![]() |
Logan Pick-up
3 Attachment(s)
simpatica:D dar se putea si mai bine
|
Re: logan pikup
Are nevoie neaparat de jante mai mari
|
pragurile sunt fff frumoase si prind fff bine pe masina. se putea incerca cu mai mult curaj si sigur iesea ceva frumos dar e frumoasa si asa
|
frumoasa fuc din punctul meu de vedere ,reusit si cum se spunea un set de jante pe 16 -17 nu i`ar strica
|
era interesant daca avea plasa neagra fara stema in grila, si daca avea plasa din bara vopsita tot negru
pragurile sunt foarte reusite |
ar merge nijte jante mai mari pe masina,e facuta cu gust...se putea si mai bn...;)
|
mai era inca unul pe negru mat dar nu am prins sa`i fac poze
|
Mie imi parea mult mai buna ideea de a scoate 2 tevi de esapament, care incadrau bine carligul si dadeau o nota mai agresiva + sunetul. In rest, este ok.... Jante mai mari, anvelope mai mici in profil si ceva mai multe detalii finute....
|
e marfa si asa in plus are si bun gust felicitari!!!
|
masina asta e chiar reusită .. mai putin placutele de inmatriculare .. prea lăbărtate
|
super ok masina dar numerele nu dau bn ,e ceva gen camioneta din Fast and Furious
|
ce mai conteaza numerele conteaza esentialul
|
Se pare cca nu sunt singuru care crede ca Logan pic-up arata mai bine decat Logan Sedan ...:D . Prea misto masina frate e PERFECTA !!! Sa ii pui un bull bar si in porbagaj , un rooolcage , sau cum se numesc barile alea ... e prea misto .. la motor ai umblat , o sa umbli ?? Ce motorizare are??:P
|
Re: Logan Pikup
Arata bine masinuta. Loganul pick-up imi place mai mult decat orice model Logan......Fiecare cu....gusturile lui:)
|
Niste pareri din partea mea: Scrisu acela dat jos, carligul de remorca la fel, si cred ca ar arata mai bine. Loganul pick-up chiar arata bine tunat!
Daca e a ta bafta cu ea si da si tu detalii...ce motor are etc. |
man scrisu ala nu cred ca e pus aiurea acolo ;)
|
detalii 1.5 dci , si din cate stiu are evacuare complet borla si un chipt tuning, masina apartine unui service nu este a mea
|
MAcar o conduci tu daca esti angajat acolo ... ??:D
|
sincer pe criza asta m-ar bate gandul sa depun un cv la ei pt sofer , dar mai bine prefer ce-s acuma si sa conduc ce masina prind libera si disponibila ....
mai as dori sa mai vad si eu cateva poze cu pick`up tunat:D)) |
tare masinuta :)
|
5 Attachment(s)
uite aici alt Pikup
Attachment 754455 Attachment 754456Attachment 754457 Attachment 754458Attachment 754459 |
talent e asta negru mat, dar si cel rosu e zuper :) !!!!
|
Re: Logan Pick-up
Ce talent .... FRATE ASTA E ARTA !!! =P~
|
1 Attachment(s)
Cel negru este frumos dar uitati-va la asta.
|
il stiu pe asta gri...... e facut de o firma straina de tuning ... ajunge pe la 15 20 de mii :D
|
ce poate sa iasa din loganu asta pick-up :))=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning