![]() |
B&B Audi A4 8E 2.0 TFSI
1 Attachment(s)
B&B Automobiltechnik propune o serie de modificari majore pentru modelul A4 inzestrat cu motorul de 2.0 litri TFSI, care vine din fabrica cu 200 de cai putere.
B&B ofera 5 variante de tuning: - stage1: 240hp - stage2: 250hp - stage3: 286hp - stage4: 300hp - stage5 denumit EVO-R: 350hp(450nm), ce ajunge la 100km/h in 5.9 secunde, viteza maxima, limitata electronic, fiind de 260km/h Dintre modificarile aduse: - turbocharger marit - pistoane si biele speciale B&B - sistemul de injectie - Slim-Line oil cooler - suspensie reglabila - jante pe 18' sau pe 19' - short shift |
Arata super!
Cred ca varianta EVO-R e super! :) |
...
pur si simplu superb ... no comment`!!! :shock: :)
|
Ceva magnific ptr. o masina ca a4 :D
|
super adevarat prea adevarat ca sa fie real :lol: :lol:
|
un m3 (343 hp) arata si mai bine si nu prea are ce discuta! plus ca nu cred ca e mai scump decat audiul!
|
Re:
Quote:
Mai exact era vorba de TUNING! :wink: |
hmmm mai bine nu propun aia nimic :)
|
nu m-as mira sa ajunga cu tuningul la pretul unui m3
|
ceva interesant, dar eu personal as prefera rs4
|
preturi
niste preturi se poate
|
costa de te usuca.... nu e practic, itzi iei mai bine un s4
|
Re:
Quote:
|
lasati-l in pace UNLORD, k a vazut si el la un tovaras kre are BMW si acum zice k e cea mai buna, practica si ieftina masina din lume... bine macar k are spre c sa viseze... :D
|
A acaparat discutia UNLORD cu un subiect total pe langa ! Cat despre subiect mi-a picat f bine chiar daca l-am citit destul de tarziu! :shock:
|
Re: B&B Audi A4 8E 2.0 TFSI
arata bine masina,misto ca are multe variante de tuning la motor
|
Re: ...
zupeerrrrrr masina
|
Sincer ... cum zic majoritatea " arata super " ..eu zic ca nici chiar asa ..e dragutza dar nu e cine stie cee ..
|
parerea mea ca un rs4 arata mai bine decat m3 si la motor intotdeauna apar surprize de la masina la masina si rs4 cam face m3. nu intotdeauna
|
Nu poti intelege prea bine cum este la volanul unui audi decat daca o conduci nu din auzite....si este nemaipomenit mai ales ultimele modele ce finisaje si ce linie au ce sa mai zicem de motoare in afara de s sau rs un 3,0 tdi Q 224 cp ce senzatie ofera dar ptr. asa ceva mai tre sa ai si gust
|
as fii interesat de pistoane si biele si short shift
|
marfa rau masinutza super eleganta si legata
|
arata bine nimic mai mult, nu ma impresioneaza
|
poate modificariile la motor fac cu ochiul dar..
|
impresionante aceste modificari, ultima varianta depaseste chiar S4 ! Depinde si de costuri si cat de rezistent ar putea sa fie acest motor in 4 cilindri fata de un V8. Un avantaj ar fi taxele mai mici pt. acest motor.
|
ca aspect draguta ... caii in schimb vorbesc
|
cam cat costa?
vrei sa iei un kit pt masina ta? turbo, intercooler,trasee, bujii, esapament remus cao coada pe 80diam, suspensie bilstein regabila de circuit, injectoare,pompa benzina,roti 18, si tot kitul exterior de s-line si faruri noi bixenon? |
super tare !!
|
Quote:
da mi niste poze si preturi pe privat |
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning