |
ok... kiar imi pare rau ca ti-am creat o astfel de parere despre atitudinea mea... :cry:
dar ca sa fim ontopic, cum ai spus si tu... te anunt cat de curand... :wink: |
eu va provoc p amandoi la o bauta :D :D :D
mai ales p achim.. nu prea lam vazut cu sticla in mana si am inceput sa cred k e cam musulman... see ya :D |
e39 M5 vs CTR ? :?
am pierdut ceva acilea ? nu despre masnile astea e vorba ? |
e53 bmw x5 4.6 is vs ctr ;)
sau 525`u nush habar n-am , anyway , sigur nu m5`u |
E53 BMW X5 4.6iS vs. CTR... asta e \"provocarea\"
de fapt, ideea mea a fost ca \"pe foaie\" masinile au performante similare, si asa ca m-am gandit ca ar fi o batalie echilibrata si interesanta... |
Re:
Quote:
si ce Speedere... esti rasist !? :lol: oricum... facem noi cumva sa iti spulber toate indoielile :lol: |
pe 400m - x5-u
pe 1000m - CTR ...zic eu forta iVTEC fie cu tine pretene :) |
Re:
Quote:
|
well?
|
Re:
Quote:
p.s.: sper ca ma intelegi de ce iti spun ca stiu de pe acum rezultatul, avand in vedere ce e pe jos prin oras si ca tu beneficiezi de \"tehnica 4x4\" :wink: |
asteptam sa fie uscat atunci
mi se pare corect sa fie corect din toate punctele de vedere ca sa nu existe comentarii si discutii ulterioare |
Stransa cursa dar as merge pe amandoua variantele pe CTR.
Sunt fan BMW dar acum cred ca ctr e mai usor. Ca masina oricand as alege cu ochii inchisi x5. |
sincer si mie mi-e putin frica de ctr
ca fapt divers am avut o confruntare cu un audi s3 care era pe undeva pe la 260-270 de cai iar scorul a fost de 3-0 in favoarea mea |
cre'ca audi-ul avea 170 , fara suparare :)
ce audi era apropo ? |
nu vreau sa ma bag peste topicul lui sdar scrie clar ca era un s3 de vre0 270 cai
|
tu poti sa crezi ce vrei
si ma repet.....audi S3 de 270 hp |
Re:
Quote:
|
poi uite asa am calulat io :
o sa plece mai bine bmw-u ( 4x4 ) si poate nu o sa il mai ajunga civicul pe 400 metri ...dar pe 1000m , bmw-u ii dezavantajat de 4x4 si o aerodinamica de frigider ...+ stiu ce poate un CTR :wink: cu audi-u nu stiu ce sa zic ...ciudat deci dupa cum ziceam , pe 1000m vine garantat civicul peste tine :wink: ......in ciuda faptului ca ai 150 de cai in plus asteptam cu nerabdare rezultatul :) |
Re:
Quote:
|
Aristotel unde erai tu ... om trai si om vedea
posibil sa vina peste mine desi nu cred |
ce calcule rapide faceti, seamana cu alea de la fotbal de pe tusa
cred ca bate ... :wink: |
ce s3 de 270 de cai?
tu nu aveai X5-ul cand Caesar mai avea s3-ul si uite cum m-ai facut curios! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ala negru |
Re:
Quote:
Daca vorbim de un S3 de macare 250cp situatia e alta. Va bate S3-ul peste tot. |
sebastian cred ca stii foarte bine ca nu vorbesc din burta
ce s-a intamplat s-a intamplat si nu ma intereseaza eventuale ipoteze poate a avut s3 o zi proasta sau poate nu avea toti caii sau poate p**a mea cert este ca si-a luat bataie pana la viteza de 170 la ora si omu mai vroia sa si parieze financiar pe castigul lui garantat deoarece a mentionat inca de la inceput ca avea 270-280 de cai daca tot il stii pe cezar intreaba-l despre s3-ul ala ca iti va spune ca fugea putin mai binisor decat al lui iar pe 1000 metri?...ma doare in cur de 1000 de metri deoarece nu ne dam pe 1000 m dupa cum spuneai si tu sebastian.....402 m conteaza parca nu? |
corect.
oricum as vrea si eu o cursa cu s3-ul meu. cred ce spui dar in acelas timp cred ca iti va fi greu sa recuperezi startul. sau poate s3-ul nu castiga nici macar la start. asa se explica. oricum vreau sa ne dam cat de curand.(inca e in service a mea) |
oricand andrei
|
Re:
Quote:
Eu nu contest ca ai batut, vorbesc ipotetic si pot sa spun balarii... Imi dau cu parerea ca vad ca se poarta pe aici! Si in plus nu stiu ce ai tu sub capota. Vrau sa vad cat de tare ma bati pe mine cu Foresterul pe 400m-402 ca sa fi in avantaj. :lol: Cat are 400m declarati in carte x5 4.6is si 4.8is? |
15.4 sau ceva de genul
si nu cred sincer ca forresterul tau ma poate bate acum fara suparare :) oricum poti sa ma provoci si tin sa fac o precizare referitor cu ce e la mine sub capota : stock si o ridic oricand ca sa te conving si nu nu am nici chipuri momentan topicul asta e pentru mine si achim |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
E tare rau X5 4.8is foarte tare imi place f mult. Eu am luat Forester sa car impreza. Serie cred ca poate ceva mai bine pna la 100 decat x54.8is, pana la 400 crec ca ramane de vazut oricum imi voi juca sansa. Nu am acum datele exacte ale noului model dar vechiul de 210 era pe aici. Va incarc ceva de pa Prodrive unde da date serie si dupa modificare. Pentru 210cp era 14,7 pe 400m+2 mai exact. Cel de 230 sigur poate ceva mai bine mai ales ca au mai gadilat ei cate ceva si la altele decat motor. |
yea well foarte posibil sa ma bati
oricum astept cu interes sa ne alergam cat despre me vs achim...nu s-a fumat deoarece si pentru ca nu am apucat sa ne dam |
Re:
Quote:
Auzi noi chiar asta facem, ne jucam sa ne simtim bine. Era o vorba in alt domeniu care o poti aplica si la noi: pierzi, castigi, negustor te numesti. |
foarte corect spus
oricum nu inteleg discutiile care se isca pe seama provocarilor nu e ca si cum firma bmw e a mea sau subaru a ta si daca pierdem e de cacat e o simpla joaca |
Re:
Quote:
Daca nu te dai cu CTR-ul care ai vrut poti incerca cu Andrei cu al lui. Merge bine e destul de rapid. |
de sex in grup s- a auzit? aici e concurs in grup...
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning