Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Spoiler fata spate, praguri, prelungiri 1300 (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/10277-spoiler-spate-praguri-prelungiri-1300-a.html)

MagicOne 27-11-05 18:06

Spoiler fata spate, praguri, prelungiri 1300

dupa cum scrie in titlu... cine stie unde se gasesc, cat costa sau daca are vreo idee, cam ce ar merge pus pe 1300.... si pt claudiu lucian, am vazut ceva poze pe la el... si are si un pm... daca poti sa dai un post aici!

1300Racing 28-11-05 16:44

MAI BINE FARA SPOILERE,ARATA MAI BINE GEN \"GORDINI\"

MagicOne 30-11-05 16:21

mdea, dar nu sunt adeptul aspectului chel

PH-05-TTM 01-12-05 00:56

frate are dreptate ...da daca zici k nu esti adeptu aspectului\"chell\"ata ete
1300 nu prea arata bine cu spoilere praguri prelungiri si alte tampenii!!
in fine n-am idee! :roll: :!:

IS-87-CIP 01-12-05 11:57

Daca o vrei in stil \"GORDINI\" tre sa i pui niste jante tzava si trebuie modificata putin daca nu parerea mea e ca sta mai bine cu spoilare , kiar si praguri. :wink:

claudiu lucian 02-12-05 17:49

4 Attachment(s)
uite k am gasit topicu. Parerea mea e k la dacia 1300 ii sta bine si cu soilere, da' tre sa fii atent c spoilere alegi. k am vazut destule kich-uri(cu soiler d cielo taiat cu cateru :lol: ). acum dak am vazut cateva d 1300 care aratau bne fara spoilere (si multe altele care erau aiurea cu) asta nu inseamna k nu-i sta bne.

tre sa faci masina in asa fel incat sa t reprezinte si sa iti placa tie.Dak poti sa o faci in asa fel incat sa le placa si celorlalti, cu atat mai bne.
:roll: PAREREA MEA :oops:

o sa mai pun poze da acum mi-e frik sa nu cada netu :lol: cade cam des :roll:

claudiu lucian 02-12-05 17:57

3 Attachment(s)
la prima poza- imi place cum ii sta spoileru' ala si cu pragurile alea mari integrate in caroserie, dar nu-mi place masca, o strik

axxro 16-12-05 17:24

sper ca nu intentionezi sati iei praguri gti, si prelungiri pt spoilere dalea ordinare din targ...........decat asa, mai bine stock :wink:

Manniack 27-12-05 23:02

Dacia mea cum vi se pare???

12 Attachment(s)
Nu stiu ce sa spun mai intai despre aceasta masina, e prima oara aici pe forum.Am sa incerc sa pun cateva poze cu ea si am sa astept bine-nteles parerile voastre!

Axll 28-12-05 16:46

daca nu integrezi cumva spoilarele alea de fata si spate, in caroserie mai bine da-le jos.e valabil si pt priza de aer ( are vre un rol sau e de designe?).

Asta e parerea mea, nu e obligatoriu ca, gusturile noastre sa fie identice.

spor la munca

mike20 28-12-05 17:07

Re: Dacia mea cum vi se pare???

Quote:

Originally Posted by \"Manniack\"
Nu stiu ce sa spun mai intai despre aceasta masina, e prima oara aici pe forum.Am sa incerc sa pun cateva poze cu ea si am sa astept bine-nteles parerile voastre!

mie personal nu imi place , pare prea \"umflata\"...spoilerele nu vin bine pe caroserie , iar pragurile alea sunt pe o gramada de alte dacii :roll:

cupydonnn 28-12-05 18:22

Re: Dacia mea cum vi se pare???

Quote:

sal imi spui si mie unde ti-ai umflat aripile pe spate ???

axxro 28-12-05 20:46

1 Attachment(s)
eu zic sa acoperi cu kit pe praguri partea unde scrie gti (daca nu poti sa le scimbi), incearca sa integrezi mai bine spoilerele, mai ales suruburile alea care sa vad foarte rau, incearca sa scapi de eleronu ala ca nu se integreaza deloc, la fel de si de antena aia aerodinamica.
si o intrebare: ai avut inainte stopuri inguste (gen dacia 1300 veche, R12)? (te intreb fiindca mi se pare ciudata partea asta :arrow: )daca aveai inainte stopuri inguste aratau mult mai bine, no offense
sper ca nu te superi pe noi, cei care criticam, dar noi incercam sa ajutam :D
bafta in continuare

claudiu lucian 29-12-05 10:42

dak ai muncit atata...d c nu i-ai schimbat si u culoarea,no ofence,dar arata aiurea rau. si ....incearca sa integrezi spoilerele si da jos eleronu ala. imi plac mult pleoapele,chiar marfa. succes :wink:

Manniack 29-12-05 17:59

Axll :deocamdata am vopsit-o mai am de munca la ea,o sa integrez si spoilerele,bvreau sa nu imi ramana spatiu prea mare intre spoilere si caroserie(ma refer la partea din fata si spate a barilor)iar in laterale le voi 'lega\" de caroserie intr-un fel si voi veni cu o alta nuanta de culoare(apropo ce culoare credeti ca va intra bine in contrast?)care va cuprinde conturul in partea de jos a barilor,umflaturile si pragurile.

Manniack 29-12-05 18:07

cupydonnn

Referitor la umflaturile de pe spate: le-am umflat singur:),am cumparat din targul Vitan niste umflaturi (in alta parte nu am gasit),am TAIAT din aripile de pe spate in asa fel incat sa-mi las loc de prindere decat,le-am facut niste cleme de prindere si le-am prins in nituri,apoi am lipit cu fibra de caroserie,dupa care cand am dus-o la vopsitor mi-a chituito cu chit de fibra si a aduso in starea in care o vezi! Umflaturile normal vin ceva mai\"abrupte\" fata de caroserie iar eu i-am spus sa mi le faca \"pierdute\". :D

Manniack 29-12-05 18:14

axxro

Ce zici tu la praguri nu mi se pare chiar o idee stralucita, am vazut la un prieten ca si-a decupat unde scrie GTI si a pus plasa pe interior, arata super, asa am sa fac si io,iar faza cu stopurile sa stii ca asa am luat masina si crede-ma ca si mie mi-ar fi placut mai mult cu stopurile alea inguste,e belea rau cu alea! 8)

Manniack 29-12-05 18:21

claudiu lucian

Man culoarea mi-as fi dorit sa fie ori rosie ori un albastru golf dar din cauza ca nu am mai vrut sa mai umblu sa fac acte si alte nebunii am lasat masina pe numele lu' socra'miu si nu am vrut sa-l mai pun pe el pe drumuri pe la RAR + ca nu cred ca as fi trecut RAR-ul cu asemenea modificari!Aia de la RAR o baga p'aia ca \"ai adus modificari\",io nu mai am bari de dacie,nu am decat toba finala cu 4 eliminari active,roti pe 14\",umflaturile,si sa nu mai vb de interior ca inca nu e gata, nici la interior nu va mai avea decat fetele de usi de Dacie.

Manniack 29-12-05 18:51

vreau s-o mai cobor

Daca vreti sa ma mai ajutati cu ceva va rog dati-mi idei cum as putea s-o mai las de fata jos fara sa tai din arcuri ca e chinu draku'.
Pe fata e mai ridicata cu 4cm decat pe spate.Toata lumea ma intreaba daca am motoru pe ea cand o vede! :lol:

Axll 30-12-05 12:41

1 Attachment(s)
pai pune-i arcuri de nova si ai sa obtii o garda la sol de toata frumusetea , si nici nu trebuiesc modificari nici la amortizor si nici la oala arcului.

Manniack 30-12-05 17:45

am sa incerc varianta ta, merci de sfat!Intr-adevar e destul de joasa cu arcurile astea.Daca te-ai uitat la pozele mele, a mea zici ca e carutza pe fata.

Axll 31-12-05 09:42

sa stii ca odata cu micsorarea garzii la sol vei obtine si o \"rigiditate\" mai mare a masinii doarece arcurila de nova sustin 1 motor si o cutie de viteze. avantajul e acela ca nu o sa se mai incline pe curbe(de fata cel putin) si mai sunt si alte avantaje legate de planetare si altele.

axxro 07-01-06 22:41

Axll, numa ai schimbat arcurile de berlina cu arcuri de nova si ai obtinut garda aia la sol, sau ai mai schimbat si alte chestii si ai mai facut ceva modificari? macar daca ai coborato, ii si mai sport, adica mai fixa pe drum?

cata_tm 10-01-06 20:07

2 Attachment(s)
daca zici ca nu esti adeptul stilului chel, ce zici de ceva intre chel si pletos???

Axll 10-01-06 20:36

am schimbat doar arcurile de berlina cu cele de nova. masina e mult mai stabila pe viraje si se aseaza mult mai bine pe sosea. avatajul e si acela ca planetarele stau aproape in linie si asta te ajuta si la transmiia ami buna a puterii motorului la roata si la o uzura mai greoaie.
ATENTIE e bine ca amortizoarele sa fie inca bune ( nu noi dar bune).

Most_Wanted 10-01-06 22:19

e belea aia portocalie ...imi place mult ......cam cat ai bagt in ea .... :?:

axxro 11-01-06 21:02

beton ideea cu arcurile de nova pe berlina. si pt look si pt eficienta.

ionut17 14-01-06 13:04

Axll ai schimbat si pe spate arcurile standard cu arcuri de nova?

ICE-M@N 14-01-06 15:18

super tare aia portocalie e belea cum arata tine-o tot asa , bafta

Axll 15-01-06 03:09

nu, nu inca, dar se poate

lancerEvo 23-01-06 18:36

Re: cupydonnn

Quote:

am cumparat din targul Vitan niste umflaturi

chiar se gasesc asa ceva de cumparat? vreau sa imi pun si eu niste roti de R5 alpine si arata mai bine cu aripile umpic umflate si nu m-as duce la ceva tinichigiu sa mi le umfle ca parca vad ca pune o tona de chit care crapa in juma de an!
daca stiti unde gasesc asa ceva in cluj!

MagicOne 16-04-06 19:09

Re: Spoiler fata spate, praguri, prelungiri 1300

nu imi vine sa cred.... am uitat pur si simplu de acest thread...frumoasa dacia rosie.... nu vreau sa fiu rau, dar parca este un pic prea umflat spolerul si poze cu fata daca se poate.
Manniack... interesant chiar foarte ceea ce ai facut.... da-mi un pm cu id-ul d mess.... daca se poate.
cu arcurile de nova??? la viraj nu atingi aripa??, pe spate ce arcuri ai?

MagicOne 21-04-06 11:42

lancerevo, daca imi aduc bine aminte, promiteai ceva leduri cu soclu..... etc.

Axll 22-04-06 09:27

in viraje nu atinge aripa iar pe spate sunt arcuri de papuc, taiat 1 spira.
acum depinde ce vrei sa faci, adica daca o tii doar de cursa poti pune arcuri de nova dar nu mai iei pe nimeni in spate si mai evazezi si aripile pe spate. oricum o sa iti cam pice pietrele de la rinichi. e rigida nu gluma

MagicOne 23-04-06 13:30

pe spate oricum am arcuri mari, sunt de la un renault ceva, se roaga un prieten cu papuc sa i le dau lui, da ma gandeam ca daca pun de nova pe fata, se lasa ceva mai jos :D, si spatele sa imi ramana sus. ;) thx

SebyM5 26-04-06 17:27

tare rosia dar cam umflata in spate.
daca ai si fata?as fi curios so vad.

sick_tunner2006 28-04-06 10:39

cum aflu si eu cum atunat dacia aia portocalie si unde??astept un rasp pe [email][email protected]

MagicOne 28-04-06 13:06

haidetzi sa revenim la subiect, cine stie, cum, unde, cat si in ce fel, se pot gasii spilere de 1300, inafara de spoiler zambet, sau din 3 bucatzi, idei.............

N3bun3L 20-05-06 22:54

incerarca sa ramai on-topic te rog!

B-69-TAU

stefi_2212 24-05-06 22:50

1 Attachment(s)
pe spate poti sa pui arcuri de fata de aro 10 fara sa mai tai din ele ca vin la fix, problema e ca devine mai rigida si ar trebui si niste telescoape mai dure sa-i opreasca balansul, eu am arcuri de astea si uite cum arata si aici nu aveam nici banchete nici rezerva nici scule (era goala ca eram la curse), dar si cu ele tot asa arata

All times are GMT +2. The time now is 06:24.

- Copyright 2026 4Tuning