![]() |
E30 - ursul meu mik:P
5 Attachment(s)
masina mi-am adus-o de vre-o 2 sapt din germania si i-am luat si eu nr provizorii sa vdm cu taxa ce voi face:P
|
Re: E30 ursul meu mik:P
cat ai dat pe ea? ce planuri ai de viitor ? fii un pik mai detaliat ca nu asa se face un thread....
|
''sistemul'' ala cu furtune pe acolo este pt. a incalzi apa din stropitorile parbrizului ? :) .
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos ursu...niste borbeturi pe 16 si in rest nimic altceva...(parerea mea) insa trebuie bani
|
ce an e bmw ul..si ce planuri ai pt bmw?
|
Quote:
|
pai poti schimba motorul cu unu mai puternic,genti..o gramda numa gandestete..
|
ce motor are??
|
uite daca vrei un motor de 2.8 benzina 6 pistoane 184 cp intra la id OAKY_ox
|
Quote:
Moomentan omul trebuie sa inscrie masina!Incearca varianta cu recarosarea!S-ar putea sa iesi mai ieftin decat cu taxa! Bafta! |
hanneman io doar de mi-am spus parerea cum mi-ar place sa arate masina...nu stiu cu ce te deranjeaza chestia asta ... ideile mele nu conteaza ... masina tot cum vrea el si-o face ... e adevarat am doar 15 ani si multi ziceti ca noi ne credem "mari tuneri ca am jucat carbon si pro street si toate nfs-urile" insa nu e asa oricum nu o sa mai postez pt ca vad ca nu am voie sa ma dau nici cu parerea ms mult!
|
nu va mai certati mai fratilor k eu am zis parelile dvs ce rost are sa va certatii toti am fost la inceput:P si tre sa invatam:P:D va multumesk oricum
|
Quote:
|
poate lui nu ii plac borbeturile.. poate omu isi pune oz f**ura.... sau altceva...omu este dispus sa invete... ii place... altfel nu isi lua urs... iti recomand sa te uiti la bmw tuning pe style e30 acolo sunt poze numai cu ursi... si iti iei un punct de referinta cum ai vrea sa arate... pui intrebari de unde se pot procura anumite piese etc... si te ajutam cu cea mai mare placere.... bine ai venit pe forum
|
Quote:
|
Quote:
|
daca te intereseaza am io acte pt tine pt urs .......
|
Quote:
|
Quote:
|
fratele meu lasa omu sa`si faca ce vrea la masina..il ajuti cu idei dar asta nu inseamna ca pe thread`ul sau stai u sa iti vinzi produsele..+ ca pentru el eu zic ca e de ajuns momentan motorul..caroseria arata ok,bafta cu ea!
|
Re: E30 - ursul meu mik:P
asta e non-euro
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu ramane nimic de vazut. 1000% e non euro.
|
Quote:
|
Quote:
mai bine te gandesti la o recarosare ... |
Quote:
|
o sa dai 2 milioane jumate degeaba ... dute si fa-i la rar cerere sa iti zica ce euro este ... este 300 de mi ... daca nu ai incredere in baieti cand iti zic ca e non-euro
|
nu este vb k nu asc la voi ba din contra ascult k eu unul nu am de unde sa stiu dar voi ati mai fct sau faceti asa ceva oricum va multumesc!!!
|
Quote:
|
Mergi la ei, la ghiseu ceri o cerere (http://www.rarom.ro/cs-uploads/21_anexaf.pdf), o completezi, o lasi la ei, platesti si astepti ca o sa te anunte ei. Pe mine m-au sunat. Am fost cu un urs 318 din 91 si ghici.......:sad:
|
recaroseaz'o
|
Quote:
|
non euro, nu exista euro 1 la noi
|
Normal ca non-euro:sad:, eram super multumit sa iasa euro 1;). Deci ........ recarosare.
|
Quote:
|
Nu il recarosez, eu am deja unul inscris iar asta o sa fie donatorul;). Recarosarea era o sugestie pentru tine, poti sa cumperi doar catele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning