Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Curse legale in Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1024-curse-legale-timisoara.html)

Jeff 25-04-04 18:57

Curse legale in Timisoara

Aici as dori sa posteze toti cei care ar vrea/putea sa participe in orice fel (cu idei chiar) la organizarea unor curse legale independente in orasul nostru. Deoarece fenomenul ia amploare si la noi, cred ca ar trebui sa luam hatzurile in mana si sa incercam asa ceva si pe cont propriu. Se baga careva?... :ihearu: :ihearu: :ihearu:

n0namee 26-04-04 16:12

Si de ce ar fi nevoie sa ne facem o asociatie de genul??? Asociatia OMV? :D

Jeff 26-04-04 18:14

Nu e mare kestie sa faci o asociatie nonprofit etc, altele sunt problemele: Nr.1, cum se stie, locatia. Unde sa se poata desfasura (legal)?... Pe aeroport, no chance, prea complicat si cu restrictii. O bucata de asfalt de 10m/1km ar costa vre-un milion - de euro -, cum bine mentionau colegii nostri pe forum. Alte idei? :(
In rest, nu cred ca politia si forurile locale nu ne-ar sprijini - in fond, am incerca sa aducem pe partia legalului o activitate cvasi-ilegala... Suntem destui doritori ca sa putem face ceva.

n0namee 26-04-04 18:32

Ba cine pusca mea a scos suma aia de 1 000 000 euro. aia e prostie! este absolut imposibil sa coste atat! nu are nimeni cunostinte pe la o firma de constructii sa intrebe?

Jeff 26-04-04 18:59

E pe bune, nu-i vrajeala, m-am interesat si eu. E vorba de autostrada, e drept, cu fundatie de 1.2 m adancime etc, si un km costa peste 1 milion de euro. Ca si exemplu din celalalt capat al gamei, un metru patrat de TROTUAR, cu materiale si manopera, costa cca. 8.5 euro => 85000 euro o bucata lata de 10 m si lunga de o mie. Ca pentru ce avem noi nevoie, ne-am situa pe undeva la mijlocul gamei de pret... :( :( :(
Deci, vise...

n0namee 26-04-04 19:09

ai sa-mi f.... una! deci oricum e varza! da nu se poate ... trebuie sa existe vreo solutie cumva mai ieftin

Jeff 26-04-04 19:18

Macadam?... :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

n0namee 26-04-04 19:26

mda ... pe ala sa te duci tu ... ca ai vazut ieri ce scutura a mea :D ... ma refeream la gasit ceva sponsori ... la gasit ceva proiect ... si o solutie mai ieftina pentru asfalt. Ca noua nu ne trebuie fundatie de 1,5. CA NU NE DAM CU TIRURILE ... si nah idei ?

Speedy5 10-05-04 12:57

nimeni nu mai are nici o idee?
akimoto , zi si tu o parere

akimoto 10-05-04 17:21

aeroportu' e cea mai viabila solutie

Speedy5 11-05-04 09:01

aeroportul eventual inchiriat , dar cine crezi ca are atatia bani?
ar mai fii o idee sa gasim un drum betonat sau asfaltat , care nu mai are iesire , undeva in afara orasului sau ceva de genul
si sa facem rost de o autorizatie pt a-l folosi
alte idei ???

n0namee 12-05-04 22:28

:?: ce ar fi sa punem bani ... sau sa facem rost de bani sa facem o pista de carturi adevarata ... ca aia chiar nu are ce sa coste atat ... si facem bani de acolo ... si dupa aia facem ... un bar ... si dupa ce facem baru (care bineinteles trebuie sa fie calr axat pe masini) ... facem un magazinel ceva de tuning si un garaj ... si duapa aia ... ne dezbracam noi baieti la bustu gol (adicatelea ne aratam burtile intr-o vara) si mai facem si noi munca de bunavoie ... cum ar fi pregatirea terenului si din alea ... si facem si km ala de pista ... ca atunci iese mult mai ieftin ... ce ziceti ?
PS: baru trebuie neaparat sa aiba striptease ca altfel eu nu ma bag !! am zis! :D

Jeff 13-05-04 00:13

Nu kiar merge, da-mi place cum gandesti! 8) 8) 8)

n0namee 13-05-04 00:22

adica ce nu merge? nu vrei sa iti arati burta sau ce?

Speedy5 13-05-04 13:39

si daca nu avem burta , ce aratam? :D
e buna ideea , da sa fie neaparat cu striptease :shock: , ca altfel ... :evil:

sebi{ 18-05-04 06:58

o locatzie ar fi acolo dupa metro unde anu trecut sa tzinut o speciala de la raliu,nu e extraordinar dar e un inceput,nu tre neaparat sa fcem liniutze si o chestie de indeminare ar fi ok,daca incepem restul vine de la sine si mai am o intrebare,LR au pista lor?si daca nu ei cum pot organiza asa ceva pe soselele din bucuresti?

sebi{ 19-05-04 06:46

Re: QEF

atzi vazut ce sa intimplat duminica noaptea pe strada cluj?un hiunday negru din cite am intzeles eu,poate voi il cunoastetzi,a spulberat chioscul ala de pe coltz,am intzeles ca a venit tare dinspre judetzean si a vrut sa intoarca cu frina de mina dar nu i-a iesit:)stiu ca nu e de ris dar se mai intimpla

Speedy5 19-05-04 10:11

se dadea cu careva ?

n0namee 19-05-04 14:02

venind dinspre judetean nu prea avea cum sa se dea cu cineva! cred ca doar vroia sa se dea jmecher! intrebare ... nu era cumva Hyundai-ul ala care sa dat si la legale?

Corse 19-05-04 14:48

din cate am inteles eu, ala era, pacat, ca masina e super faina.

akimoto 19-05-04 15:30

e modelu' vechi de hyundai
http://www.tion.ro/Timis-local/Timis-local-75194.shtm

Speedy5 19-05-04 15:35

ala cred si yo ca era

n0namee 19-05-04 15:57

:lol: stiti careva ... macar din vedere ... oltcitu ala albastru ... facut aiurea de tot ... cu praguri pana jos dar nici un spoiler fata spate ... si cu eleronul ala imens sudat in spate. a luat foc!

Corse 19-05-04 16:10

:) nu e de ras, dar e amuzanta faza cu oltcitu, chiar dak arata najpa, dar e masina lui (ah pardon, era). Macar nu o mai vedem pe strada. :)
Alta faza, eram prin oras cu mamamea, si in fata era un VW Transporter dinala vechi, iar pe spate avea un stiker ca si avataru' lui akimoto dar cu stema de VW. Deci in concluzie ala se pi$@ pe masina lui. Eu unu m-am amuzat :)

BogdanSHA 19-05-04 16:37

I-o fi facut unu' o gluma :D

n0namee 19-05-04 18:25

:o hmmmmmmmmmmm ... putea sa ii faca cu alta stema ... sunt sensibil la initialele VW. :D
:censored: :chainsaw: :bat: :chainsaw:

Corse 19-05-04 22:37

hehe, te inteleg n0namee, posesor de VW la fel ca SHA de altfel

Speedy5 28-05-04 08:37

la cum se misca treaba nu prea cred ca o sa avem curse legale organizate de noi prea devreme in TM .
asa ca :cry:

Speedy5 01-06-04 08:41

aici nu mai zice nimeni nimic ?

cioli17 13-06-04 11:22

nu prea am avea unde si daca am avea unde (dar fara sa cumparam,sa gasim noi una undeva mai departe) in timp s-ar afla su dupaia tot o sa avem probleme...asa ca ramane cu varianta prin oras... :(

si de cumparat..hmm..nu prea stiu de unde scoatem atatia bani ! si daca am avea ceva banutzi unde naiba sa cumparam ?

Speedy5 13-06-04 21:45

yo ma gandeam la o bucata de drum care sa se infunde, undeva in afara orasului sau ceva de genu
da sperantele ..... :(

n0namee 16-06-04 00:09

bahhh ... stii tu ... speranta e cea mai mare curva ... fiecare traieste cu ea :D

Speedy5 16-06-04 10:29

asta o stiai de la mine , da-te dreaq :P

n0namee 07-07-04 17:30

asa ca sa facem ceva spionaj ... daca stiti ceva masini care se vor da la LR in august ... si poate modificari ... ce rezulta din modificarile alea si asa mai departe!

Jeff 07-07-04 19:15

M-as da si nu m-as da... dupa magariile din aprilie, cu timpii and stuff...
Iar ca sa dau juma de milion numa ca sa vad ca-s mai bun ca ala sau ca ala, nu creca merita. Daca vreau dintr-astea, ii scot limba lu unu la semafor, ala imi arata degetu si ne-am dus! Gratis! Asa ca ramane legea lui Ohm: ohm trai si ohm vedea.

n0namee 07-07-04 19:23

hmmm ... scenariu ... vezi o masina faina si iti pare tie ca parca vrei sa vezi ce poate. te pui langa ea si scoti limba ... si la volan e o BABA! atunci sa vezi ce sprint bagi ... ca poate aia vrea! :D

cioli17 08-07-04 00:11

poi asta ramane varianta cea mai buna dar intr-un fel tot aiurea e pt ca la un cox asa la semafor parca nu-ti vine sa-i dai in blana (ca la raliu)sau n-ai loc sau se face semaforu rosu in fata si alte alea,poate ca exagerez putin acuma dar paraca tot mai fain e la raliu(asta spunand asa ca spectator) :oops:

Jeff de ce juma de milion nu 200.000?

n0namee 08-07-04 14:45

pune si benzina la socoteala mosu!

Jeff 09-07-04 01:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
poi asta ramane varianta cea mai buna dar intr-un fel tot aiurea e pt ca la un cox asa la semafor parca nu-ti vine sa-i dai in blana (ca la raliu)sau n-ai loc sau se face semaforu rosu in fata si alte alea,poate ca exagerez putin acuma dar paraca tot mai fain e la raliu(asta spunand asa ca spectator) :oops:

Jeff de ce juma de milion nu 200.000?

La semafor asa, de fapt divers. Pt. kestii mai serioase, il iau pe sebi{ si ne masuram unde ne-am mai masurat, sau altundeva, in conditii similare cu cele de la legale, sau kiar mai decente. De ce juma de milion? Atata a costat inscrierea la ultimele legale (dupa stiinta mea). Merita? Ai 20 secunde de glorie la banii astia (poate 12, ar zice akimoto...) :roll:

akimoto 09-07-04 10:52

io as zice ca merita 500, daca ni s-ar oferi 2 manse si organizare mai buna...insa in primul rand, sa se afiseze toate rezultatele, toti timpii

All times are GMT +2. The time now is 21:42.

- Copyright 2026 4Tuning