![]() |
E36 - GR 83 BMW
7 Attachment(s)
Masina este din 1994 motor 2.0 150HP culoare violet originala(nu a fost vopsita niciodata),jante HR pe 18 inch,suspensie reglabila FK, interior din piele crem, 4 monitoare,unitate centrala DVD,statie JBL woofer Pioneer. AMBREAJ SPORT rezista pana la 400 HP! Kit de ///M fara bara spate!
PE VIITOR: S-a cumparat o punte spate de pe un M de 3.0 ce urmeaza sa fie montata! Urmeaza si un kit TURBO pentru inceput 0.6 bar presiune LA EXTERIOR:Pleoapa la luneta(care este cumparata) pleoape faruri (si ele cumparate). URMEAZA: buzita pentru bara fata de M, eleron tip M, bandouri si bara spate de M! |
Re: ...::BMW E36 320 coupe::...
pisica asta e a lu dan din giurgiu nu?
trebuia sa o cumpar eu inainte sa o ia el,de la un baiat din iasi.. foarte tare masina..interior recaro,piele alba,5 DVD uri... plus ca,cu ambreiaju ala ceramic am vazut ca trage calumea.. dar bara de spate nu e de M |
Da este a lui DAN! prezint eu masina pentru ca el inca nu are CONT! Pielea este crem!Am scris mai sus ca are kit de M fara bara spate!! MAI ASTEPT PARERI!
|
e din gr masina? cum se face ca nu am vazut-o pana acum ? :-?
|
Sta in judetul Giurgiu! La km 23 pe Autostrada Bucuresti-Pitesti!Este prezent la aproape toate cursele de DRAG!Nu stiu de ce nu il cunosti!Poate o sa va cunoastei candva sau o sa ii recunosti masina!
|
aa deci nu sta in oras...de-aia nu stiam masina..sau poate am vazut-o dar nu am bagat de seama...bafta in continuare cu proiectul :D
|
frumos proiect planuri de viitor pt masina?
si poze cu interiorul masini ai? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: E36 - 320 coupe::...
daca gasesti buza pt bara de m anunta si pe mine de unde ai luato :)
|
Quote:
docamdata vreu sa tr cu grupu p urma cu turbo si p urma ma ocup d exterior........ |
Quote:
dupa ce ti a dat tie masina,si a adus o alfa din germania,pe care dupa cateva luni am luato eu.. si tot asa am luato din buc,ca alex e din buc doar ca sta in iasi.. in fine..am vazut intr o seara la targ ca trage vinisor masina pentru un 2,0...a fost in seara aia cand ati venit voi multi,te ai intors de cateva ori cu ea si ai dat cu roata in bordura.. aveam eu poze cu interioru,dar nu pe calcu asta...poate le pun zilele viitoare.. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
salut ! am gasit niste poze si cu interiorul sunt mai vechi posele care au fost postate la anutul d vanzare,o sa fac si altele noi cand iau masina d la mecanic.Attachment 753617
Attachment 753618 Attachment 753619 |
Re: E36 - GR 83 BMW
Arata fb pisica........daca ii pui turbo umbli si la interne sau mergi pe cele stock??...
|
mersi frumos!!!!!! nu nu unblu la interne o sa merg p o presiune d 0,6.....
|
1 Attachment(s)
Frumoasa matza ! Bafta cu planurile pe care le ai !
PS. facem schimb de nr ? :D |
6 Attachment(s)
S-au cumparat cateva piese noi pentru BMW: Placute ATE , etrieri de M(nu sunt noi doar vopsiti) si saboti de frana (cu tot cu accesori).O sa urmeze cateva poze si cu grupul dar inca nu s-a uscat vopseaua pe el.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
S-au mai cumparat pentru pisicuta si ceasuri pentru:boost, presiune ulei si turometru(turometrul se da la schimb cu ceas care indica temperatura uleiului) si suport pentru stalp! pun cateva poze
|
cat ai dat pe ea?
|
Frumoasa Pisy....s'o stapanesti sanatos si fara probleme tehnice ;)
|
Ce pot sa mai zic de pisica asta ... 10!!!!
Sa o stapanesti sanatos si sper sa nu ai probleme in ducerea proiectului pana la capat. |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Cateva poze de la montarea diferentialului si 2 poze cu suportul de stalp(care este in lucru ;) )
|
0.6 bari ~ 60 calutzi. crezi ca sunt suficienti? lumea vb de la 250 in sus anu` asta. sper ca nu`l faci doar pt caii astia si vorba aia, am turbo fsss fssss.
|
Quote:
|
e bine. anul asta se anunta masini puternice. ar fi pacat, macar pt masina dak nu pentru concursuri sa`i faci si ei ceva sexy sub capota
|
Doamne ce frumoasa-i pisica ! Sa ai grija de ea,sau ma rog,prietenul tau,e prea frumoasa :X
|
Ma Kezzi crezi tu ca o lasam asa....sa vezi ce jiglere mari i am luat la carburator...si sa vezi ce carburator de M i am cumparat....se poate sa l lasam asa pe fratiorul Dan. Frumoasa rau masina si intreaga din toate punctele....si va avea leduri la tobe...na sac !!!!!
|
Si pe langa cele amintite mai sus de Florica sau mai luat niste neoane undercar, xenon la stopuri si un cardan de RABA :lol::lol::lol:! Sigur o sa iasa ceva criminal din mana lui Florica!
|
s-ar putea sa o strici cu neoanele :-?
dar fiiecare cu gusturile lui ;) |
Era o gluma!La aspect o sa urmeze doar bara spate de M,pleoape,cozoroc pentru luneta si fusta pentru bara fata! Nu se vor face tiganii pe masina! MASINA ESTE A LUI DAN NU A MEA!
|
Quote:
@MARI, tu chiar crezi? :)) |
Salut! Masina este pe mainile lui Florica acum! S-au inceput lucrarile la motor si urmeaza sa soseasca si kitul turbo! O sa revin peste cateva zile cu poze proaspete!
____________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
bafta arata bine pisica ...sa pui te rog poze dupa ce pui buza .
numai bine...!!! |
Quote:
tare rau, imi place sa vad ca se lucreaza :D spor la treaba Florica. |
Prima data Dani vrea sa termine cu motorul pe urma completeaza si exteriorul! Vor urma poze si cu buza dar deocamdata prioritatea este motorul!
_____________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=103919 |
super frumoasa........!arata f bine ........sa ne anunti cum trage dupa ce pui turbo!:-)multa bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning