![]() |
BOMBA MIDNIGHT RACERS !! LAMBORGHINI GALLARDO !!
8 Attachment(s)
Astazi 28/11/2005 ... a mai fost .. lipit un sticker MR ..
Pe ce masina a fost lipit ... vedetzi in poze ... :) Despre sofer nu va zic nimic pentru ca-l stiti ... e vorba de ONO ;) Vizionare placuta :P P.S: Sa ai parte de ea Ono , si mersi de plimbarica :D |
belea belea
ono,sa-ti traiasca. dar sincer acuma...pe care o preferi mai mult? :lol: |
santos frate...ti-am zis eu..esti mare norocos...nu multi s-au urcat in-trun lambo....dar sa se plimbe....bravo ONO,bravo MR...keep it up..!
eu zic k e rauuuuuu....dar rauuu....foarte crunt... |
cat baga domnu ?
|
:D No comment... S-o stapanesti si s-o conduci sanatos ONO e cam bijuterie :P
|
nice frate,nice,NICE
fara cuvinteeeee NO COMMENT :shock: :shock: |
:shock: :shock:
sa o stapanesti sanatos! prea belea masina :shock: |
e bine sa o ai, e rau sa te uiti la poze :cry:
|
daca nu-i preparata tot degeaba :P
|
Re:
Quote:
vbim peste ceva timp .. cand ... |
frumoasa masina :D sa o stapanesti sanatos
|
Re:
Quote:
|
https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=66109 o poza aproape perfecta ;) e super buna oricum! :P
misto masina partea proasta ii ca nu prea ai cu cine sa te dai eventual cu sebastian da nu stiu ce iasa.... :lol: |
2 Attachment(s)
2 chestii ar mai fi de spus ..
1: Subaru , e acasa , nu e vandut , nu nimic ,e tot proprietatea lui Daniel 2: uitati-va la poze. . :) |
Re:
Quote:
ms lui John ptr lumina :P |
:yikes:
:yes: Felicitari ... E o masina ....aaaaaa scuze ... o bijuterie !!! Ai mare grija cu ... :suspiciou ... Congratz ! Acum ai 2 \"gagici blonde\" SUPERBE ! |
Super masina. Felicitari. :shock:
|
Felicitari ptr achizitie,ai o masina super tare si un motor la fel de smecher,ce altceva sa iti mai doresti :lol:
|
Felicitari Daniel. Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea. Abia astept sa o vad. Poate vi cu ea la Constanta.
PS: Am si eu o intrebare. Trage asa cum te asteptai sa traga un Lambo? Sau te asteptai la mai mult? Sunt si eu curios ptr ca demult imi doresc masina asta si poate intr-o zi o sa pot s iau si eu una. |
Doarme :P e obosit ..
s-a trezit la 4 :P dim iti raspunde maine :P dar .. poate te ajuta .. am mers in dreapta .. a dat a 2-a .. .a calcat-o nu cred ca talpa .. a calcat-o ... m-am lipit de scaun .. si cat urca in ture .. am incercat sa-mi misc gatul .. in fatza. . iti jur ca n-am reusit .. eu zic ca trage :D |
fara suparare pentru nimeni dar midnight racers a devenit SINGURUL CLUB! oarecum din pacate pentru ca e buna concurenta dar in momentul de fata nici daca s-ar uni toate cluburile deja existente intr-unul singur nu ar atinge marimea, unitatea si CALITATEA clubului MIDNIGHT RACERS. felicitari!
|
Re:
Quote:
Iti multumesc mult pt vobele astea .........acum un 1 an eram singur si haituit ............ma intrebam daca exista un DUMNEZEU ...........EXISTA!!! P.s CERES AM CONDUS IN SEARA ASTA MASINA SI CREDEMA CA ASI MERITA TOTI BANII! CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
am avut ocazia si marea placere sa merg in cu acest LAMBO....e navaaaaa....la prima vedere zici..iaute-l si pe asta cati banii are,fratilor baiatu(ONO)l asta nu sufera deloc (si chiar are cu ce)pe langa ca are 2 nave, este si baiat... sa ai parte de ea ONO..la inceput iti zic sincer nu te haleam....de la PITESTI mi-am dat seama ca esti unul din familie...acum sa vedem ce club mai zice ca are cea mai tare masina !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si sa nu uitam vorba mea....INVIDIA VA APASA... :lol: :lol: :lol: INVIDIA VA APASA :lol: :lol: :lol:
|
bravo frate , sa il stapanesti sanatos.
acum o singura liniuta ii bantuie pe toti ... tu vs sebi. cheers si sper sa il faci :) |
felicitari domnule onoriu, sa o stapaniti sanatos ... e superba masina!
|
Felicitari ONO ! Sa o stapanesti sanatos si fara accidente !
O sa rupa gura la toti pe pista . |
felicitari ONO, sa o stapanesti sanatos :D
|
tine-o calda pt 11 ca o sa fie frig rau :wink:
|
Mamaaaa, mamaaaa...vreau si eu :)
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Super, masinutza....bijuteria, cum vreti sa-i spuneti :wink: |
:yikes:
prea tare.. felicitari pt achizitie si s-o stapanesti sanatos! ;) |
Felicitari pentru noua achizitie!
Adevarata bomba pe roti! Ai grija de ea si de tine! :lol: :lol: :lol: |
sa o conduci sanatos si fara incidente !!!
foarte tare...lambo style :lol: |
Felicitari, masina superba!
E masina de alt nivel de masini :) Sa o stapanesti sanatos! Da, si cum a zis shadowro, as vrea sa vad linuta Gallardo vs. Sebi's Subaru. |
bravo ba s-o stapanesti sanatos
toate ca toate....da` cum de a incaput mititelu` in masina? |
S-a terminat cu smecheria nene ! :shock: :!: :shock: :shock: :evil:
|
bravo ONO bravo MR abia astept sa il vad la o liniuta
ps: santos sau cine a facut pozele... sunt foarte reusite... zici k sunt luate din nfsmw :) |
felicitaro ONO sa o stapaneshti sanatos si fara incindente...
@santos cred ca e rau de tot...deja luatzi greutate... :twisted: @ONO intr-un timp ziceai ceva de un porsche dar acum vad lamborghini...oricum e o alegere buna de tot :wink: |
suntetzi cu capu sa mor yo .. mashina asta nu e pentru timpurile noastre ...
doamne nu`mi vine sa cred ce vad sincer .. si vb serios .. nu e un joke ceva .. la sfarshit sa vina unu sa zica k e gabi jugaru si k e o farsa ??? incredibil :) |
nope frate cum dreaq sa fie gabi jugaru,ce lu santosh ii arde de glume d-astea :)
poate un buzdugan ceva,ce zici?? :?: :lol: :lol: :lol: |
In sfarsit se pare ca o sa avem si noi masini de lux la linia de start.
Nu cred ca se poate abtine ONO... :wink: P.S. felicitari pt achizitie :yes: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning