Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   STOPURI INEGRITE?? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/102439-stopuri-inegrite.html)

ralf2gether 28-12-08 21:26

STOPURI INEGRITE??

salutare oamnei buni am si eu o PrOblema am un audi a3 si vreau neaparat sa-i fac stopurile negre si NU AM NICI O IDEE CUM??
-Multi spun cu spray din autovit,altii ca se vopsesc pe exterior cu mult lac.
iar altii ca se fac pe interior?????VA ROG MULT CINE STIE SI Si_a facut si el sa-mi dea si mie un sfat ...Ms mult:o

metal-militia 28-12-08 21:44

Re: STOPURI INEGRITE??

e un spray de vopsea special de la duplicolor, in jur de 20 de lei unul

ralf2gether 28-12-08 21:45

aha ms mult....

nanutzu 29-12-08 14:17

daca gasesti si il si folosesti spune aici cum a iesit... ca vreau si eu :D

Sp1ky 30-12-08 22:08

e un sprey carel gasesti si in autovit sau la orice magazin auto se aplica pe exterior

brownshark 30-12-08 23:05

varianta cu spray e un paleativ ieftin d mag d vitan...
cine vrea o lucrare d calitate poate sa ma contacteze
nuante la alegere in limita stocului de pigmenti

nanutzu 31-12-08 06:35

da si tu niste detalii... unde te gasim??? :D da un Y!M te salut...

B-13-FFA 31-12-08 09:49

spray-ul special scoate nuanta mata. se da pe afara. daca vreti sa arate frumos mai bine bagati putin pigment de negru in lac si dati-le asa
iese beton si foarte lucios. nu uitati sa pregatiti suprafata stopului inainte de a da lacul. frecati stopul cu hartie abraziva granulatie 1000 pe urma plastic primer incolor si pe urma abia lacul cu pigment. poate fi si lac simplu doar pentru a revigora culoarea stopului. garantez calitate.

CatalinM6 31-12-08 11:17

ies foarte bine si cu spray..daca ai mana buna!
nu e mare branza!

dragos2900 31-12-08 14:30

cel mai tare tunnnnning care poti sa-l faci la masina... stopuri innegrite....:lol:

ralf2gether 31-12-08 15:28

Quote:

Originally Posted by B-13-FFA (Post 1950541)
spray-ul special scoate nuanta mata. se da pe afara. daca vreti sa arate frumos mai bine bagati putin pigment de negru in lac si dati-le asa
iese beton si foarte lucios. nu uitati sa pregatiti suprafata stopului inainte de a da lacul. frecati stopul cu hartie abraziva granulatie 1000 pe urma plastic primer incolor si pe urma abia lacul cu pigment. poate fi si lac simplu doar pentru a revigora culoarea stopului. garantez calitate.

unde gasim si noi hartia aia abraziva ..si plastic primer ???ms mult

shaid-kid 31-12-08 16:37

2 Attachment(s)
frate...15lei spary-ul....si 20lei lacul....dai cu spray...si dupa ce se usuca bine..dai un strat de lac pt plastic...si iese cam asa...

Blondu_206 31-12-08 17:25

Quote:

Originally Posted by shaid-kid (Post 1951126)
frate...15lei spary-ul....si 20lei lacul....dai cu spray...si dupa ce se usuca bine..dai un strat de lac pt plastic...si iese cam asa...

ai dat si cu lac pentru ca mie mi se par un pic mate stopurile !!! nu te supara e doar o observatie !! as mi se par mie !!! mai incearca sa mai dai o mana de lac !!!

shaid-kid 31-12-08 17:58

pozele sunt slab calitative...am dat 2 straturi de lac.. in realitate arata mult mai bine. mai incerc niste pozele in zilele urmtoare.. :)

metal-militia 01-01-09 06:08

trebuie sa stii cum sa dai cu sprayul ala...se da de la deparatre in straturi subtiri (ca sa nu curga) si multe si iese foarte lucios...

CT99WUW 01-01-09 18:22

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 1950966)
cel mai tare tunnnnning care poti sa-l faci la masina... stopuri innegrite....:lol:

Subscriu . :lol::lol: . E o mare tiganie ce vreti sa faceti .Mai bine lasati prostiile si va luati stopuri lexus style pe negru sau cu leduri si gata...ai schimbat "look-ul " masinii.

OltcitPower 01-01-09 19:11

si daca nu exista pentru modelul tau de masina? atunci iti ramane doar sa vopsesti discret si elegant (pentru toyota carina nu am gasit absolut NIMIC altfel in materie de stopuri). Eu ce sa-i fac la masina? Ii fac stopurile rosii/negre...

+ lexus style COSTA....mie pentru peugeot206 chiar nu imi vine sa dau atatia bani pentru niste stopuri putin altfel...

Spark 02-01-09 13:16

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 1950966)

nu zice nimeni ca asta e cel mia tare tuning pe o masina
e doar o chestie care schimba putin aspectul, e de efect si pe bani putini.

radu174 04-01-09 17:39

stiu ca iese bn si cu spray, dar parca ar fi mai de efect sa iei niste stopuri cu leduri, saul altceva..

shaid-kid 04-01-09 19:35

1 Attachment(s)
o poza cva mai reusita..

naravashu88 05-01-09 09:25

farurile ai putea sa tii le innegresti? :D

shaid-kid 05-01-09 11:35

teoretic da....acum nu stiu daca merita sa-ti reduci visibilitatea...si nush cat de bine ar arata...

banzay 05-01-09 12:50

Pt faruri avea NDY pe al lui espero, foarte foarte usor inegrita oglinda din interior, cat sa nu afecteze, si arata bine. Pt stopuri, am si eu o intrebare: Politia Ro ce zice? Eu stiu oameni care au luat amenda pt asa ceva, si pe deasupra mai erau sa ramana si fara talon. Voua vi sa intamplat? Numai bine :)

LE: o alternativa ar fi pusul de folie de geamuri :rolleyes2 eu pusesem doar la misto pe un stop, si arata cat de cat bine...Si se vedea foarte bine si cand puneai frana (verificat cu soarele care batea fix in stop). solutia asta e buna doar cand ai farurile simple, gen matiz, unde poti lipi lejer folia. Eu personal nu sunt adeptul inegririi stopurile, dupa ce am vazut atatea dacii, cand puneau frana deabia se vedea un beculet, in spatele negrului, plus ca era sa si intru intr-un cretin deasta vara trecuta...de aratat arata bine, daca e dat si sprayul cu grija, dar nu da bine pe toate masinile. Pe matiz de exemplu arata spatele cu stopuri inegrite de genul unui copil cu ochi inegriti dintr-un film horror...G... si nu mai stiu cum ii zicea la film...

LLE: the grudge era http://www.imdb.com/title/tt0433386/

dRR-XWX 05-01-09 18:49

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 1958263)
Pt faruri avea NDY pe al lui espero, foarte foarte usor inegrita oglinda din interior, cat sa nu afecteze, si arata bine. Pt stopuri, am si eu o intrebare: Politia Ro ce zice? Eu stiu oameni care au luat amenda pt asa ceva, si pe deasupra mai erau sa ramana si fara talon. Voua vi sa intamplat? Numai bine :)

LE: o alternativa ar fi pusul de folie de geamuri :rolleyes2 eu pusesem doar la misto pe un stop, si arata cat de cat bine...Si se vedea foarte bine si cand puneai frana (verificat cu soarele care batea fix in stop). solutia asta e buna doar cand ai farurile simple, gen matiz, unde poti lipi lejer folia. Eu personal nu sunt adeptul inegririi stopurile, dupa ce am vazut atatea dacii, cand puneau frana deabia se vedea un beculet, in spatele negrului, plus ca era sa si intru intr-un cretin deasta vara trecuta...de aratat arata bine, daca e dat si sprayul cu grija, dar nu da bine pe toate masinile. Pe matiz de exemplu arata spatele cu stopuri inegrite de genul unui copil cu ochi inegriti dintr-un film horror...G... si nu mai stiu cum ii zicea la film...

LLE: the grudge era http://www.imdb.com/title/tt0433386/

asa e, politia iti da amenda + puncte pentru tratamente aplicate sistemului luminos si pot sa-ti retina si certificatul , stiu din propria experienta. si e nasol ca daca te saturi de "negreala" nu o poti inlatura fara sa strici stopurile. recomand folie pe ele... sau chiar alte stopuri ;) bafta

dolb 05-01-09 18:58

eu la 2 zile m-am saturat de negreala si am frecat bine bine cu acetona :) surpriza.. au iesit cum erau inainte! frumoase si lucioase.. terminati-va cu prostia asta de spray ca nu e buna de nimic! ..

PS: as incerca folia de geamuri sa vad cum da pe stopuri :)

Bitz@ 05-01-09 20:25

cred ca folia e cea mai buna solutie oricum multi masini arata ca dracu cu stopuri negre. si totusi mare smecherie nu faci. mai bine iti pui folie pe geamuri. daca ai, pune-ti ploape la faruri sau alte chestii... nu stopuri inegrite. a fost doar un sfat acum ramane la decizia ta.

dRR-XWX 05-01-09 20:39

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1959085)
eu la 2 zile m-am saturat de negreala si am frecat bine bine cu acetona :) surpriza.. au iesit cum erau inainte! frumoase si lucioase.. terminati-va cu prostia asta de spray ca nu e buna de nimic! ..

PS: as incerca folia de geamuri sa vad cum da pe stopuri :)

nu au ramas albe? nu a ars plasticul ? ca si eu vreau sa dau vopseaua jos:|

dolb 05-01-09 20:47

nu... s-au intors la culoarea initiala , plasticul nu este ars.. dar parca da un mic semn de matuire pentru ca la un moment dat am frecat cu peria de sarma :) din greseala..

frozzen 05-01-09 20:59

cu sprayu de vopsea e mai dificil (mai sare la spalat,ba nu iese uniform) ...din cate stiu exista folie speciala pt triple.care de bine de rau nu iti convine o dai jos imediat. daca zice garda ceva iar o dai jos repede! in privinta sprayului cam greu sa il dai jos fara sa maltratezi umpic triplele.

PS: am observat pe www.decalfx.com (sper ca nu am facut rau ca am lasat situ) au folie speciala pt faruri/triple taiate special pt anumite tipuri de masina.

spgbuc 05-01-09 22:34

unde se gaseste folie pentru faruri /stopuri ?

ralf2gether 06-01-09 11:08

da ideea cu folie pare sa fie o alegere destul d buna...nu-ti place o dai jos..

dolb 06-01-09 12:41

Quote:

Originally Posted by spgbuc (Post 1959712)
unde se gaseste folie pentru faruri /stopuri ?

cred ca si folia de geamuri e buna numai sa nu fie peste 70 % negreala ca am impresia ca nu se mai vede lumina ! eu as alege un 50% :)

bodyspeed 06-01-09 12:48

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1960538)
cred ca si folia de geamuri e buna numai sa nu fie peste 70 % negreala ca am impresia ca nu se mai vede lumina ! eu as alege un 50% :)

Îţi spun din propria experienţă că merge şi cu folia de geamuri doar că , dacă optezi pentru super dark black sau dark black nu se mai vede nimic prin ele (stopuri). Merge pus ceva mai deschis ;) chiar mai puţin de 50%.

dolb 06-01-09 12:53

da.. pai oricum prea "destept" sa fii sa pui 90% ca e logic ca nu se mai vede nimic! pt ca scopul foliei de geamuri nu e numai estetic.. ci si de intimitate ca sa zic asa.. folia de geamuri a fost special creeata pentru a nu se vedea nimic in interiorul masinii.. si din greseala , inventatorii au descoperit ca poate securiza si geamul impotriva hotilor !

o sa incerc sa gasesc folie de 30-50 % sper sa iasa un pic smoked .. sau ceva de genul;) Daca ai mana de lucru, imaginatie si stii ce vrei sa iasa , stopurile pot iesi destul de frumusele.

BGY_Bogdy 06-01-09 14:12

mi-am facut si eu stopurile negre bine nu le-am inchis detot dar se cunosc ca sunt inegrite si tot cu spray le-am facut ori am luat eu mat ori asa mi-au iesit si nu dadeau bine deloc si le-am dat iar jos si le-am lacuti cu lac de vopsea la vopsitorie la cuptor...nu ca au iest lacuite frumos dar cand sunt curate zici ca sunt noi

botdriver 08-01-09 11:52

2 Attachment(s)
este spary pt stopuri in diverse nuante cu de ala nu iese mat,mi-am dat si eu,si lasati nu mai ziceti ca mare tuning ca faci stopurile negre ,fiecare face ce ii place cu masina lui si chiar da mai bine decat sunt ele de fabrica la unele modele.Sunt mai frumoase stopurile cu led dar nu gasesti poate pentru orice masina sau sunt prea scumpe si oricum si pentru alte stopuri iti poate da amenda nu numai daca le-ai dat cu spray,ca nu le omologheaza RAR-ul.

11tun 14-01-09 00:24

2 Attachment(s)
stopuri negre , vopsite cu spray dar s au matuit! Nu recomant cu spray pt ca se vor matui in timp. Ce l mai bn apelati la un vopsitor auto pt ca daca nu se respecta anumite proceduri in timp stopurile isi vor pierde luciul.
acestea prezentate in poza sunt doar provizoriu pe masina pt ca cele pe leduri le am la vopsitor sa la faca tot negre, dar nu atat de mult cum sunt acestea.
o sa pun cateva poze cand o sa le montez.

HOT 16-01-09 16:44

5 Attachment(s)
Eu le-am vopsit cu spray la 10 lei ordinar cel mai prost intrucat daca vrei sa le stergi se vor sterge cel mai usor(cu spray scump s-ar putea sa nu mai mearga sterse sau se mearga dar sa se matuiasca;))
Dupa ce le-am vopsit prima data nu mi-au placut ca erau prea inchise asa ca le-am sters si dupa le-am mai vopsit odata si asa au ramas.Daca va trebui le voi sterge vopseaua intrucat le vand acestea(maine trebuie sa imi vina triple de la FK)si poate noul proprietar le vrea ca din fabrica.
Lasati-o balta cu folie pe triple.Am muncit eu la niste triple de 156 de mi-a trecut de foliere triple cu folie si dupa ceva timp se deschide foarte tare la culoare folia ca masina vara mai sta si in soare si se decoloreaza folia de nu iti vine a crede.Asa ca nu va chinuti sa foliati triplele.

LE Masina mea e foliata complet si da bine cu triple negre(trebuia o poza din lateral)

dRR-XWX 16-01-09 19:13

Quote:

Originally Posted by HOT (Post 1986513)
Eu le-am vopsit cu spray la 10 lei ordinar cel mai prost intrucat daca vrei sa le stergi se vor sterge cel mai usor(cu spray scump s-ar putea sa nu mai mearga sterse sau se mearga dar sa se matuiasca;))
Dupa ce le-am vopsit prima data nu mi-au placut ca erau prea inchise asa ca le-am sters si dupa le-am mai vopsit odata si asa au ramas.Daca va trebui le voi sterge vopseaua intrucat le vand acestea(maine trebuie sa imi vina triple de la FK)si poate noul proprietar le vrea ca din fabrica.
Lasati-o balta cu folie pe triple.Am muncit eu la niste triple de 156 de mi-a trecut de foliere triple cu folie si dupa ceva timp se deschide foarte tare la culoare folia ca masina vara mai sta si in soare si se decoloreaza folia de nu iti vine a crede.Asa ca nu va chinuti sa foliati triplele.

LE Masina mea e foliata complet si da bine cu triple negre(trebuia o poza din lateral)

am incercat eu sa-mi sterg triplele , erau facute cu spray pt triple si nicio sansa .... nu s-au sters ;)

sezione91_blue 16-01-09 19:16

eu am reusit sa le sterg. Tot cu spay de triple le-am facut si eu . Acum a trebuit sa fac IPT-ul si le-am sters cu o carpa si cu putin diluant. Nu s-a intamplat nimic la tripla..nu s-a matuit sau alte chestii. Cred ca o sa le fac cu folie acum.

All times are GMT +2. The time now is 21:08.

- Copyright 2026 4Tuning