![]() |
OLD SCHOOL MELODY SUB 1995
4 Attachment(s)
VA ROG ! MAKE ME PROUD ( ORICE GEN NUMAI BINE SA SUNE )
|
6 Attachment(s)
uite am si eu cateva :wink:
|
Orlando te pup rau pt diana king ...suprema melodia .... :evil:
are un bass la inceput ...o sa asc maine in masina sa vezi cum face ....si acas la fel :twisted: |
9 Attachment(s)
:arrow:
|
9 Attachment(s)
Si inca o serie...
|
5 Attachment(s)
bag si yo nishte piese de rezistentza :) e posibil sa fi gresit anii :D
|
bai frate...voi aveti banda buna la net :D
|
Si la muzica avetzi niste gusturi de nota 10 +!! Bv!
|
multumesc pentru c block ... cautam in disperare .. si ptr cocojambo :))
|
3 Attachment(s)
bag si eu 3 oldieuri cat de cat misto :D
va recomand cu caldura: rockwell - somebody's watching me :) |
:anger: ati pus deja cam tot ce aveam :anger:
@mustang:super melodie(rockwell)...! |
2 Attachment(s)
Inceputurile muzicii electronice :D pentru interesati :)
|
mai revin diseara cu 9 melodii vechi si TARI :P
|
Incercati sa va axati pe melodii care au fost in top la vremea respectiva
ca nu tot ce e vechi e /a fost frumos |
deci..mi-am gasit cd-u cu muzica 'veche'......am selectat deja 45 de melodii..si tot mai am....nu stiu cand o sa le pun pe toate k merge prost netul..dar sutn numai hituri...si nu au fost puse :P vedem ce mai apare intre timp.... :)
ps:vreau si eu k nu mai am inner circle-bad boys |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
:roll:
|
7 Attachment(s)
|
marfa rau bad boys de la inner circle si meat loaf :wink:
vechiturile reinvie :!: :evil: |
1 Attachment(s)
Si inca o mel super tare la vremea ei
|
1 Attachment(s)
o melodie pe care o stiu din clasa a 8 a,era mare hit pe atunci,purtam gecile invers sa fim ca kriss kross :lol:
|
netul merge super naspa...cam astea ar fi melodiile care le-am selectat...daca vreti ceva de pe aicea...ziceti si incerc sa urc...:| am avut 10 min in care a mers netu oky si am pus un film...dac mai nimeresc inerc sa mai pun mel...
1. no artist - AudioTrack 07 (5:11) 2. VENGABOYS -- BOOM, BOOM, BOOM, BOOM! (3:22) 3. X-perience - A Neverending Dream (1:59) 4. 2-4 Family - Stay(full) (4:08) 5. J.J. Girl - Chilly cha cha (4:28) 6. 2 Pac feat. Dr. Dre - California love (4:03) 7. The Five - If you're gettin' down (2:53) 8. Ace Of Base - All That She Wants (3:32) 9. Ace Of Base - Beautiful Life (3:39) 10. Ace Of Base - Beautiful Morning (2:59) 11. Ace Of Base - Happy Nation (4:15) 12. Ace Of Base - Wheel Of Fortune (3:52) 13. Alexia - Claro de luna (3:53) 14. Alexia - Uh! La! La! (3:45) 15. antique - se thello (3:20) 16. Aqua - Barbie girl (3:12) 17. Azucar Moreno - Ole,ola (4:07) 18. Capitan Jack - Dream a dream (3:36) 19. Chaka Demus & Player - Twis and shout (3:54) 20. Chris Rhea - The road to hell (4:32) 21. Cyndy Lauper - Hey now (3:40) 22. Da Muttz - Wasssup! (3:13) 23. Dj Bobo - Respect (5:40) 24. Dj Bobo - There's a party (5:35) 25. Dr. Alban - Look who's talking (5:24) 26. East 17 - It's allright (4:42) 27. Eiffel 65 - Da ba dee (3:38) 28. Era - Ameno(rmx) (3:46) 29. E-Type - Angels crying (3:48) 30. E-Type - Here I go again (3:52) 31. E-Type - Princess of Egypt (3:38) 32. E-Type - Set the world on fire (3:47) 33. E-Type - I just wanna be with you (3:50) 34. Dj Bobo - Everybody (3:49) 35. FAITHLESS -- GOD IS A DJ.mp3 36. Freddie Mercury-Living On My Own.mp3 37. Fun Factory - Be With You.mp3 38. Fun Factory - Celebration.mp3 39. Fun Factory - I Love You.mp3 40. HOUSE OF PAIN -- JUMP AROUND.mp3 41. Inner Circle - A La La La Long.mp3 42. Kaoma - Dancando Lambada.mp3 43. Lou Bega - Mambo No 5.mp3 44. Music Instructor - Electric City.mp3 45. Music Instructor - let the music play.mp3 46. Music Instructor - Rock Your Body.mp3 47. MUSIC INSTRUCTOR - SUPER SONIC.MP3 48. MUSIC INSTRUCTOR FEAT. DEAN - SUPER FLY.MP3 49. Nana - He's Coming.MP3 50. Nana - Let It Rain.mp3 51. Nana - Lonely.mp3 52. Nana - Remember The Time.mp3 53. Nana - Why.mp3 54. Offspring - Pretty Fly For A White Guy.mp3 55. Offspring - Why Don't You Get A Job.mp3 56. Offspring-Original Prankster.mp3 57. SASH! FT RODRIGUEZ -- ECUADOR.mp3 58. Savage Garden - Break Me Shake Me.mp3 59. Savage Garden - Truly Madly Deeply.mp3 60. Shaggy - Boombastic.mp3 61. Shaggy - Oh Carolina.mp3 62. UB40 - Can't Help Falling In Love.mp3 63. UB40 - Higher Ground.mp3 |
fun factory tot si nana cu lonely ..restu sunt urcate pe ici pe colo
|
hai ca pun si eu ceva
blue sistem-leilah roxette-she's goot the look dr. alban- it's my life haddaway-missing haddaway-what is love prince-don't have to be rich prince-Cream prince-kiss robert miles-one&one snow-informer warren g-regulate warren g-what's love got to do a-ha-take on me Alphaville-Forever Young Whitney Houston-_Will_Always_Love_You BEACH BOYS-Kokomo Bon Jovi-Always BRYAN ADAMS-EVERYTHING I DO BRYAN ADAMS-Have You Ever Really Loved A Richard Marx-Right Here Wait Celine Dion - Think Twice Celine Dion-Pour Que Tu M'aimes Encore Celine Dion - The Power Of Love Celine Dion- Its All Coming Back To Me Now Chris Isaac - Wicked Game Falco - Jeany Michael Bolton - How am i supouse to live Terence Trent D'arby - Sign your name Vaya Con Dios-What`s a woman Zuchero - Senza Una Donna dirty dancing - the time of my life Survivor - Burning Heart Youre My Heart, Youre My... - Modern Talking |
11 Attachment(s)
:roll:
2PACFE~1 este 2Pac & Dr. Dre - California Love iar apropo de lambada...am pus si dancando lambada...care este alta melodie :wink: pesonal toate melodiile din acest post imi plac...mult |
:) LAMBADA !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Hai ca mi-a venit cheful sa mai pun cate ceva... dar nu prea mai stiu ce sa pun.
|
superba
|
doamne ce melodii am gasit aici suntetzi tari :)
|
super tare wicked game ;)
congrats :) |
da era in playlistu pus de mine...dc nu ati cerut-o nici unu? :lol: :lol: :lol: :P
|
Intr-adevar, superba Wicked game, am vazut-o in lista lui DVD si mi-am adus aminte de ea si m-am gandit sa o pun... si cred ca mai am cateva ca aceasta.
|
ce mai stai ...ia si urca :wink:
|
8 Attachment(s)
Imi pare rau ca trebuie sa plec, dar revin peste vreo o ora-doua si mai pun ce am de pus, ca tocmai am gasit alte cateva melodii superbe. |
toate bune si frumoase ...clayderman de altfel genial :roll:
|
2 Attachment(s)
de yazoo ati auzit ?
|
foarte misto ...pe fundal pare a muzica electronica :wink:
|
brian adams-have u ever really loved a women..superba melodie...nu o mai gaseam...thx
|
4 Attachment(s)
Cu placere... si acum sa continuu ce am inceput mai devreme.
|
Re:
Quote:
la inceputuri...in acelasi timp cu jean michel jarre |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning