![]() |
Renault 5 1.6D
5 Attachment(s)
O sa va prezint si eu masina tatalui meu (si acum dupa cum am vazut pe forum o sa imi sara nu stiu cati n useri in cap ca nici permis nu am si bla bla), masina este posesia tatalui meu de un an...masina are exterior de GT ( ma rog replica, kit-ul exterior a fost facut de niste baieti din Constanta), la partea mecanica are puntea spate pe discuri, fuzetele fata si discurile sunt de Renault 19, asa mi s-a spus (mentionez ca discurile sunt ventilate), suspensie rigida, bucsaraia fata a fost schimbata de mine si tatal meu vara asta, are un consum de 4 -5%, interior de GT - mocheta rosie, scaune gen Recaro, consola de GT, geamuri electrice si cam atat. Cateva poze facuta in vara, dar masina arata la fel deorarece sta in garaj.
|
Re: Renault 5 1.6D
Si acum cred ca asteptati sa va pun intrebarea aia... a da " Ce tuning as putea sa ii fac la exterior?" ...Nu, intrebarea este alta, se poate pune turbo pe motorasul asta Diesel? Adica dupa ce i se face o revizie ca la carte.
|
nu stiu daca poti sa il faci turbo... dar poti sa ii pui motor de gt turbo :) benzina 120 CP...
iti ofer un bloc motor, pistoane, biele, camasi, baie ulei... ieftinache... :) vezi pe la anunturi. |
ai cumva asa ceva din greseala? http://s257.photobucket.com/albums/h...t=PICT4601.jpg
e suportul de motor situat sub alternator. |
Frumoasa masina sa ai grija de ea :)
|
[QUOTE=miliady;1974426]nu stiu daca poti sa il faci turbo... dar poti sa ii pui motor de gt turbo :) benzina 120 CP...
Procedeul de a pune turbo este complex si numai anumiti oameni se incumeta sa o faca :D |
Quote:
Nu, nu cred ca mai exista suportul, adica o s ail caut in garaj si maine o sa iti dau un rapsuns. Si nu vreau sa pun motor pe benzina. |
super tare masinuta ta.Mai rar asa 5 ingrijit ca al tau.
|
[QUOTE=faustino;1975655]
Quote:
Dar totusi vreau sa stiu si eu daca se poate si cu cat i-ar mari puterea? Asta e o nebuinie de a mea... |
[QUOTE=andy_wpo;1976233]super tare masinuta ta.Mai rar asa 5 ingrijit ca al tau.[/QUOTE
Mersi de aprecieri |
Tzipla masina
|
foarte dragut ,ma mir ca nu am mai vazut'o prin oras..de...mi'ar fi sarit in ochi ;)
|
Quote:
|
Faceam aluzie la altceva,nu mai conteaza...oricum nu cred ca circula decat in tei...nu?
|
Quote:
|
Am vazut un anunt in ziarul Anuntul in care un domn vindea un Renault 5 1.7 Automatic in 4 usi... era o masina ingrijita la exterior si interior, dar la partea tehnica avea nu pot sa zic defect o mica buba la motor... masina fiind toata controlata elctric....regulatorul de turatii mai facea ceva figuri si un capat de bara de stanga era cam subred. si faza cea mai tare este ca avea decat trei viteze plus reverse-ul. Adica tata ii tot dadea ca la prima treapta se simte un mic impuls ( ca masina era rece) la adoua treapta inca unul dar aproape insesizabil ...si la a treia nu sa simtit nimic.
|
masina asta a stat foarte mult la vanzare acum 3 ani cand mi-am luat eu masina. cam de atunci o aveti si voi, nu?
|
Quote:
ZZj-ul a intrat in posesia tatalui meu exact anu trecut pe la inceputul lunii februarie... inainte s aintre in posesia noastre a fost masina unei doamne din zona giulesti... inainte sa fie masina doamnei , masina a fost inscrisa pe fundatia ******* asta este istoricul masinii in proportie 90% #sa stii ca nu mai am suportul ala |
MASINA SE VINDE LA UN PRET REZONABIL. MASINA SE AFLA IN STARE FOARTE BUNA...PARTEA MECANICA DE PE FATA ESTE NOUA... se vinde!!!!
|
ce inseamna rezonabil?
|
rezonabil, adica un pret destul de bun, tinand cont ca este o masina economica si multe alte chestii.
|
pai ori zici un pret negociabil ori pui ultimul pret.
|
7 Attachment(s)
0724802993 suna aici si vorbeste cu tata
|
Masina nu se mai vinde. Stiti cumva cam cat costa un kit exterior de GT original. Si un bord intreg fara ceasuri..un pret?
|
400 bara fata + spate
300 ron bord impecabil complet ady.mili pe mess si daca vrei... te scap eu de bara aia de fatza pe care o ai acum:) |
daca ma gandesc mai bine renunt la cumpararea barilor pentru ca si astea sunt frumoase...m-ar interesa mai mult chestiile alea de la pasaje...di alea de sub stopurile din spate...iar bordul mai bine il las asa:)
|
dar bordul tau (fara ceasuri) este deja ca la GTT de ce ai vrea sa il schimbi?si bodykit-ul la fel...in afara de bara spate..
|
Aici te contrazic...barile ambele sunt din fibra de sticla la fel si pargurile ..la fel si chestiile alea de la pasaj...deci nu sunt originale... iar bordul dela trepidatiile motorului de la vechimea lui s-a cap crapat in unele locuri(adica acolo la plasticele alea unde este aeroterma)..iar eu cum sunt mai maniac nu imi place
|
mda...dar pasajele daca nu sunt crapate,arata mai bine decat unele vechi de GTT care ar trebui reconditionate probabil,la bord...na din poze nu mi'am dat seama ca e crapat :D
|
Crapate sunt..dar nu crapate rupte in bucati..a crapat vopseaua putin pe ele doar atat...are idee cineva cum este rpins bordul? in vara asta o sa il dau jos
|
daca mai tin eu bine minte,sunt 2 in lateralele extreme ale bordului si mai sunt vreo 2 pe la mijloc pe sub "calul" de bord...parca asa erau
|
si chestiile alea de care vorbesti ce sunt cleme suruburi...si cum pot ajunge la ele
|
daca iei bordul de la mine, ti-l demontez eu pe ala vechi si il montez pe cel nou.
|
nu multumesc..mie imi place sa fac totul singur:)...am renuntat la ideea de a schimba bordul
|
ai cam renuntat la orice dupa cate vad... :)
oricum... daca vrei sa scapi de bara aia de fatza... sa ma anunti si pe mine te rog. |
De renuntat nu se renunta la masina cel mai probabil vara asta impreuna cu tatal meu,masina va primi o recondictionare a caroseriei...miliady au cumva o schita a unui traseu de turbo..adica nu am vazut nici o data un motor de renault 5 turbo si m-ar interesa schema... pentu ca in viitorul apropriat..imi voi cumpara o dacie si stiu ca motarele de pe r5 se pot monta pe dacie :)
|
se pot monta dar e destul de greu. au mai fost facute dar cel mai bine pui motor turbo pe reno5... acolo e locul lui :)
eu nu te intrebam daca renuntati la masina ci daca renuntati la bara fata. |
ok atunci sa o luam altfel pe motorul de dacie vreau sa pun turbo..si motorul de dacie este (cred ) aproape identic cu cel de renault....ai cumva vreo schita? sau cineva are vreo schita?
|
ce intelegi prin schitza omule? schitza cu ce? pentru turbo... da.. iese furtun de 52 mm din turbina, intra in intercooler si se intoarce in gatul de carburator.
motorul de dacie nu este deloc identic. nici sa nu te gandesti sa faci motoru de dacie turbo... am eu motor complet de gtt |
Scuze poate m-am exprimat eu gresit...(dar dupa o lunga zi de liceu...2 ore matematica...2 ore fizica.. una informatica...si una de religie...)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning