![]() |
10 Attachment(s)
Noul logan VAN 2008 de la BoomTuning :twisted:
Asta e masina mea in curs de preparare .... momentan nu am suficientii bani pt tuning fac ce pot.....dar o sa va aduc multe imbunatatirii pt loganurii din initiativa proprie... si mai am si o dacie 1300 :) DACIA TEAM |
Re: Logan VAN SemiTuning
Ma intreb cand ei un viraj mai in viteza cum iti sar basii in spate acolo,nu e riscul sa te loveasca in cap sau sa zboare prin parbriz la o frana sanatoasa ?La cate masini ai putea sa faci Boom Rally Team,sau Boom Tuning Crew :lol:.
|
Jmen, ai doua posibilitati .. ori povestesti despre masina asta .. ori te alegi cu sanctionare pentru fiecare post inutil sau off topic ...
|
mosule :)))) nu zboara pt ca momentan le`am sustinut bine cu niste ancore elastice .... o sa le prind cum trebuie sapt viitoare cand vin 2 tunuri bass de la un tovaras si o statzie de 500..
|
Quote:
|
Jmen e o poza cu cd-mp3 tau,care spune multe.Poza aceea la ecranul tau de 5". :lol:
In schimb ai grija cu umezeala in spate acolo,poate iti ia foc ceva prin spate.Curent cu apa si cu cartonul acela nu fac masina buna. |
ce bataie de joc cu wooferele alea... Nu ar fi fost mai bine 1 si bun decat 10 si naspa ? . Faza cu motorizarea scrisa pe spate de toata jena !
|
nu mai fiti carcotasi.el a incercat.ca a reusit partial e altceva.incercati sa l ajutati cu un sfat si poate se vede si o schimbare in bine
|
Avand in vedere ca masina e cu firma Boom ce putem,ce sfat ? Pai ori e masina de lucru,ori masina modificata. Dar ar fii dupa mine,as aranja frumos woofere cat mai aproape de fata in portbagaj,nu aruncate,ancorate acolo,iar acel Amplificator Mac pus frumos intre ele.Antena aceea scurtata,nu cred ca ai nevoie de ea asa lunga.Schimbat grila sa renunti la sigla Dacia,sa fie simplu doar grila neagra,sunt pe forum destule loganuri care au asa ceva,jenti,si la motor un filtru de aer sport care e mai mult de sunet,si o toba sport,chiar daca e diesel.Ecranul acela pus undeva mai sus pe bord sau renuntat la el si la Mp3,si pui direct un dvd player de masina care vine in locul cd-mp3 playerului,care sa stie mp3,Gps,exista dar costa cam mult,dar e mult mai fain asa. Si ar da mai bine.
|
bine spus streetstyle22.ar putea sa aranjeze wooferele frumos ,k nu l costa nimic,si sa caute un rand de jante si usor usor se schimba tot.sfaturi are ,de el depinde restu
|
scuze de off dar .......
ou sit its braian |
Quote:
PS: Daca iti arat motorul meu de 1.6MPI cu filtru de aer dat jos si iti zic ca ii 2.0 16v ma crezi??...... Daca vrei se rezolva si pe portbagaj o emblema cu 2.0 16v sa fie mai credibil =))=)):)) |
Nu mai inteles, daca imi arati tu motorul de 1.6 mpi cu filtru de aer dat jos o sa zic sa pui filtru inapoi.
La faza ca am vazut ca el are motor Tdi am fost ironic ;). Am vazut ca e Dci,stai linistit. |
Ba da sa mor de nu suntetzii carcotasii rau .... unde 1 bun ? Bass? Am 2 macuri originale dintre care 1 e mai belea decat SAL`urile la multi sau SONY care e o firma de *** .... GPS am si DVD`u sau displayul ala nu mai e demult ca nu am facut poze noi ,,,, anyway am un DVD portabil Phillips si nu renunt la GT 300 meu nici mort ... y like it si e MAde in Japan ... si oricum e mai bun decat un clarion sau Alpine Contrafacut cum au multii jmekeriii care se dau marii cu liniile lor audio de *** .... si daca pun Bassi mai aproape nu se mai aud bine .... in fine Jante am cumparat dar este iarna si am de munca pe la munte ... sunt ieftine astept primavara sa vina bani.... si cat despre TDI.:)) e DCI cu I rosu adica 90CP si sa stitzii ca are Turbo ... si oricum dau siglele jos ca sau decolorat.... spoileru de fatza am luat o plasa de aluminiu dar nam avut timp s`o pun .... va mai astept cu parerii ... de asta am postat.. va multumesc pt idei si pareri .. sa`mi zicetzii parerea despre AngelEyesurile mele .... sunt cumparate si modificate de mine cu leduri ca `cracanatzii ` astia din ploiesti nu au adus neon pt modelu asta .... VAND FARURI LOGAN VALEO ORIGINALE ... pretz bun .. apropo ... schimb cu o statie de min 100W reali.... ca am avut 2 MAC si una a luat foc :D
|
Pentru faruri palaria jos,arata bine.Cu bassi rezolvi tu,doar ca arata aiurea cu ei aruncati prin portbagaj.
|
2 Attachment(s)
Quote:
PS: 1.5DCI are 85cp nu 90cp cum zici tu. |
angelurile sunt frumoase dar iti recomand sa dai jos becul de la pozitie..ca de aia ti-ai luat angel...sa se vada ele nu si cel de pozitie. In al doilea rand , in legatura cu muzica nu trebuie sa te ambalezi , a fost doar parerea mea pe care inca mi-o sustin. in primul rand nu ai macar 2 woofere la fel: unul e tub , altul bypass..deci..calitati diferite, puteri diferite ( acum se mai intelege de ce ti s-a ars statia aia..).Faza ca "originale" si alte nebunii i le zici cui vrei tu. In Romania nu exista asa ceva ! Garantez ca un woofer de 400 w c-o statie pe masura umileste improvizatia ta. In al trelea rand , in momentul in care ai postat masina pe site trebuia sa te astepti si la critici. 4 - se pare ca motorul tau e de 70 cai nu de 85 . Inainte de mai scrie alte nebunii mai gandestete ca pe aceste siteuri "vegheaza" si oameni care stiu cam care e treaba.
PS. sunt doar pareri/sfaturi asa ca te rog sa le tratezi ca atare. Bafta in toate si citeste mai mult , compara .asculta si ia decizia corecta inainte de a mai face vreo investitie masinii. |
Prietene .... Bassii aia sunt adusi din frantza .... sunt MAc de la mama lor iti dau seriile.... si iti fac poza.. si in al `2 `lea rand wooferu tau de 400W depinde de marca ....si nu se aude cum trebe pt ca un bass pass cu un reflex da toata Gama de bass. cu 1 dif de bass nai sa auzi klumea ... acu am 2 statii ... si cat despre motor .... astept sa`mi iasa din garantziie si il inlocuiesc cu unu semicompatibil de minim 120 CP ..... si atata timp cat am toba sport BORLA ... INTERCooler .. si turbo... facute de un meserias ... ca al meu arei I rosu si a fost data turbina de fabrica si pusa alta sub filtru de aer ca sus nu avea loc .... si tot nam reusit sa scot mai mult de 90 CP adica 5 CP nai ce sai faci... eu cand imi schimb motoru ... o sa am mai mult dar tu sau altii nici macar nu aveti de gand sa ganditi despre asa ceva .... asa ca ... :))) mai vb ... revin maine cu niste poze de la turbina talon sa vezi ca e de 85 in talon si nu de 70... mai vb .....anyway ms de commenturi
|
la 22 de ani nu esti in stare sa te exprimi fluent si corect gramatical . am si eu un van de asta "tdi" de 70cp de la firma , tu stii care e diferenta intre motorul dci de 65cp, 70cp si 85cp?
tuningul ala agresiv care il practici tu cu manele si "scule" sony cu 2 subwoofere ancorate prin spate si 3 receivere de instalat e o porcarie de 2 lei . angel eyes ... mai bine spalai masina aia ... si inca un lucru , porcaria aia de masina nu este deloc antifonata , o sa-ti cada plafoniera de la usa din spate de la bass pe ritmuri de oooo viata mea . bafta prietene si daca tot faci ceva si investesti bani macar fa-o cu talent si cu gust |
Quote:
Mah omule tu vrei sa zici ca VAN-ul tau ii de 85cp de fabrica? Iti zic eu ca al tau ii 100% de 70cp. Vreau sa vad poze cu talonu si turbina ce o ai pe masina si iti zic io daca ii de fabrica sau ii pusa de tine. PS: De o luna-doua a aparut si dci de 85cp da ala are motorasu ala ce l-am incercuit io in poza. Uitete si in poze la motoare care ii diferenat vizibila la dci 85cp si la dci tau de 70cp. PS2: Si inca ceva in talon nu scrie CP, ci KW. Si tu ai in talon trecut 50kw deci inmultesti cu 1,36 si vin 68cp. PS3: Cu turbina schimbata si cu intercooler schimbat ai scos doar 5cp=)) sa fim seriosi. Am un prieten ce o scos din logan de 1.5dci 65cp 135cp ( cip, intercooler, turbina care lucra la presiunea de 1,7 bar fata de 0,8 cat lucra aia de fabrica, injectoare etc.) |
si totusi să nu devenim agresivi!! ... ii putem explica si intr`un mod frumos unde sau ce greseste, iar dacă el aduce dovezi clare cum că motorul lui are 85 cp, atunci este in regulă
|
talent jmek, ai investit ceva in ea, tinand cont ca e de servici :)... tot asa. RESPECT
|
Jmen , aici vorbim de masina ta , nu de a mea .In legatura cu muzica ti-am dat un sfat cum este mai elegant sa ai ! In alt doilea rand ,transplantul de motoare daca s-ar fi facut asa de repede,usor si ieftin ,toti am fi facut dar e bine sa mai ai si vise . "minim 120 cai " sunt cam mari pretentii.. Cu ce o sa mai opresti atata herghelie de cai ? cu tamburii spate si discurile fata?
Sunt doar pareri !! |
ba baietii mai vb chiar matzi facut maine la prima ora fac poze atat la talon cat si la motor ... si pt Dennis TL sa stii ca nu ascult manele si scule audio nu a avut tot neamu tau la un loc cate am avut si am eu.... am DVD player ALpine + 2 statii Alpine .... Woofere Dual Cone si multe alte marcii .. ca idee daca nu esti suficient de destept sa vezii ca lucrez la boom si am o facultate de electronist, probabil daca te intrebai pt tine .... din pacate mai am si alte masini cum ar fii un vw golf* 3 1.8 benzina verde aprins perlat care arata mult mai bine decat orice logan cat ar fii de tunat scrie DACIA in fatza adica tot rabla ..... dar si la munca trebuie sa fii diferit nu ? decii o sa fac ce mi`am propus* ... B 61 KIS .... daca schimbi un motor crezi ca chiar ar fii greu sa imi pun dicuri fatza spate si un sistem de franare ? mai gandestete .... cand o sa iti dau peste ochii cu un motor nou chiar de 120CP .... Apropo masina e a mea ... :P
|
Quote:
Sa stii si tu sistemul de rulare pe Logan e foarte slab(Sper sa nu se supere posesori de Logan).Dam voie sa te contrazic la ce ai scris tu cu Dacia egal rabla,de ce e rabla ca nu are nu stiu ce dotari,ca nu prinde viteza aia,ca nu e de calitate ca un bmw sau mercedes ? Domnule,Loganul e o masina eftina,usor de intretinut buna pentru coclaurile noastre,fara pretenti,asa ca nu mai zii ca e rabla,ca tu oricum tot cu ea iti faci treaba ;). Daca tot vrei sa trantesti un motor puternic pe Logan,pune si tu un 2.0 16v de pe un Clio Rs din 2000. |
povesti de adormit copiii....
|
Nu trebuie sa-mi dai peste ochi cu nimic. Iti poti da singur daca ti-a venit asa o pofta ! In legatura cu facultatea ,orice noob o poate incepe si chiar termina in aceasta perioada . Importanta nu este facultatea ci caracterul ceea ce la tine pot sa-ti spun ca cel de-al doilea lucru iti lipseste cu desavarsire. Ai intrat pe acest site crezand ca te facem VIP ca ne-ai aratat angel eyes, niste boxe aruncate in duba si niste idei de nici unul dintre noi nu a reusit sa le puna in practica. Invata sa asculti si calmeaza-te. Nu ma stii,nu te stiu asa ca fii civilizat si temperat in laude si raspunsuri.
Suntem satui de persoane tinere cu 3 "cohones" care vin sa ne demonstreze cat de bravi sunt ei si ce bani au si ce idei au si ca toti care-l inconjoara sunt niste prosti . Stii ce s-au intamplat cu ei ? Cum au venit..asa au si plecat . E alegerea ta. Numai bine , |
nu am nimic cu tinedar incearca sa nu te mai ambalezi asa.cand iti spun mai multi ca exagerezi probabil inseamna ca au dreptate.de multe ori ti am luat apararea.daca ai asa multe woofere si statii aveai habar cum se leaga.si fiind masina de carat la bagai spre scaune sa poti sa cari cu ea.si daca tot aveai habar stiai ca ORICE logan diesel are ventilate pe fata.iar daca loganu e rabla de ti ai luat,ca doar iti permiteai altceva.nu prea m-a interesat dieselu,dar sa stii ca poti sa scoti ceva din el(vezi logan rosu bff).incearca sa fii mai calculat in afirmatii.sa stii ca toti terminam fac de ingineri(desii la varsta ta cred ca mai ai un an)da nu inseamna ca ne pricepem.sper sa intelegi ca n-are nimeni nimic cu tine.toti vor sa te ajute,numai sa-i lasi.decat un golf 3 prefer loganu meu.nu e golf sau bmw,dar intoarce lumea capu dupa el.bafta si sper sa intelegi mesaju
|
aia de la parbriz cu "ANDREI" e tare!!! parca ar fi camionagiu :d
|
salut, zimi si mie te rog cat teau costat farurile,
daca pe negru nu exista, si ce h au becurile ? bafta :) |
720Ron ... pe negru nu imi placeau ca nu au lupe decat pe scurta .... H1...si nu ma mai atacatii atat loganu meu e pentru carat.....anyway e rabla... ca scrie Dacia in fatza ....dar vreau sa`o fac putin diferita.. fata de restu. momentan muzica ii ajunge si cred ca o sa revin la ideea cu CLIO RS
|
schimbasi masina ....... noi replici la un opel astra 20 i nou theard
|
Quote:
|
sa nu uiti sa pui placuta de "tirist" pe care scrie ANDREI =))) acolo e esenta
|
Gata cu VAN-ul?