![]() |
Dacia Nova Factory car 300 cp
BINE V-AM GASIT....
daca isi mai aminteste cineva de novele care rupeau gura tirgului acum 15 ani? cea condusa de puiu rusu este la mine momentan se odihneste dar anul asta sper sa o aduc din nou la viata.... am poze cu ea in starea ei originala,cu detalii despre motor caroserie etc. masina avea mult mai multi cai decit se spunea,deoarece motorul pus pe golful3 a lui heintz ghoelner avea 286cai la o presiune putin sub un bar,pe cind nova mergea chiar si cu 2,4 bari (pentru cunoscatori)...deduceti voi cam ce putea masina ...... in curind revin cu poze.... momentan am in lucru alte proecte destul de mari: audi quatro cupe 300cp... vw corrado ( supercharge lysholm)...dacia nova vtm h custom... pentru alte detalii [email protected] cind am timp o sa postez poze cu citeva din lucrari... all the best gabi,bv |
Re: DACIA NOVA FACTORY CAR....300 SI....CP
Unde se pot vedea proiectele in BV? Suna interesant
|
daca vrei o sa postez citeva, depinde ce te intereseaza...
|
suna bine,asteptam poze.
|
20 Attachment(s)
citeva poze cu ceva GALERII SI CU NOVA...
NOVA A FOST POZATA LA ANI BUNI DE LA IESIREA DIN CIRCUIT.... REVIN SI CU POZE DIN PROECTELE DE ACUM,GALERIILE DIN POZE SINT DE LA UN DODGE DAKOTA,LE-AM FACUT IN 2003... ALL THE BEST GALERIILE DODGE DAKOTA SI PARTI DIN MECANICA DE NOVA FACTORY CAR... |
Ce lata e daciutza :))
Un priect interesant care chiar merita urmarit. Asteptam sa ne ti la curent, multa bafta! |
Foarte frumos ce vad aici... Mai asteptam poze cu masina si cum arata acum, si cateva mai multe detalii tehnice... Asteptam sa vedem ce o sa iasa si poate cand termini vii si pe la linii cu ea... Numai bine si bafta cu proiectul!!!
|
masina mai are de asteptat pina la vara acum lucrez la masini de client un audi 80 care il fac cit mai aproape de s1 dupa bugetul clientului pentru ca daca am limite acelea sunt in functie de buget pentru ca eu nu prea as avea limite tehnice dar dusmanu este timpu si bugetul clientului dar dupa cum vedeti si la galeri si la multe alte lucrari care nu sunt postate aici pe mine ma intereseaza calitatea si performanta mai putin viteza de executie pentru ca bine faci asa ramine nu faci pentru o zi depinde mult de oameni cu care lucrezi
|
Suspensia pt Nova unde o faci? Sau ai gasit ceva compatibil de pe alta masina?
|
pina in primavara mai am si o nova de client ff deosebita cu motor w 2000 16v cutie 6t punte fata vr6 pe unibale si pe spate latita sicu bara de stabilizare si bare de rigidizare la motor axe multiclapete si o evacoare performanta si daca mai ramine timp o usurare de carroserie sper nu mai vorbesc de alttele
|
compatibil gasesti de la megn chiar si frine
nova mea este cum vezi in poze de la maxi megan cu tot cu bascula inferioara Foloseste functia Edit ! |
foarte tare nova....puntea spate cu tot cu frane mere cea de la megane 1 presupun...
|
pe spate ete de w golf momentan
|
Quote:
bafta la treaba.asteptam sa vedem ce iese si din cealalta.;) |
Ce vremuri... Jante pe 21 care le invartea ca nebuna si intra 3-a. O adevarata bestie. Cu Puiu Rusu era regina asfaltului la noi in campionat. 2.0T de VW este, nu? Unde mai exact se poate vedea bestia in Brasov, daca se poate bine-nteles.
Multumim pentru poze. Bestiala masina... Apropo dupa ce s-a inchis SETCAR-ul stiu ca au disparut majoritatea din "Super" Novelor; pe unde au ajuns? Singura care a mai ramas, de 120cp parca, este la dl Stefan Vasile la scoala. Filmulet din 97' cu Novele. https://www.dailymotion.com/video/x7w...balvanyos_auto |
Frumos filmuletul si masina bineinteles. Asteptam sa vedem ce bestii mai ies...pentru Nova asta pur si simplu nu am cuvinte.
PS: Mai posteaza si alte proiecte:-) |
1 Attachment(s)
Quote:
ps: o galerie multiclapeta pt un c20ne de opel cat ma costa ? :) |
Ok ok... Am fost luat de val si mi-a ramas postul asta in cap. Oricum parerile sunt impartite in legatura cu puterile la aceste Nove. Peste tot aud alte cifre atat pentru cele de N cat si pentru cele de A.
Quote:
|
stie careva ce sistem de franare are??? ma refer la etrier..:) pare cv mult mult mai bun decat ce are akm..:) daca imi poate spune si mie cineva i-as fi recunoascator...:):twisted:
|
AP Racing.......4 pistonase pe etrier daca nu ma insel. Cel putin astea de cupa asa aveau...dar vad ca la astea mai dopate au discul diferit...eventual tot aceeasi marca, dar stiu ca tata Necula a mers pe niste marci prestabilite speedline si compomotive la jante, ap la frane....
|
etrieru e AP Racing??deci k ma intereseaza un set :twisted:
|
Te-ai trezit cam tarziu...am avut eu un set de frana fata ap racing......insa s-au dat. sa mai intreb pe cineva ca e posibil sa aibe.
|
As fi si eu intresat, discuri si etrieri (pt fata) sau macar cod model ceva, sa le cumpar noi, si eventual discuri pt spate, de Reno 19 1,8 16V, astea intra la Nova. Si as mai fi interesat si de o suspenise sport de Nova, d-aia de Rally...
|
M-ai innebunit cu o suspensie.....e asa greu sa dai suspensia jos si sa ti-o intareasca un meserias? Nu stiu daca vei gasi ceva sa fie la fix....eventual cu alte adapatari. Cat despre franele ap....crede-ma ca nu iti doresti sa stii preturile. In 2007 am vazut in catalog...numai un disc costa vreo 300 de euro....si 252 daca nu ma insel etrierul.
|
masina pozata este fosta nova a lu Puiu Rusu si acuma este la mine o tin in Covasna la mine laa garaj si este in stare de renastere cind voi avea timp si de ea acum lucrind la masini de curse de client asa ca e pe locu doi pe lista de prioritati
intradevar discu este circa 300 dar un etrier nou este pe la 625 de euro |
Sa imi dai adresa ca e posibil sa vin pe 24 la raliul zapezii la Covasna....mai povestim ......ma mai minunez de bijiuterie :))
|
Felicitari Gabi pentru masina , sper sa o vad cat mai curand pe pantele noastre .
Din cate imi aduc eu aminte initial au fost 4 nove acolo la 300 de cai conduse de: Puiu Rusu Stefan Vasile Dan Necula Heinz Golner @ bobby La Brasov ninge de azi de pe la 12 jumate si deja cred ca is vreo 5 cm de zapada . Deci la Covasna o sa fie un raliu al zapezii in adevaratul sens al cuvantului. |
Din punctul meu de vedere, incredibile masini. https://www.dailymotion.com/related/x..._auto?from=rss
|
:rolleyes2:oops::odoooamne...respectele mele cat de tari sunt masinutele astea. Rupa pur si simplu nova. Am si eu o intrebare. Din videoclipul pe care l-a pus FIF-ul se vede ca au cutie "automata"? sau cum o fi? ca vad ca nu apasa ambreiajul...si unde mai pui ca pufaie cand ii schimbi viteza. Am ramas sincer paf.
|
Am vrut si eu sa postez filmarea aia onboard din nova, dar n-am mai gasit-o pe site-u rallyrom.
|
Quote:
|
baza tehnica si istorica ma determinat sa cumpar masina incompleta nu la putini bani dar posibilitatile tehnicce pe care le am mau facut sa apreciez munca altora care au pus pasiune si multa munca inainte la masina pina la urma aceasta fiind un simbol national macar la exteerior in rest avind toate elementele consacrate motorsport ce va urma va fi facut cu rabdare ca e mai buna ca toate nu poti si nu este frumos sa patezi istoria acestor masini totul in aceasta formula este egal bani rabdare si multa munca
|
Dacii cu caracter si istorie frumoasa ! Multa bafta, bani, rabdare(timp, pentru ca in zilele noastre este cel mai pretios) si forta de munca, pasiune se pare ca este suficienta ;)! Spor la treaba, sa ne tii la curent !
|
O adevarata bestie nova asta..:D!!
|
foarte faina..:>
|
WOOOOW ce e ala frate titanic?:lol:
|
se mai aude ceva cu masina ? ai mai facut ceva la ea ?
numai bine |
Re: Dacia Nova Factory car 300 cp
frumoasa nova ai!!!:-) .. mai pune si tu poze cu ea cand ai timp sa vedem si noi in ce stare se afla ........ca tare curiosi mai suntem cel putin eu!!! noroc si bft cu proiectu;)
|
astia da serpi....ce sa mai zici...adevarati pitoni!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:55. |
- Copyright 2026 4Tuning