![]() |
LA MULTI ANI SI FERICIRE
LA MUTI ANI SI FERICIRE SI CAI MULTI CU BUCURIEA SA-I FOLOSITII CU CAP SI MASURA SA TRECEM CRIZA IN VITEZA:lol::lol::lol:
|
Re: LA MULTI ANI SI FERICIRE
Sarbatori Fericite si La Multi Ani mures,in special "comunitatii" 4`tuning din mures :) Sa ne auzim in anu ce vine fara incidente si cu taxa de inmatriculare cat mai mica :)
|
Un an nou fericit sa aveti multa sanatate, bani si spor la tuning
|
La multi ani! si cat mai multi km fara incidente.
|
La Multi Ani cai,bani spor la tuning si o taxa cat mai mica!
|
da foarte mult respect fratilor sa nu ne zicem un la multi ani intre noi. ne facem de ras cand se uita alti la sectiune noastra.la intalniri nu veniti pe sectiune nu va vad prea des so cam dus fenomenu din sange. nui nimic trecem la trotinete
|
eheee idee buna varga ...... zii locu de unde o luam macar la aia nu avem taxa.......:0
|
la capitolul "trotinete" ma bag si eu :-P
|
mah m-as baga si eu la trotinete dar nu-mi plac ca au tractiune fata, asa ca eu vreau bicicleta ca aia macar are tractiune spate:D.
PS: Gata cu off topicul. |
"Sarbatori fericite !!!" si "Un an Nou plin de Bucurii !!!!" Mures, in special comunitatii 4tuning...... :peace:
|
La multi ani si Sarbatori fericite baieti!
|
Sarbatori Fericite tuturor, multa sanatate si un an nou plin de bucurii si impliniri! :mrhappy::hug:
|
Sarbatori Fericite!!
|
sarbatori fericite,bani,sanatate,bucurie si un an nou plin
realizari in "tuning":drunk::drunk: |
Sarbatori Fericite si din partea mea. 2010 sa va aduca bucurii, realizari si impliniri, iar pasiunea pentru masinute sa va ramana macar aceeasi. La Multi Ani!
|
Sarbatori Fericite si La Multi Ani-Bani si un 2010 fara criza.
|
Sarbatori Fericite tuturor si spor la tunarit !
|
Anul nou...o bucurie
viata toata sa va fie! bani, masina, fericire, sanatate si iubire. nu-i de-ajuns sa le doresti. tipa, lupta, da din coate asa le obtii pe toate! La Multi Ani !...si fie ca visele sa vi se indeplineasca !:drunk::drunk::drunk:si iarasi:drunk::drunk::weirdface |
La multzi ani tuturor!!!!bafta si multa benzina pt masini!!!
|
Quote:
|
Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara drept in basca. Un An Nou fericit!
|
un Craciun Fericit va doresc tuturor "tunerilor"... si un Mos Craciun patron de benzinarie sa va faca daruri :D
|
Craciun fericit alaturi de cei dragi!!!
Un an nou mai bun!!! |
Sarbatori Fericite, La Multi Bani si un 2010 fara probleme.
|
La multi ani tuturor, si un an nou fericit sa avem:)
|
Fratilor va transmit Sarbatori Fericite si La Multi Ani!! fara incidente. Ne vedem in 2011
|
La Multi Ani !
|
La multi ani tuturor
Va doresc tuturor sanatate multa ca aia e cea mai importanta :) Daca sanatate e, e si condus si femeie , detoate Sa speram ca 2012 ne va aduce mai multe bucurii ca 2011. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning