![]() |
Vand Multe!
5 Attachment(s)
Vand replica iPOd 4gb se pot vedea videoclipuri se poate asculta radio 100ron
Vand cablu SAMSUNG pentru Mp4 (am avut unul si l-am pierdut de asta il dau)8ron Vand procesor AMD Duron10 ron Voi face upgrade la lista cam in fiecare luna mai mult cu mp3uri si mp4uri sau accesorii ptr ele sau piese de PC |
Re: Vand Multe!
la ipod,se potpune si melodii pe el?adica,pot sa descarc mp3 din calculator pe el?astept un raspuns....merci
|
da logic :D
|
ma scuzati dau Mp4ul cu 50 ron ptr ca nu se mai aude pe o parte sa stricat jackul :(
dar mai am unul la fel aceleasi proprietati ca acesta doar ca e zgariat si sa stricat butonu on / off cu 40 ron |
ce tip de procesor e ? amd.... de care ?
|
AMD Duron
|
1400 ? sau de cati Ghz ?
|
1800 ghz
|
1.8 GHz, sau 1800MHz. 1800GHz e de domeniul SF. BTW, moneda nationala e LEUL, nu RONUL, deci pretul trebuie exprimat in LEI nu RONI.
|
ok , multumim anaconda ! am mai priceput ceva :D
|
ma gandeam eu ca sunt megahertzi ca de giga hertzi nu prea am auzit :D
|
si la ce pret e ? in stare de functiune ?
|
stare functiune 10 ron
|
si asta e 462 , merge pe socket A ?? ar trebuii sa scrie ceva pe el , pe spate ! ia vezi
|
pai, 1000 MHZ = 1GHz ~, depinde cum vrei sa te exprimi :)
la fel cum ~ 1000GB este egal cu 1 TB |
Quote:
|
si asta e 462 , merge pe socket A ?? ar trebuii sa scrie ceva pe el , pe spate ! ia vezi
|
Quote:
|
as vrea sa ne intalnim sap viitoare sa iau procesorul !
|
da-mi un ID :D
|
MP4uri date :D
Cablu dat Procesor sa vedem daca raspunde montero |
UP! se mai adauga 1gigaram ddr2 la 30 ron:D nu are absolut nimic doar ca nmai are carcasa si am nevoie de bani
|
cum adica numai are carcasa ???? ramu nu e doar placuta aia acre se pune pe placa de baza ??? dak imi convine iti iau si procesoru !
|
Salut!
Vrei un inel BVLGARI de argint,pe mp4?astept PM ,mersi! |
nu vreau bijuterii vreau doar bani !si da rami dar numai aucarcasa in care l-am luat de la magazin! ca doar nu l-am luat asa din mana in mana plini de ulei!
|
pune si tu o poza cu ei te rog ...nu prea am inteles nimic.....cred ca o imagine ma lamureste mai mult !
|
poza o sa fac mai pe seara ca nu am camera dar este o placa normala de 1 gigaram ataata tot eu am 2 giga si numai am nevoie si de asta il dau!
|
ramii ii iau dar zi-mi de procesor , merge pe socket a ???
|
procesorul s-a dat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning