![]() |
La ce materie ati fost cel mai bun in scoala ?
La ce materie ati fost cei mai buni in scoala ? :???:
|
Re: La Ce Materie Ati Fost Cel Mai Bun In Scoala ?
Sport :-P
|
Informatica :)
|
pauza :)) "materia" cea mai iubita :lol:
|
Engleza si Informatica :)
|
Pai notele mai mari (si materiile mai placute), le-am avut la Engleza, Filozofie, Fizica, Religie (desi aici nu se invata religia gen istoric, ci emotiv) si "Romana", rectific: Italiana (media 9).
Apoi cel mai bine, la sport...10. Desi nu include doar ceea ce am facut la scoala, ci si participari la campionate de atletica bla bla bla :D |
Re: La ce materie ati fost cel mai bun in scoala ?
desen :>
|
Engleza si info :X
|
Matematica - printre cei mai buni
Franceza - prima sau a doua (nu pt ca stiam, dar nu stiau colegii :D) Engleza - printre cei mai buni Muzica - mi-a placut dintotdeauna (si sportul la fel) :D |
chimie... am fost si la olimpiada pe tara acu 5 ani.. am iesit al 2 lea pe tara... :)))) sau NU...
|
dirigentie
|
=))
Buna asta Trafy:)) Engleza si Informatica |
N-am fost la nicuna cel mai bun in scoala, dar la scoala fizica si engleza:-P
|
1.Fizica
2.Chimie 3.Engleza 4.Matematica |
pai...engleza,mai bun chiar decat profesoara,saraca fiind suplinitor,si materia ei de baza fiind romana,nu engleza,nu se descurca fenomenal de bine
si desigur mi`au mai placut matematica si chimia,chimie 3 corgente la rand(IX-XI)si matematica 2 corigente la rand(X,XI):oops: |
Engleza
Informatica Si filozofia de zii cu zi pe care o aplicam sau imi erea aplicata pe fiecare zii fiind un elev cu foarte multe ideei :)) |
numai eu am fost bun la toate :| ,adica la nici una ?!?
|
la sport si informatica...ce-mi placea cel mai mult:D
am incercat sa fiu si la geografie..incepuse sa-mi placa;) |
eram mai bun la engleza ca la romana, unde am ramas corijent pe semestru intr-a Xa. sa zicem ca uram literatura, si ea impreuna cu profa ma urau pe mine:)) gramatica am iubit-o
|
Eu nu sunt bun la nimica:-Pmediocru la toate:lol:
|
engleza ...si`atat ! :)
|
engleza si romana....singurele la care invat,restu...sa le ia focu....
|
la absente :lol:
|
Eu eram bun la sport si la belele :lol:
acum vorbind serios,eram asa si asa la toate,la matematica era prob. :-| il aveam diriginte pe "piticu" cine il stie :-|,avea 1.50 m. dar era cel mai al dracu' din toata scoala :lol: |
La Germana eram bun..pacat ca am facut doar in generala cativa ani:shock:!
Ich wunschen ihnen einen schonens tag meine liebe freunde auf 4Tuning.ro! :chew: |
Sport .. ca de invatat nu mi-a placut :D
|
la germana eram si eu as...ich liebe du keine positionen...yaaaaa....mit wasilin :lol: :lol: :lol:
|
am fost foarte bun la toate ca deh....asa e cand esti perfect :)
|
Quote:
Iti zic de pe acum: Sa nu imi sari in cap dar sa te uiti si tu la cum a postat lumea si cum ai postat tu... Inainte sa faci scandal. :) Ontopic: Mie mi-a placut informatica si engleza... La alea chiar mi-am dat silinta. Ca oi fi fost cel mai bun in scoala, liceu, clasa la ele... e la aprecierea profesorilor. Not mine... |
La romana:P:>
|
cei aia scoala ?:)) io am fost la Geografie , Organe de Masini si Mecanisme :( si prin clasa a 9`a la Romana
|
Engleza si istorie. Era super tare la ora cand toata lumea nu stia nimic si profa ne asculta toata ora... :lol:
|
Eu n-am fost bun la nimic, luam prima nota mare, iar restu sa-mi iasa media, nu m-a interesat nici macar faptul ca imi trebuiau la admitere in facultate notele, iar acum, dupa 4 ani de poli, ce e peste 5 e binevenit, daca nu lupt din rasputeri pentru nota mea favorita.
|
1. Tehnologie
2. Arte plastice 3. Ebraica :lol: 4. Muzica 5. Engleza 6. Biologie 7. Historie si Geografie |
cu putina intarziere scriu si eu:
locul 1: Sport locul 2: Informatica in rest cam la nimic :lol: :lol: (inca sunt elev...) |
Tare ma mira intrebarea! Cel mai bun? Pai cine poate fi asa de obiectiv incat sa stie daca e cel mai bun la o disciplina? Doar un subiectivism exagerat te-ar face sa afirmi asa ceva.
Nu vreau sa stric poll-ul la nimeni, ca am deschis si eu cateva, doar ca intrebarea mi s-a parut incarcata de subiectivism. Nu am votat, normal. |
eu imi pun intrebarea altfel... la ce am fost eu cel mai bun dintre materii... nu la ce materie am fost cel mai bun din clasa.... eu am avut numai 10 la educatie fizica... deci acolo am fost cel mai bun...
|
Tocmai asta ziceam ca nici macar din clasa nu e vorba, ci din scoala. Ceea ce e si mai greu de spus.
Eu propun deschizatorului de topic sa ceara moderatorilor sa schimbe doar intrebarea, titlul poll-ului, ca se poate asa ceva, si intrebarea sa fie de genul:Ce disciplina v-a placut cel mai mult? sau ceva de genul. |
atunci trebuie "resetat" tot poll-ul... degeaba mi-a placut mie chineza daca la sport am avut cele mai bune note...!!! aici s-a votat la ce materie ai fost bun nu la ce ti-a placut :-p
|
Muzica, Sport, Tehnologie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:14. |
- Copyright 2026 4Tuning