![]() |
Editie limitata - BMW 320si
5 Attachment(s)
BMW 320Si, fabricat in editie limitata - 2,600 de bucati.
Acesta este versiunea de strada a modelului BMW ce va participa in Campionatul Mondial de Turisme in 2006. Motor: 2000cmc, 4 cilindri Putere: 173hp @7,000rpm Cuplu: 200Nm @4,250rpm 0-100km/h: 8.1 secunde |
culoarea si grafica celei de curse e superba.cea normala nu imi spune prea multe
|
ce marpha stau stopurile pe ala de curse!!! semnalele albe dau o alta imagine spatelui... ar trebui bagate de serie pe toate... schimba radical
|
:shock: super tare.... poate pese 10 ani imi iau si eu unu .. :D
|
super tare frate
mai ales stopurile alea beton |
e super tare,mai ales aia de curse!!!
|
Ce super tare 2000cc 170cp?! Serie limitata! Masini din 88/90 de 2000cc aveau 170cp! Pachet caroserie O.K., super tare este varianta din campionat(WTTC)!
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Presupun ca masinutza asta de Touring Car va ajunge cat de repede in mainile lui Jorg Muller, si desigur ii va termina pe italienii de pe Alfa...
Oricum seria 3 E90 ca design mi se pare superba...Nu vad de ce la multa lume nu ii place. |
Re: Editie limitata - BMW 320si
Intradevar e90 e o masina care intoarce capete pe strada.Daca mai e si serie limitata....n-ai cum sa vezi lucrul asta daca esti un simplu trecator ca sa zic asa.Un cunoscator ar observa niste jante, spoilere diferite fata de modelul de serie.Ah sa uit banuiesc ca au pus si un logo ceva care sa arate si celorlalti ca au de-a face cu un BMW serie limitata.
|
nu asta e scopul. Nu stiu daca se mai aplica regulamentul ca, inainte de a concura cu o masina intr-o competitie de genu, trebuie sa vinzi cel putin nu stiu cate modele de strada. In cazul in care se aplica, de aceea au facut-o. Stylingul cat mai discret e traditie la BMW.
|
Traiasca regulile de omologare! Cel putin cu una din astea nu mai ai probleme ca mai intalnesti inca una pe strada (ca la propietarii de M3 uri). Dar parca ar merge un compresor G-Power pe motorul ala, nu?
|
pacat ca din cate am inteles anul acesta alfa romeo nu va fi prezenta in campionat pt ca pregatesc alfa 159 gta :( mare pacat.. era marele rival al acestui bmw..
|
mai multe detalii tehnice ?
|
marfa bmw-u , sper sa faca furori :)
|
Quote:
|
nu vad ce e asa de diferit fata de varianta de serie
|
asta da masina de tuning, ii foarte frumoas, am gasit pe bmw club cineva interesat sa cumpere una, poate am noroculk sa vad si eu ca e chiar reusita, merita toate aplauzele
|
Quote:
~Nautilus |
Nu inteleg de ce e editie limitata,ca foarte speciala nu e,ba chiar e plin pe mobile.de de ele(SH)..ma rog....probabil continua traditia lui 318IS
|
Intr-adevar ca nu are o putere care sa te dea pe spate dar are destule modificari fata de un model de serie si banuiesc ca aceste modificari compenseaza cu puterea modesta a motorului. Si nu ma refer doar la cele de aspect ptr. ca la exterior singurule modificari sunt pachetul M Sport (pe care il poti monta pe orice model), capacele oglinzilor exterioare din carbon si jantele. Dar mai are destule modificari fata de modelul de serie. Motorul este lucrat manual de divizia Motorsport (usureaza masina cu 10kg), suspensia este setata mai sportiv, directie active steering, esapament sport si mi se pare ca este echipat si cu diferential LSD. De asemenea are centrul de greutate coborat fata de mod. de serie ceea ce ii ofera o stabilitate mai buna pe viraje. Acum ceva timp era un fimulet pe youtube facut de cei de la Fifth Gear si testau acest model. Ei l-au numit atunci "baby m3" si erau destul de incantati de el. Mai ales de manevrabilitatea lui...cred ca asta e punctul lui forte.
In orice caz si eu as fi curios daca e cineva intre baieti care a condus aceasta masina sa ne spuna o parere mai subiectiva ptr. ca noi vorbim doar din date tehnice dar realitatea e alta. Cand a aparut masina in 2005 era oarecum HOT dar dupa ce au scos modelul 320i cu 170 cp nu prea mai are acelasi farmec. Sunt sigur ca inca are ceva plusuri fata de 320i dar.... Numai bine baieti! |
Quote:
dar serios acum, regula respectiva nu era valabila doar la masinile de raliu? aici cred ca ii invers, incepindu-se de la masina de strada. cred. |
2000 cmc,si doar 174 bhp ?Pai Honda S2000 are 240 bhp. Si mai e si editie limitata..bad move.
|
Quote:
omg...ai auzit de evo-ul ala de 1300 de cai????fenomenal!!!din doar 2000cmc!!!CP/L rulllez!!! du-te posteaza in threadul ala. |
Vorbim de masini stoc,nu modificate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning