![]() |
Asociatia X-Team Racing Club
de azi X-Team nu mai e un simplu club in constanta. a devenit o asociatie sportiva. de acum innainte vom face inscrieri in asociatia x-team racing club constanta si vom organiza manifestatii cu si despre masini, vom promova automobilismul. In asociatie poate sa se inscrie oricine doreste cu anumite conditii stabilite de noi, membri fondatori. in curand in constanta va fi organizata de noi, asociatia x-team racing club, o cursa automobilistica . va vom tine la curent.
Cu respect pentru toata lumea. Dragos |
Xtreme Club Emotion va ureaza felicitari ptr trecerea in legalitate a clubului....va uram cat mai multe curse castigate...si multe evenimente frumoase !!!
Cu resprect , Peter |
Bravo! Felicitari! :drunk: Trebuie retinut ca sunteti PRIMII din Constanta ! :clap:
|
bv baieti
felicitari |
:drunk: bv FELICITATIONEZ :lol: bafta in continuare
|
pt inscriere trebe carnet? sau investiti in viitor ca raiffaisen? :D mai am un an pana la carnet... :roll: 8)
|
Felicitari
|
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Quote:
BRAVO !!! |
multumim. deocamdata nu suntem primii in constata. mai exista si alte asociatii de genul acesta dar nu se arata si nu se afirma. noi dorim sa aratam in toata tzara ca, constanta la capitolul masini si soferi buni sta bine. sper ca sa avem ce arata in continuare.
Respect. dragos |
dai de :drunk: k v`au ieshit :paper: :) ... bravos :tenisclap
|
la mai mareeeeeeee si la cat mai multe evenimente din primavara :D ca aku nu cred ca se poate face nimic :D :twisted:
|
Felicitari shi respectele mele...
|
felicitari !!
Le meritati din plin .....ati reusit un lucru foarte important....ptr voi .... si ptr lumea curselor.... La cat mai multe realizari in domeniu ! |
je ANDY_SLC!
Felicitari si aveti un grad in plus pe umar!:)) bravo baieti
|
Bravo Baieti este o mare realizare ........Bravo inca o data tinetio tot asa
Speram sa organizati cat mai multe evenimente auto SUCCES in continuare |
Re: je ANDY_SLC!
Quote:
|
je ANDY_SLC!
am zis-o in sensu bun al cuvantului fara nici o rautate!vb serios!numai bine!
|
va multumim pentru felicitarii si ptr ca ne sprijinitzi si nu uitatzii ca totzi reprezentam constantza la curse.
|
Salve
Bravo baieti...tot respectul din partea mea...Acum asteptam concursurile...ca si-asa mancau *** aia la TV ca sunteti amatori...sa le s--a p--a la amatori acum...
|
Multumim la toata lumea pt. felicitari. In curand o sa vedeti ca nu am stat degeaba si o sa avem si in constanta curse legale de masini. Toata lumea o sa fie invitata sa participe indiferent de club si de masina pe care o are.
|
Re:
Quote:
|
Cat de curand CATA .. cat de curand .. si daca o sa ninga poate o sa fie mai spectaculos :D
|
Re:
Quote:
sunt curios despre ce cursa e vb .. pana acum ati zis numa cuvinte .. cu 2 intelese :P ... dati si voi o explicatzie asa in mare ce vretzi sa facetzi ... sa intelegem si noi ... |
Felicitari X-Team ....va urez multa bafta in continuare si sa va vedem la cat mai multe organizari si curse 8) ... Va Respect !!!
|
Re:
Quote:
|
RACING SYNDICATE va ureaza succes si cat mai multe realizari :D
FELICITARI !!! |
criss are numar patrat cu am eu p solenza
dragosh ce pot sa zic success .. shtii astept sa va ce ziceai mai sus daca o sa revina veriile alea ... cand plecam acasa cand incepeau semafoarele .. |
FELICITARI BAIETI! :woowoo:
|
Incepand cu data de 13 ianuarie 2006 oricine este asteptat sa se inscrie in Asociatia Club Sportiv X-Team Racing Club Constanta. Pt. mai multe informatii si detalii puteti afla de la oricare dintre membi fondatori (CT-05-ZMA, CT-83- DTA, CT-28-TRA( Skoda Fabia ), CT-82-MDN, B-40-RDV, B-40-UAA, CT-80-TOY, CT-80-BMC ) si ne puteti gasi in fiecare seara la Sala Sporturilor din Constanta.
|
FELICITARI si un inceput cat mai bun!!!
|
felicitari tinetio tot asa
succes la cati mai multi membri ... io mai astept sa iau permisu |
Conteaza daca sunt incepator? :?: :(
|
Ma numesc VARU Cosmin ... :D am si eu loc la voi in club ?
|
ai domnu'l kawasaki:)))))))
|
;) sa nu spui la nimeni :D
|
daca vreau sa ma inscriu conteaza daca sunt incepator? :?:
|
0722.322.480 daca vrei sa te angajezi in domeniul auto
|
nu conteaza daca esti incepator tot ce conteaza e sa participii la raliuriii
|
Re:
Quote:
Azi am intrat si eu printre soferi deci sunt incepator |
Pfff slabutz . Au am BCDsi e:)) Si eu caut de munca tot in domeniu auto:)))) poate dam o linie cu raba
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
- Copyright 2026 4Tuning