![]() |
[My Scoot] Gilera Typhoon
4 Attachment(s)
VA PREZINT AL MEU TYPHOON
An de fabricatie:1994 Marca: Gilera(piaggio) Modelul: Typhoon (TEC 2T) Motor: HYPER Capacitate cilindrica: 49 cmc (deocamdata) Modificari: deocamdata doar role de 9 grame |
Re: HAIDE-TI SA VORBIB DESPRE GILERA TYPHOON....ORIGINALE...RECONDITIONATE..TUNATE; O
ce planuri ai pentru el ? :D
|
Re: HAIDE-TI SA VORBIB DESPRE GILERA TYPHOON....ORIGINALE...RECONDITIONATE..TUNATE; O
Quote:
|
succes;) eu am un gilera stalker...sasiu si motor identic...doar carenele sunt diferite asfalt uscat;)
|
Re: Hai sa vorbim despre GILERA TYPHOON: originale, reconditionate, tunate, orice
am avut si eu o jucarie ca asta...merge super e rezistenta ...
|
Re: Hai sa vorbim despre GILERA TYPHOON: originale, reconditionate, tunate, orice
ceva nou? ti-ai schimbat rolele? cureaua? altceva nou? ceva poze...?
|
Quote:
am schimbat recent ambielajul pt ca cel vechi se dusese la cat am tras de el:oops: asa ca l-am inlocuit cu cv mai rezistent am pus role de 9 grame am schimbat rulmentii la ambielaj si semeringurile si c-am atat. acum trebuie sa-i bag set iarasi.....si ma tenteaza un malossi 70....(ca cica ar venii rodate........poate stiti voi si-mi spune-ti si mie)....insa stau c-am prost cu banii si deocamdata nu pot sa-l achizitionez poze din timpul lucrarilor la el nu am...pt ca nu am fost acasa cand mi l-a facut mecanicul........ scuterul momentan a "pierdut" oglinda si arata c-am la fel...... urmeaza reconditionarea carenelor.......sa vad daca reusesc cu cele laterale ca sunt c-am naspa.......daca nu..cumpar altele c-am atat cu scuterul:D PS: NORBI....da-mi si mei accept pentru a intra in grupul 2 roti ms anticipat:d |
Quote:
|
sunt rezistente tare gilera...da si cand se strica...api trebuie refacut tot:>...
off: pe pistolu' de vopsit am dat 70lei sau 60lei..am uitat..dar e electric:P |
Quote:
ms ca mi-a spus de pistol....oricum mie imi trebe sa revopsesc carenele....... daca imi spui si de unde l-ai achizitionat sau daca sti de unde pot lua si eu unul ti-as fi recunoscator.........(eo sunt din bucsani judetul giurgiu...oricum pe langa bucuresti) PS: rog un moderator sa-mi mute topicul la sectiunea Motocicleta mea daca se poate...si sa-l redenumeasca...ms mult |
Re: [My scoot] Gilera Typhoon
4 Attachment(s)
azi am gazat semnalele spate la al meu typhoon........mie imi place cum au iesit....voi ce zice-ti?
o poza din timpul "lucrarii"; doua poze de comparatie; si rezultatul final. |
se mai vede ceva?
|
Quote:
|
au iesit frumos:>
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ca idee , se vede bine.
|
Zi-mi ce te intereseaza .. ca sa afli.. poate stiu.
|
Quote:
pe mine ma intereseaza setarile la transmisie...pt ca nu vreau un consum exagerat |
acuma cat iti consuma ?
|
Quote:
|
si 3% ti se pare mult ? eu la am meu am niste probleme acuma si scuipa benzina pe toba ,cred ca am un consum mai mare de 5%
|
Quote:
ati inteles ce vreau sa zic? |
eu am mai avut un aerox tot modificat..si un mbk booster stage 6 :P e draguta gillera..sa o stapanesti sanatos..:)
|
Quote:
|
cu timpu se rezolva toate..:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pentru ca alalteri cand am gazat semnalele spate nu eram decis ce sa fac cu cele de pe fata le-am lasat asa......dar ieri curiozitatea m-a impins sa le gazez si pe ele.....rezultatele le vedeti in urmatoarea poza cu ele negre si aveti si o poza de comparatie
|
Ca aspect arata bine "gazate"... Dar ca siguranta e rau... Se vede slab si original, dapoi asa vopsite....
|
Quote:
ms de apreciere. |
Seara nu trebuie sa iti faci probleme caci se vede... Dar vara, pe o caldura de 30-40 grade... Cand soarele te arde de mai rar, abea se vad la masini, apoi la scutere, apoi la scutere cu semnale fumurii ;). Este doar o parere din partea mea, nu trebuie sa ma asculti :-P
|
Quote:
|
cine imi poate spune si mie ce grupuri de pinioane performante sunt pentru aprilia sr?
|
adica ? rulmentii roata spate?
|
Quote:
|
cred ca se gasesc..e vb de pinioanele..din spatele la ambreaj..desfaci un capac si sunt pinioane acolo:D
|
Quote:
|
da da, de alea spuneam si eu.
Marca: SKF Pret: 100e +/- Imbunatatiri: Rezistenta mai mare Cristi,set nui pui? |
fain scuterul!
abia astept sa facem o data intalnirea aia...cred ca o sa fim vreo 7-8 scuteristi...asta daca nu se mai strang. Subscriu quick.... set nu ii pui? toba nu? o sa ai o mare satisfactie daca scoti ceva din el:) asfalt uscat si ne mai auzim |
Quote:
si cu inalnirea aia si eo astept |
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning