![]() |
Donez
donez 3 machete auto...toate 3 sunt desfacute..le lipsesc piese/suruburi..si una din ele a fost facuta decapotabila...etc......pe scurt..nu sunt in stare buna...iar la golf urma sa il tunez...dar nu am avut timp..tbuie lucrat la ele machetele sunt:vw golf 5 scara 1:18 ,lamborghini murcielago sau gallardo(nu-s sigur) scara 1:18,opel(nu stiu ce model) scara 1:24...rog moderatorii sa nu stearga/mute threadul..anunt valabil pentru bucuresti si cel tarziu maine..pentru ca sambata plec..cine e interesat sa bage id asta:stefan_nicu2002..sau ma puteti contacta pe forum..sau tel:0726082506 poze gasiti aici : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...86#post1487686
|
Re: Donez
Sticky 2 zile! :)
|
Quote:
|
lambo si golful ce au ca as vrea sa le tunez:D
add geo_9_me Prietene , e greu să ţi minte cāteva reguli? Data viitoare direct INFRACŢION!!! |
imi pare rau..dar nu trimit scrie mai sus ca este valabil doar pentru bucuresti..imi pare rau:(
|
adjudecate de blue.macca:-)..
|
Ok! Thread inchis! :)
|
Redeschis la cererea userului!
|
avand in vedere ca rock_angel a vrut sa le dea pe toate odata, iar pe mine m.a interesat doar opel.ul la 1/24,
doresc sa le 'repun in circulatie' pe Golf5 si Murcielago 1/18 la fel... dau in Bucuresti. -rog seriozitate- |
le vreau eu muiltumesc :D
|
:) gata, vad ca s.a rezolvat repede.
-multumesc, coman razvan:D- |
|
Redeschis la cererea userului , din nou!:lol:
|
mai e ceva valabil?
as fi interesat.. |
da as vrea sa repun in miscare lmabgorghiniul murcielago 1/18 burago mi se pare nu se prea vede
|
As fi vrut eu sa iau Lambo-ul dar nu are nici macar roti... astea sunt lucuri esentiale pentru o masina :)
|
mda..
am vorbit cu ady si il voi lua eu zilele astea... imi trebuie niste piese de la el sau il voi reconditiona.. totusi imi tre o usa |
se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning