![]() |
Un tanar arestat pentru o harta de Counter-Strike
Un student chinez la liceul Fort Bend din Texas a fost arestat si fortat la urmarea unei scoli de corectie.Cand parintii au descoperit ca, acesta a facut o harta pentru Counter-Strike bazata pe harta liceului sau pentru a se juca pe ea cu prietenii lui, au ramans socati.Studentul a fost retinut pana i s-a perchezitionat casa de arme, dar nu s-au gasit arme asupra lui si nu a putut fi acuzat, iar acuma v-a absolvi la o scoala de corectie din cauza indemanarii lui prea mari.Comunitatea chinezilor din acel liceu este revoltata pe acest fapt, ei spun ca este nevinovat si ca nu a facut nimic rau.Dupa parerea mea dupa aceea harta putea sa fie un atentat terorist, adica luai frumos harta liceului respectiv de pe internet intrai in cs si te jucai pe ea ( tinand cont ca era exact dupa planul liceului ) te duceai frumos cu o bomba in liceul respectiv, si aia era KABOM !..
Ce parere aveti ? Sursa |
Re: Un tanar arestat pentru o harta de Counter-Strike
Sincer...mi se pare o aberatie care numai in SUA se putea intampla...unde hotii dau in judacata pagubitii si castiga si multe altele...cred ca e cea mai batuta in cap natie...
|
e o prostie... sincer... o aiureala mare... dar ma rog... americani...
|
Lupta impotriva terorismului mi se pare cam exagerata in cazul de fata
|
Quote:
***...o sa fac si e o harta cu fostul meu liceu...sa vad ce imi fac :lol: astept si alte pareri... |
hihihi...ce tare.
oare daca`i dau detalii desrpe ceva imi face si mie o harta? :d |
Quote:
|
Quote:
uzzi-uriile nu au distanta mare de tragere :lol: maxim 15-20 m... trag imprastiat...un Kalashnikov si ii rezolva pe toti :) dar ala era chinez...si nu prea vezi chinezi cu arme... LE:Mi s-e pare o prostie ce au facut...in curānd imi termin si eu harta 8)...fosta scoala...ca lucram 2 baieti la ea..in 4-5 zile o facem :D |
buna idee :)) Cum zicea cineva mai sus...asa ceva doar la americani se intampla...saracii au ramas panicati de atacurile teroriste...da na....la noi poti sa faci si harta BCRului roman...harta casei poporului (aia ar fi foarte tare btw) si nu ai pati nimic...nu ca e ceva rau in asta...dar zic ca e corect....
|
Quote:
|
ce prostie....pai si eu am facut harta liceului dar asa la baza....e greu de facut ,apoi la faza cu amanuntitu',cel mai mic detaliu ,alea alea....imposibil!:|
|
deci astia is paranoici.
la ei absolut orice se reduce la atac terorist. si mi se pare o absurdidate foarte mare. |
None :)) ...hai sa facem harti la toate sectii-le de politie :)) ce zici ? :)) =)) !
Tu cu kalashu eu cu 4.3`u :)) sau cu awp`u ca shtii cum le folosesc eu p`astea 2 :)) ! |
eu deja am proiect :lol::lol:
fac fosta mea scoala :sad: unde imi pierdeam eu timpul in loc sa ma duc sa fac altceva folositor ptr. mine :lol: columbia_city :lol::lol: |
Sunt curios ce acuzatie i-a dat:lol:
|
setinta : Sa scrie intr-un carnetel de 20.000.000 de x ca numai joaca cs nicciodata =))
|
Porcarie,daca chiar vroia un "terorist" sa bombardeze liceul,se ducea in mijlocul lui striga: Jihaaadd.. Si bom.Era nasol daca ii dadea rateu butonul,il bateau elevi sau mai rau daca era la noi,pana ajungea ala cu bomba in scoala,fi-ti sigur ca ramanea fara bomba,o ciordeau ai nostri.Adio liceu'. Inca ceva,I hate american people. :twisted:
|
sunteti paraleli rau de tot astia care aprobati chestia asta,cu si-o merita..
voi chiar sunteti iNaptZi ? fara suparare? chiar trebuie sa construiesti o harta de CS (care nu se construieste usor) ca sa faci un atentat intr-un liceu ? n-are absolut nici o legatura.. nu e mai usor sa furi pur si simplu planu liceului ? sau ce crezi, mai usor, sa-ti iei o bomba in spate si sa te duci in plm in liceu s-o pui ? in fine, ati luat-o razna la cel mai propriu mod, v-a intrat frica in maduva oaselor, 1 nu exista teroristi, exista oameni care creeaza la propriu sau la figurat acesti teroristi ca sa creeze FRICA :) ca apoi, sa fiti mai usor de manipulat .. e foarte simplu .. si daca tot suntem aici . . puneti-va intrebarea.. de cate ori,s-a intamplat,sa fiti talhariti pe strada sau batuti sau etc... si politia a fost acolo,si a zis hotului, NU tu nu ai voie sa faci chestia asta .. si deci treci la puscarie delicventule nenorocitsi etc... se investesc sute de mii de miliarde de euro in siguranta armata si politie cand mai bine s-ar interesa ce anume determina pe anumiti oameni sa faca ce fac, vezi crime,furturi si etc.. rasp e simplu, banii,lipsa lor :) bla bla bla .. in fine , marfa,am ajuns , noi oamenii,sa fim luati pe sus din case, pentru o harta de counterstrike ... ce urmeazA? da nu-i nimic, fiti de acord, mai bine , datzile dreptate celor care-i baga la puscarie p`astia .. fatalaii dreaq.. ne meritam soarta... o zi placuta in continuare va doresc.. |
Quote:
Trebuiau să arate cetăţenilor că se ocupa de terorişti şi că fac tot ce le stă īn puteri ..lalalala , Oricum ei au implementat frica īn oameni cu terorişti care cu nişte cuttere au doborāt turnurile gemene .. |
@EvLSant0S. mare drepate ai. si stiu ca vorbesti asa tocmai prin prisma documentarelor la care te uit, la care multi nu se uita.
si atunci se intelege perfect mentalitatea. asta cu teroristii deja e o scuza prea des folosita si aplicata in mult prea multe situatii. exemplul de fata. sau ca niste musulmani au fost dati afara dintr-un avion pentru ca vorbeau de siguranta traficului aerian, si dupa ce nu s-a gasit nimic nu li s-a cerut nici macar scuze. si tot cu acelasi pretext ... prezumtia de teroristi. deci nu se mai ia prezumtia de nevinovatie. intai teroristi si daca nu se dovedeste nimic atunci esti liber. si cu propaganda asta oamenilor li s-a intiparit prea mult in constiinta cuvantul asta "terorist" si de accea sunt mai ushor de manipulati pentru ca orice s-ar intampla ... spun ca teroristii au fost de vina si gata. |
Quote:
Sefule,tu ai vazut Zeitgeist,dar altii nu l-au vazut. De aceea am scris si eu terorist in ghilimele. |
Quote:
va doare la banana cand e vorba de altii , daca era vorba de un frate de-al vostru,sau o ruda apropiata,nu va mai durea la banana,nu mai faceati glume pe chestia asta..... |
Ai intels EvLSantoOS gresit ,am pus in ghilimele pentru ca unii de pe aici cred ca exista teroristi,teroare,tetorism,in prima pagina a threadului None e unul din ei,sper sa nu o ia ca pe o afront.Oricum chinezul e nevinovat.
Iar mai sus am scris doar un exmple de daca chiar ar fii. Sa fim seriosi daca asa presupusi terorisiti vor sa se lege de niste copii ? Mai repede se omoara ei intre ei de destepti ce sunt,aici vorbesc numai de americani,ca ei se cred miezul cand defapt sunt pe langa total. :-P |
Mai avem si noi de ce rade. bang bang, zici ca e puscarie la americani,
|
se cheama POLICE STATE :)
si nu ZICI ca e :) chiar e .. pentru ca sunt niste retardati ..fricosi . .care au senzatia ca guvernul si armata si politia or sa le ia vreodata partea .. cand :) s-a demonstrat .. de mii de ori .. ca armata,politia si etc.. asculta,ca niste sclavi robotizati .. de ordine,venite,de oameni care nu stiu cat de mult doresc binele .. oamenilor :) ci pur si simplu isi doresc binele lor,si a familiei si tot asa :) e simplu .. |
Probabil e nevinovat, dar oana acum au mai avut loc asemenea atentate in scoli de la ei datorita jocului si a mintii nebune.
|
Quote:
Da , buna mentalitatea , aprob toata situatia asta ! Bine ca multi ar trebuii sa vizioneze filmuletu ca sa isi dea si ei cu parerea in alt sens , nu sa judece gresit ! Bineinteles ca nimeni nu este obligat sa zica/faca ce zice altul , dar macar daca ar asculta de la altcineva sa inteleaga doar , nu sa puna in aplicare , ar fii cu totul altceva , "Zeitgeist" este ceva care nu este usor de inteles decat pentru cei care vor sa inteleaga cu adevarat . |
Cum se numea harta?
|
Quote:
|
tare curios as fi sa vad planu liceului :D
|
Mi se pare o aberatie...am mai vazut un caz ciudat la TV cand la un Fast Food aia care pregatea hamburgeru unui politist a pus prea multa sare iar politistul l-a arestat...cum naiba sa arestezi un om ca a pus prea multa sare!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning