![]() |
Dodge Challenger SRT8 Twin-Supercharged si 1000 CP
Desi Dodge Challenger SRT8 este un model destul de puternic la cei 425 cai putere ai sai, tunerul american RDP Performance a pregatit o versiune si mai puternica, ce dezvolta nu mai putin de 1.000 cai putere si parcurge sfertul de mila in doar 9 secunde. Cum se aude motorul acestui monstru, puteti vedea in filmuletul de mai jos.
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="233">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","233","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/RDP_Challenger.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/RDP_Challenger.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: Dodge Challenger SRT8 Twin-Supercharged si 1000 CP
nu toate masinile parcurg 400m sub 10 secunde, deci e cu adevarat performanta
...iar despre sunetul motorului, cred k ar trezi si mortii |
mie sincer nu imi place cum suna... e prea ciudat, suna prea "urat"
-era frumos sa vedem cum merge :-) |
nici mie nu prea imi place cum suna...insa arata bestial si probabil ca merge la fel...dodge challenger e una din masinile mele preferate alaturi de mustang :D
|
sunetul inregistrat e nashpa rau ... poate in realitate suna bestial
|
Iubesc Masinile americane :X:X:X:X Ce Poate Fii Mai Frumos decat "Zgomotul"acestui motor de 1000hp :X:X:X:X:X Astept si un Camaro...Poate MAi Frumos :X:X:X
|
motoru' suna asa k nu e turat, asa suna toate musclecar-urile puternice....odata turat sunetu' se schimba
|
Quote:
|
foarte tare ...mai ales capota e intradevar impresionanta dar si ce e sub e si mai si :-D
|
Orice v8 american, cu supercharger si ax cu came modificat, suna in felul asta, e tipic acest sunet.....bine...asta doar pana calci acceleratia...
|
minunat.....
|
S-au concentrat prea tare asupra motorului si au lasat confortul deoparte...are oglinzi rabatabile manual.
|
sunetul dezamageste...cel putin la ralanti...suna ca un Funny Car,in rest arata bine asa cum e,fara eleroane imense si alte kitchuri...old school baby:peace:
|
Quote:
|
nu stiu nu sunt asa impresionat... mult mai fain suna o supra la 1.000 cp
|
ceva unicat dar in acelas timp nu i practic si e prostie sa expui curelele afara cand orice pietricica le poate rupe
|
ce sa mai zici un musclecar adevarat :X:X:X...
|
criminala masina.. nu mai zic de sunet.. :)
|
astept un video cu ceva mai multa miscare:D
|
Nota 20:)):)) frumos sunetul "calutilor americani"
|
Quote:
|
Sounds like hell !!!
|
cred ca sunetul este mai frumos cand e mai turat si eu sunt de parere ca pe film nu se aude prea bine, dar in realitate cred ca e bestial
|
nu e cine stie ce sunet.... si parca nu ar sta la relanti :))) si sunt cam zgarciti cu filmarea !
|
Quote:
Deci nu vad rostul confortului la aceasta masina. :) |
cu masina asta,cam la ce sa-ti foloseasca oglinzile?ce poate veni mai tare din spate?
|
E un mutant distrus cu 1000 de martoage care nu poate sa ia o curba decat pe camp!Dar probabil ca se tine binisor de Veyron in linie dreapta...:x
|
foarte tare masina, simpla si eficienta, fara asistenta la franare, demaraj, oblinzi electrice :)) clima bizona etc. Confortul standard cred ca este destul de ridicat si cand ai apasat pedala....nu mai conteaza nimic altceva :).
asteptam un filmulet la 400m. |
intr-adevar...sunetul acesta este specific musclecar-urilor....nota 10 pt performante dar mie chiar nu-mi place gaura aia in capota :)
|
Quote:
|
deci filmuletu asta nu m impresionat cu absolut nimic.......pot sa filmez si eu o dacie cu toba borla si s zic k are 200 d cai.....s fim seriosi
|
Quote:
Super tare masina...un adevarat muscle car..;) |
ce tari sunteti unii ;))
|
Doamneee ce m`as da o tura :twisted: !!! Masina asta chiar suna a "muscle-car" ;) Despre aspect : pot sa zic ca e perfecta asa mai stock ... fara tziganii pe ea :)
|
Masina asta stie sa merga numai drept ...la curbe face cunostinta cu campul!:D
|
asa trebuie sa sune un challenger, priviti pana la capat
https://www.youtube.com/watch?v=krQmf...eature=related |
Nimic impresionant!Si trabantul face mai frumos!:D
|
Cam putina actiune in filmuletz.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Orice dar orice motor supra-alimentat, cu distributie decalata din cauza axelor si avans "saltaret" sub 3000 de ture va galopa la relanti. Ati auzit vreodata o masina de rally la 1000 RPM? nu pentru ca va face exact la fel. Cat despre cei care cred ca ai nevoie de Bugatti ca sa fugi.. aruncati un ochi la ce face un M de peste 1000 de cai.
M5 -ul are 1130 HP si 1130 Nm M3-ul are 1445 hp si 1600 nm Ambele sunt pe carburatie (aviz amatorilor am doua solex orizontale dublu-sincron cu cnc presurizat de vanzare) colector si o turbina cat casa si cel mai interesant este ca ambele merg pe benzina de 100 nu pe altceva. http://vsmotor.no/en_videos.html |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning