![]() |
17.04.04-TM-Discutii libere!!
Cine mai are ceva de spus ... spune-ti!
|
Personal, astept zilele de dupa 2 mai, sa vad daca se va schimba ceva dupa Constanta...
Din pacate nu cred ca vor fi prea multi timisoreni acolo (cinste celor care vor reusi, eu nu-mi permit). Cum zicea si orbu', vom vedea... |
:arrow: mda! sunt maxim de curios si cine va participa ... dupa faza cu LR.
|
si eu sunt maxim de curios daca chiar trebuia sa faci topicul asta...
|
:lol: si eu sunt maxim de curios ... ce pana mea ai tu de te bagi aiurea in seama? peste tot intri si spui sa inchidem topicurile ca vb aiurea! E asta e de discutii libere ... nu ai ce discuta ... nu citi si lasa-ne in pace!
|
EvlSantos, esti offtopic :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
:peace: :peace: :flower: Jeff ... jur ca am picat sub masa de ras! Ai fost mortal! |
Quote:
Asta a fost prea tare! p.s. Sori4OffTopic! |
Care stie ce s-a discutat la Curse oficiale de au inchis oamenii topicul ???
S-or fi incins spiritele mai mult decat trebuia ??? Ard de nerabdare sa stiu ce s-a intamplat... :punch: |
aha... explica-mi ce ar trebui sa vorbim aici :) te rog
|
Quote:
Se pare ca azi se va clarifica situatia. |
|
EvLSant0S, pai asta ar trebui sa devina topicul tau preferat....
|
nu stiu cine ar putea strica imaginea LR mai mult de atit,nu sunt instare sa trimita niste timpi,si chear daca au trimis primele locuri doar puteau sa scrie macar masinile lor ca dupa nume......hai sa fim seriosi cite lume ii cunoaste,sau mai bine zis citzi ne cunoastem intre noi dupa nume?
|
in Sagului ploua...
|
si babele se oua.... ce dreaq ma...
|
Soso si-a luat scuter... 8)
|
Mama lu` Hussein face trotuarul ....
|
aloooooooooooooooo
discutii libere despre timisoara da ? |
nu vezi frate ce topicuri idioate face omuletzu` asta... inafara de asta mai erau cam 3 topicuri pe subiectu asta... discutii despre tm
|
asa este...ai dreptate...nici nu se compara cu topicurile facute de tine...
sa revenim la topic....in continuare ploua |
ba desteptule ... trei topicuri pe care le-ati inchis ... ca urlau destepti ca tine ca vorbim off topic. si Santos ... in *********** ... ai grija pe cine faci idiot ca pana una alta eu nu te-am jignit! asteapta sa cresti si dupa aia fa pe alti omuleti? apropo ... cati ani ai ?
|
io estimez undeva pe la 15
|
Asta este amuzant pe net, adica pe forum...
Discuti cu oameni pe care nu-i cunosti. Pot avea 12 sau 30 de ani. Si eu am avut multe surprize cand m-am intalnit cu cativa de pe forum... :P :P :P |
AUZI MA de abia acum te fac IDIOT ca vad ca tu nu intelegi ma... e al 10-lea mesaj pe care nu il intelegi... am zis ca faci topicuri idioate.... NU CA ESTI IDIOT.... citeste ma de 2 -3 ori pana sa postezi da???
|
santos, chiar esti prea agresiv...
nu e sanatoasa atitudinea ta, santos |
nu-i sanatoasa, dar ii periculoasa....santos, nu te lasa...idiot, omuletz, babele se oua...hai ca poti mai mult !
on topic, nu mai ploua |
:twisted: ce-i ma pustulica ... nervi ha? sincer ma plictisesti! daca nu iti convine nu mai citi si lasa-ne sa vorbim in pace. si acum iau un ou de la babele lu Akimoto si ti-l sparg in fata. :punch:
PS: daca nu il inteleg eu ... si nici Akimoto , Gratian si alti ... ce zici poate ne explici? (daca poti bineinteles) ... sti tu \"Costele, exista o explicatie!\" :D on topic ... in Timisoara ... ploua iar! |
in asentiment cu oamenii mei , si la aceasta ora la Timisoara inca ploua.
|
Nasol... si la Bucuresti ploua.... :shock:
|
bey...
va rog frumos, 'putin mai mult optimism' in Bucuresti a plouat, ACUM E SOARE! |
fratilor aveti dreptate.
sunt de partea voastra. si dupa cate observ mai sunteti si luati la 'misto' mai ramane sa va ofere niste distonocalme in locul rezultatelor. |
A innebunit Lupu' !!!!!!!!!!!! :P :P :P
|
Pai... sa vb cu Basescu sa-l eutanasieze ... :P :P :P
|
Serios? S-a ticnit lupu? :ballbounc :joy:
Bah sunt maxim de ofticat pe vremea de afara ... aveam chef sa merg la gratare sambata si duminica si aici parca e toamna! :weee: :bored: |
eu propun sa continuati aici
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=697&start=60 <Mesaje tampite,aiurea si inutile> |
am si io o intrebare, daca ii zbura capota la unu, sau vreo roata si palea \"publicul care fugeau de nebuni in strada\" , cine era vinovat?
|
Organizatorii 100 %, pentru ca un concurent odata inscris in cursa (legal), este absolvit de orice vina (eu asa stiu).
|
apoi in cazul asta organizatorii au mare curaj sa desfasoare concursurile cu spectatorii in strada (vb de ce-am vazut la constanta) ....
am inteles ca spectatorii n-au ascultat etc, dar aveti grija ca sa nu se intample ceva si sa primiti ban de la primarii etc |
si asa cam avem ban de la primarii.... , si spectatorii au fost cam idioti... fuck`em , noi sa fim sanatoshi .... a innebunit lupu` , SERIOS???
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning