![]() |
salutare...un electrician?
salut...si La Multi Ani !!! un 2009 cat mai frumos...
acum...mi am cumparat 2motorase pentru geamuri electrice si 2 interupatoare....dar interupatoarele sunt cu 5 fire nu cu 6 cum se obisnuia inainte si era mai usor de facut punte ...stie cineva cum se leaga firele?...nimeresc tot timpul numai o pozitie...ori sus ...ori jos...dar nicioadata si sus si jos...multumesc anticipat..!!! |
Re: salutare...un electrician?
Probabil ca la alea vechi aveai masa separata pentru ambele pozitii si acum ai masa comuna. Incearca sa probezi cu un aparat de masura daca nu ai continuitate pe firele de minus si daca da cred ca merg puse la un loc. Daca ma insel sa ma corecteze cineva.
|
ai avut dreptate...un fir de plus...2 de minus...si 2 care vin la motoras...si iee 5...si culmea...mai si functioneaza :))..mersi fain
|
N-ai pentru ce.
|
poate ne vom intalni prin oras la o cafea cu o garnitura de barfa...da mi nr tau de telefon sau id-ul de mess sa mai vb...daca vrei.. ;-)
|
ID-ul meu e public si il gasesti in cont: [email protected] Discut cu orice pasionat de auto, electrice, electronice etc. O rugaminte am: specifica atunci cand dai add ca esti de pe 4tuning te rog. Inca mai am vreo 10 persoane pe care nu le-am "clasificat" inca :))
|
m am prins ca ti am mai dat de 2 ori add si mi ai dat denyyy :)) ...
|
pt un electrician.. sunt 2 mosuleti in curte la ager service [unde sunt parbrize] ...intrarea vizavi de pecoul de langa mitropolie..
|
am prins cum functioneaza butoanele..d.ar acum vand si butoanele si motorasele ca nu le mai pun pe bmw...cine e interesat..!!
|
mai ai butoanele si motorasele? sunt numai pt bmw? sau universale?ce pret..
|
am si butoanele si motorasele...sunt de pe un ford dar merg pe mai multe marci inclusiv bmw!!
80 lei |
sunt numai motorasele? fara macarale? sunt de alea universale? sau kum?
|
sunt fara macarale...motorasele au coroana dintata si pot fi puse direct pe macara sau cu lant....sau curea...cum vrei...se potrivesc pe orice tip de macara....am si distantierele suruburilor in caz ca nu iti vine fara...
|
vin la o vectra A?
|
E plin netul de site-uri unde gasiti kituri universale si dedicate pentru geamuri electrice fata/spate. Chiar eu va pot aduce... :)
|
vin la vectra a ca eu de la un baiat de pe o vectra le am luat...
|
Da..dar depinde de pret:) tu nu stii ca e si criza? ;)) :D bft
|
ti se pare mult 80 de lei....pe aman2?...si butoanele?...ha....numai pe butoane dai la dezmembrari 30-35 de lei ;-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning