![]() |
Ford Fiesta ST - albastru
6 Attachment(s)
Sal all , sunt si eu nou venit in marca Ford , inainte eram in clubul Fiat , azi mi-am achizitionat un Ford Fiesta ST albastru fara dungile de pe capota si plafon ....Ce sa zic , am rulat doar 20 km dar sunt destul de multumit , acestea sunt poze cu masina mea :)
|
Felicitari, motorul de 2.0 aspirat are posibilitati foarte mari de modificare, ai ceva in plan ?!
|
Re: Fiesta ST
doar o toba finala , in rest nu vreau modificari
|
Frumoasa masina.Sa o stapanesti sanatos.
Cu Fiat-ul ce ai facut ? |
Nasol, masina poate multe ... sper sa-ti vina ganduri nu tocmai " pasnice " in legatura cu masina pentru 2009 !
|
omu' are 34 de ani ;poate e asezat la casa lui si nu-i mai arde de liniute ;)
|
:) niciodata nu mi-au placut liniutele , cu scuzele de rigoare pentru cei carora le place acest gen de intrecere , eu le consider o prostie ( sa faci praf pneuri , ambreiaje , etc ) daca vreau adrenalina ma duc frumos pe poiana brasov sau rajnov sau in harghita si ma dau acolo cat incape , linia dreapta nu e pentru mine :) ...........punto l-am dat + diferenta pe fiesta ...
in ce priveste tuning ...doar o toba finala si atat , nu se mai merita investitii...si asa masina are tot ce ii trebuie , jante pe 17 cu pneuri pirelli p zero 205/40/17 , scaune sport , suspensie sport ....ce sens are sa schimb ceva ?:) |
am mers cu o fiesta ST de 200 cp ... ! Nu ma gandesc la un kit turbo ....ar fi demential
|
o supra-alimentare atrage dupa sine o uzura a motorului mult mai mare si o pierdere de bani , vrei ceva mai puternic ...in cazul lui fiesta st , exista varianta focus st ...sau mustang shelby .................sau polo gti...golf gti...golf r32 , si exemple sunt o groaza , si sa ai si sosele aferente ...la ce limitari de viteza sunt si cate radare sunt eu cred ca 150cp ai lui fiesta sunt de ajuns :)
|
1 Attachment(s)
ceva nou , faruri cu angel .......:D:D
|
Salut, in primul rand sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, in al 2-lea, vad ca ai dat un join la grupul FORD, am sa te rog sa pui si A I C I o poza cu masina, si vei primi in scurt timp OKul.
|
:DMerci frumos pentru urare !...sper sa vin si eu la o intalnire , am vazut tarziu ca aseara era intalnire
|
o fi fost, insa nu am organizat-o noi, ultima a fost in Decembrie facuta insa e mult prea frig sa ne strangem :)
|
da e destul de frig , merci pentru add ...daca sunteti interesati de tuning ...lucrez pentru MoMo Romania :)
EDIT: sa nu mai fac un post nou - esti binevent in groupul FORD - NWZeu |
La multi ani!
Sa o stapanesti sanatos si sa dea Domnu' sa nu ai nicio problema. Si eu ma gandesc destul de serios la o Fiesta ST In ceea ce priveste modificarile nu am decat sa le spun la cei "carcotasi": lasati omu' in pace ca stie el ce stie! A fost "de ocazie" sau te-ai linistit cu Clio? Astept sa ne vedem intr-o seara. Bafta! |
Quote:
PS: stiti cumva vreun kit turbo de fiesta st? |
Fiesta ST
Quote:
http://www.owendevelopments.co.uk/pr....asp?prodId=15 aici ai un exemplu de GT2871 care se potriveste la turbo manifold-ul de mai sus pentru detalii incearca www.pumaspeed.co.uk si in stanga ai ST models. Bafta. |
mi-ai stricat ziua cu pumaspeed :)))))) , merci
|
Fiesta ST
Quote:
|
Cei de la pumaspeed sunt retaileri, multe ansamble vin de la alte firme, oricum sunt firma serioasa ....
PS: cauta pe forumuri pe afara acesta conversie, ca nu tot se rezuma la galeria de evacuare + melc ..... se gaseste material din belsug :) PPS: arunca o privire si la cei de la focussport ... |
Fiesta ST
Quote:
|
asa stiu si eu ce sa fac! credeam ca stiti voi vreun chit bolt on de fiesta st!
singura fiesta st turbo este pe www.madst.com |
Quote:
Quote:
|
Re: Ford Fiesta ST - albastru
Quote:
am facut cateva modificari : jante MOMO 17" nuca schimbator MOMO arcuri sport APEX 35mm toba finala REMUS filtru sport K&N urmeaza : conducte frana clapeta de admisie marita fise bujii puma speed bujii iridium serpisori |
Fiesta se simte cu adevarat bine pe traseu virajat. Liniile drepte au fost lasate pentru altii, dar la clasa ei e extraordinara pe viraje.
Si totusi unii s-au gandit sa o faca rapida si la liniute https://www.youtube.com/watch?v=P115n...eature=related |
1 Attachment(s)
Quote:
|
foarte frumoasa masina...i-ai pus ungile albe si i-ai scos farurile??cat ar ajunge niste pedale sport momo pt polo happy??
|
am scos toate dungile si farurile sunt stock , nu mai lucrez la Momo de 3 luni , pedalele erau in jur de 200 ron
|
Felicitari, chiar daca vin abia dupa un an de zile de la achizitionare.
Si eu am fost la un pas de a cumpara un STI, acum doi ani, acum ramane doar o masina deosebit de frumoasa pentru mine. Multi kilometrii fara probleme si spor la tunarit! :) |
merci frumos :)
|
frumos ST-ul. felicitari.
niste poze nu vrea ? :) |
o sa vrea , daca imi faci o oferta :)
|
nu pot sa va dau pm. scoateti restrictia :P
|
frumoasa foc masina
|
nu vrei stopuri cu leduri pt fiesta?
|
Frumoasa foc!
Jantele sunt de nota 10. S-o stapanesti sanatos! |
multam , astept poze cu stopurile
|
Foarte tare masina, sa o conduci sanatos si fara incidente;)
|
frumoasa foc:D:X daca ai messenger..da-mi si mie add: petre_sti vreau sa te intreb ceva legat de masina , te rog mult..! mersi:twisted:
|
scaunele nu-mi plac deloc :P nu le vinzi? :D glumesc evident. foarte frumoasa buburuza. bafta la modificari :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning