![]() |
Am si eu o dacie
8 Attachment(s)
Dacia mea din 1996. Deocamdata fara modificari importante.
|
Re: Am si eu o dacie
Singura chestie stresanta ornamentul ala de pe linia masinii, in rest este ingrijita masina.
|
intretinuta masina .. ce consola e aia?
|
2 Attachment(s)
Cand am luat eu masina avea multe ornamente (paravant, tot felul de autocolante pe geamuri ...) pe care le-am dat jos. Dunga am pastrat-o fiindca ramanea mult adeziv pe usi si aripi care nu se prea desface. Consola este de la vechea mea dacie din `88, masina adusa din Ungaria.
|
in sfarsit si-a postat Tiganu masina!:D
bravo!foarte ingrijita masinuta...;) |
draguta si intretinuta masina;).misto consola
|
dunga o poti da jos si dupa aia ca sa nu ramana adeziv sinala poti da cu alcool tehnic ca sa se ia.....
|
Da domne,am reusit sa postez si eu turismu':-).Dunga o s-o dau jos in vara,ca m-am gandit sa vopsesc masina,cu toate ca nu necesita asa urgent....
|
masina care o ai la avatar este a ta?..daca nu ma insel, era in targ prin noiembrie?
|
Este masina unei cunostinte din Bascov,o masina frumoasa rau pe care am vrut sa o cumpar dar n-am mai reusit.
|
Quote:
|
ooo....lume noua...a dat domnu':!:
bravo...intretinuta...ai grija de ea asteptam sa vedem ce urmeaza...bafta |
Ce planuri ai cu masina,cred ca vrei sa iasa bine ,ma refer la modificarile pe care vrei sa le faci?vad ca e curata si arata bine.Spor la munca si noi suntem aici sa te ajutam
|
intretinuta nu ii trebuie vopsea,in legatura cu bandourile urma care ramane o scoti cu benzina ,poate iti pui si tu niste jante cum are dacia de la tine de la avatar o sa arate super,bafta ai grija de ea
|
As vrea eu niste jante dar momentan mai astept dupa niste gotty.am gasit 2 in stare f buna la 6 mil.Sa vedem....alta oferta.....In legatura cu dacia de la avatarul meu....e o masina frumoasa,axa de 12 TS,volanta usurata,bord de R12,chiulasa planata,jante latite de dacie,vopsea alb perlat si putin cameleon.....Mie mi-a placut f mult!
|
vezi ca este o dacie alba in Pitesti cu nr . AG xx JON, cu jante dublate..poate i s-a luat de ele :)
|
unde e bordul de r 12?
|
Cred ca stiu dacia. Mi se pare ca acum are niste gotty.
In privinta bordului(masinii de la avatarul meu),proprietarul parca zicea de carcasa lui ca ar fi de R12 sau poate nu am inteles eu dar oricum arata bine si nu are crapaturi sau zgarieturi. |
frumoasa masina ingrijita,coada aia de rechin jos...ca doar nai gps.;)bft in continuare
|
4 Attachment(s)
Ai dreptate cu coada de rechin....O s-o dau jos.;)Mai pun si eu cateva poze:
|
Quote:
1-dai jos bandourile imediat ce o vopsesti las-o cat mai curata! 2-capacele jos.Vopseste-le albe ...cred ca ar fi destul de OK fata de capace! 3-sa ii tai din arcuri sa o lasi putin mai jos! Asa in rest masina e ingrijita! Btw,interioru tau ...e ceva diferit.a avut si tata o dacie din 97' si nu avea asa scaunele!:lol: |
frumoasa masinuta a fost intretinuta, imi plac scaunele si consola... sa ai grija de ea si in continuare si bafta cu planuriile
|
Multumesc pentru aprecieri tuturor!Scaunele sunt facute la cineva la Pitesti acum 6-7 ani si le-am avut puse pe batrana mea din'88. Jantele n-o sa le vopsesc albe deoarece mie nu-mi place cum se asorteaza albul lor cu albul masinii. Poate daca masina avea alta culoare....Si din arcuri sigur o sa tai dar astept sa mai creasca temperaturile:-).
|
ce ai lipit pe stalpi ,am cautat si eu autocolant negru mat dar nu am gasit...:((bft in continuare:)
|
Nu am lipit nimic.Am vopsit cu un spray negru mat.
|
Exista si folie prestige,pt stalpii care de obicei se pune la logan dar se poate face si mici exceptii:lol: oricum e Oka masina dao incolo ;)!Sa vedem cum decurge treaba pe viitor ;)!
|
As face eu treaba pe la ea dar stau prost cu fondurile.Am terminat o facultate cu care-mi gasesc de lucru mai greu si.......intelegeti voi.As avea ce face pe la ea.....Am un calorifer,nu stiu de la ce masina e dar e destul de mare,la care o sa adaptez o aeroterma de dacie modelul vechi,nu cea de C.N.si as vrea sa le asez in locul torpedo-ului si sa constresc o consola;as mai vrea sa lucerz si pe la motor cate ceva,sa schimb cutia de viteze ca fluiera in tr. a 5-a......s.a.Dar asta e......BANII ASTIA!
|
5 Attachment(s)
Am pus si eu zilele astea izolatie de parchet pe planseul pedalier pana in spate,inclusiv pe pasajele rotilor.Am mai izolat si usile .....si eu cred ca se cunoaste...se face caldura mai repede ca inainte si mai tare.Mai am sa pun caloriferul suplimentar.Pacat ca nu am cu ce sa fac poze.....Mai adaug ce mai am prin calculator:
|
singurul inconvenient cu izolatia de parchet e ca tine umezeala, in rest ar fi ok...tot benzile alea de izolatie sunt mai bune...eventual un strat suplimentar de antifon...
poate vi pe la arges saptamana asta, sa rezolvam problema cu "sinfonia" de culbutori...mai vorbim si noi...bafta... |
Stiu ca tine umezeala dar nici vremea nu e prea buna pt aplicat antifon.Oricum usile sunt insonorizate cam 60% dar eu m-am gandit la temperatura din interior....;).Pe la Arges vin in seara asta ca maine ma duc cu Adriana la Bucuresti.Poate ne vedem maine ca pe la ora 14 cred ca ajung inapoi....numai daca esti pe acasa. Bafta!
|
ceva noutati? poate sa stea surubelnita si cheia locului nu prea cred :D
|
Noutati....mai nimic,doar ce cred ca stii:am facut directia,am schimbat rotile pe fata pe care le-am luat la un pret fb(100ron,cu cauciucuri Firestone si echilibrate).....in rest,cam atat!;)
|
5 Attachment(s)
Amintiri cu batrana mea.........:sad:
|
mi-e ca te supar daca zic ca aia veche era mai frumoasa!:D
|
frumoasa batranica...;)ceva noutati...?
|
2 Attachment(s)
Frumoasa fosta dacie ! uite 2 poze cu dacia de la avatar ,era in targ mai de mult !
Attachment 761783Attachment 761784 |
Sa stii Alex ca eram ff multumit de cea veche si-mi placea mai mult ca asta de acum.....Deci,nu m-ai suparat:)......Oricum nu ma suparam;).
Speed4u,mai ai poze cu AAE? |
intradevar era mai frumoasa aia cu 4 faruri:)
nici asta nu arata rau. ce s'a intamplat cu aia cu 4 faruri? |
1 Attachment(s)
Cea veche.......a ruginit:-). Era a lui taica-meu si nu-mi venea sa am asa grija de ea fiindca el nu prea avea grija si totusi nu am putut sa o las.Am facut-o eu acum 6 ani aproape de la 0 si am tinut-o pana in iarna trecuta cand a fos dusa la fier vechi. Mi-a parut ff rau ca a dus-o la fier vechi si avea si multe piese bune pe care nu am mai avut timp sa le iau fiindca eram in Brasov...Asta e!....In anii astia, dupa ce am facut-o ,la ea nu au fost schimbate decat cateva piese la mecanica si consumabilele.
|
nu mai am :( ! era in targ si am facut decat 2 !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning